Horoscopul saptamanii 30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020

Luni, 30 Decembrie 2019, ora 08:20
15952 citiri
Horoscopul saptamanii 30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020

Capricorn

Debutul saptamanii te gaseste in mijlocul rudelor sau prietenilor apropiati, bucurandu-te din plin. Vorbesti frumos, iti etalezi cu mult farmec talentul oratoric si ai mult umor, fiind de nerecunoscut pentru unii cunoscuti. Se prefigureaza cheltuieli pentru cele necesare traiului cotidian. Dialoguri multe, intalniri si petreceri cu persoane din anturajul apropiat, aspecte firesti in aceasta perioada caracterizata de vacanta si sarbatori. Calatoriile pe distante scurte, planificarea unor studii sau perioade pentru documentare reprezinta alte teme importante pentru tine, demne de luat in calcul. Pe 2 si 3 ianuarie vor interveni aspecte patrimoniale sau situatii deosebite in plan familial. Fii prudent si ajuta-ti neamurile cu tot ce poti. Chiar si o vorba buna, un zambet, o imbratisare conteaza enorm. Implica-te in treburile domestice, deoarece vei reusi sa rezolvi totul cu bine. Etape noi pe toate palierele vietii.

Varsator

Aspectele privitoare la banii castigati din munca proprie sunt preocuparile tale din primele zile ale saptamanii. Sunt sanse de a primi salariul sau alte tipuri de recompense in urma eforturilor depuse. Poate ele nu se ridica la inaltimea asteptarilor tale, dar cu siguranta te vor ajuta sa treci multumitor peste aceasta perioada. In lumina acestor aspecte te vei pune pe cheltuit si pentru tine si pentru cei dragi. Invata si obisnuieste-te sa folosesti strictul necesar! Relatiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor evidentia in zilele de 2 si 3 ianuarie, dar intr-un mod destul de contradictoriu. Sunt posibile discutii aprinse, sterile, hotarandu-te chiar sa te desprinzi de persoanele care au devenit prea toxice pentru tine si viata ta. Sunt zile bune pentru a citi, pentru a te documenta vizavi de teme profesionale, pentru a calatori pe distante scurte pentru a vizita pe cineva drag sau pentru a rezolva chestiuni personale.

Pesti

Stralucesti la inceputul saptamanii, ai curaj, forta, noroc si mult farmec. Relatiile parteneriale sunt tensionate, insa cu atatea raze astrale benefice, vei reusi sa depasesti orice situatie delicata. In primele zile ale anului revin in atentie aspectele financiare de la locul de munca. Sunt posibile schimbari salariale importante, descoperirea unor fraude realizate de colegii care se ocupa de calculele financiare ale salariatilor, pierderi, furturi de bani si bunuri. Fii foarte prudent si pune-ti in siguranta banii si bunurile! Evita cheltuielile sau rezuma-te la strictul necesar. Bucura-te de sarbatorile perioadei si fii alaturi de cei dragi, treci cu usurinta si demnitate peste orice diferend. Finalul saptamanii va pune accentul pe relatiile cu anturajul apropiat. Dialogurile si intalnirile cu neamurile vor rasturna bunul mers al lucrurilor in acest segment.

Berbec

Saptamana incepe cu stari interioare delicate. Odihneste-te, lasa forfota cotidana deoparte si gandeste-te numai la tine si planurile tale personale. Revin in atentie afectiunile extremitatilor picioarelor si cele specifice sistemului digestiv. Ti se imbunatateste starea de spirit incepand de joi, astfel ca te vei avanta in mijlocul celorlalti cu mult elan. Totusi, nu forta nota si ocupa-te de activitatile necesare tie. Sunt momente favorabile de a te ocupa mai mult de tine, de a te relaxa cu prietenii dragi la o sueta au de a hoinari prin locurile preferate. Finalul saptamanii va fi marcat de chetuieli importante. Prudenta si cumpatare in toate, intrucat exista riscul sa cheltuiesti pe inutilitati. In umbra se tes modificari legislative in zona profesionala ce vor duce la modificari salariale. Se contureaza etape socio-profesionale si personale noi.

Taur

Primele zile ale saptamanii vor scoate in evidenta relatiile cu prietenii si activitatile sau planurile profesionale comune cu acestia. Sunt posibile situatii delicate, aflarea unor picanterii bine ascunse multa vreme, de aceea atentia trebuie sa fie maxima. Vrei, nu vrei va trebui sa particpi la reuniuni cu multa lume. Unii par agreabili cu tine, deschisi sa te sprijine, insa nu este ceea ce pare. Iluzia domneste bine in toate relatiile socio-profesionale. Intervalul 2 - 4 ianuarie aduce stari interioare confuze, tensionate, fiind recomandabil sa te odihnesti si chiar sa te retragi din tumultul cotidian. Vei putea descoperi amanunte despre comploturi profesionale. Sanatatea ridica ceva probleme, astfel ca bine ar fi sa le iei in seama. Sunt afectiuni de fond, poate chiar ereditare, ce trebuie tinute sub observatie alaturi de indrumarea unor specialisti.

Gemeni

La inceputul saptamanii se evidentiaza aspectele profesionale si cele privitoare la imaginea ta in ochii celorlalti. Chiar daca este inca vacanta, urgentele din segmentul profesional te vor chema la lucru. Se pare ca ai sarcini de lucru importante, astfel ca acum sefii vor dori un raport detaliat asupra felului in care le rezolvi. Este bine sa vorbesti direct si la obiect, pentru ca unii iti pot pune bete in roate. Aspectele locative, cele legate de familie sau de treburi gospodaresti sunt si ele prezente in preajma ta. Sunt posibile situatii delicate, de aceea trebuie multa atentie, discernamant si rabdare. Zilele de 2 si 3 ianuarie iti aduc prieteni si protectori exceptionali. Urmeaza-le sfaturile, dar tu evita sa-ti expui prea mult slabiciunile si temerile. La sfarsitul saptamanii este posibila o multitudine de stari, trairi, senzatii si emotii.

Rac

Primele zile ale saptamanii iti aduce dorinta de elevare, planuri de caltorii sau studii pe termen lung. Deocamdata, astrele nu-ti prea sustin doleantele, dar la momentul potrivit te vor ajuta. Alcatuieste un plan de activitati culturale si antreneaza-i si pe cei dragi alaturi de tine. In zilele de 2 si 3 ianuarie te vor preocupa imaginea ta publica, domeniul profesional, respectiv relatiile cu sefii si pozitia ta in cadrul unui grup de lucru. Fii prudent, pentru ca sunt posibile discutii aprinse si chiar se pot declansa conflicte cu implicare juridica pe termen lung. Pe de alta parte, vei fi invitat la reuniuni cu multa lume, bucurandu-te de popularitate si voie buna. Sunt zile bune excelente pentru a-ti redefini felul in care te raportezi la ceilalti si la situatiile in care esti implicat.

Leu

In primele zile ale saptamanii esti preocupat de cheltuielile comune cu altii, de achitarea facturilor sau datoriilor de orice fel. Sunt posibile vesti imbucuratoare, dar lucrurile se vor concretiza si rezolva ceva mai tarziu. Cei dragi vor dori cadouri din partea ta, pe motiv ca este vacanta si ca sunt petreceri in desfasurare. Tu selecteaza prioritatile tale personale si apoi multumeste-i si pe ceilalti. Pe 2 si 3 ianuarie apar tot soiul de rascoliri sufletesti si mentale, astfel ca avalansa de stari interioare controversate va duce la o mare dorinta de evadare din cotidianul zgomotos. Orienteaza-ti eforturile spre a planui o vacanta indepartata, in locuri dragi sufletului tau. Sau lectureaza carti bune, vizioneaza filme amuzante, piese de teatru impreuna cu cei dragi si de incredere. Finalul saptamanii aduce influente deosebite in plan profesional. Ai incredere ca totul se desfasoara in favoarea ta.

Fecioara

La inceputul saptamanii se vor evidentia activitatile profesionale si treburile domestice. Va trebui sa te imparti echitabil intre ambele segmente de viata si sa rezolvi totul onorabil. Relatiile parteneriale, mai ales cele din sfera profesionala, sunt controversate. Dinamica lor te va incuraja sa-ti reevaluezi parerile si intentiile, atat fata de relatia cu partenerul de viata, cat si fata de relatiile profesionale. Ai tendinta de a te subestima, ceea ce evident ca te duce spre rezultate slabe. Lasa parerile altora deoparte, plus mofturile lor, si ai incredere in tne si in fortele tale. Pe 2 si 3 ianuarie vor intra in preocuparile tale cheltuielile comune cu altii, cadourile banesti, mostenirile sau partajele personale si profesionale. Sunt posibile vesti secrete, unele chiar interesante. Finalul saptamanii aduce turnuri importante in planurile privitoare la studii, cercetari, calatorii. Rezerva momente pentru odihna si discutii amicale cu cei dragi.

Balanta

Se contureaza treburi de rutina la locul de munca, chiar daca este inca vacanata si sarbatorile sunt in desfasurare. Si in mediul familial, acasa, se pare ca tu esti vioara intai ce trebuie sa rezolve totul. Toate acestea te pot obosi si plictisi totodata. Pe de alta parte, se vor evidentia unele afectiuni specifice sistemului digestiv si extremitatilor picioarelor. Sunt probleme de sanatate ce se repun in discutie, dar au sustinere astrala suficienta pentru consultatii si sfaturi benefice. Situatia la locul de munca pare tensionata, dar nu sunt motive reale de ingrijorare. Se pot petrece rasturnari de situatie, unele chiar agreabile. Pe 2 si 3 ianuarie, relatiile parteneriale sunt dinamice si interesante. Fii prudent, pentru ca atat partenerul de viata, cat si cei profesionali au cu totul alte planuri si doleante decat de a fi alaturi de tine sau de a lucra impreuna cu tine.

Scorpion

Primele zile ale saptamanii aduc chef de petrecere si dorinta de a te implica in relatii amoroase frivole. Constructiv ar fi sa-ti canalizezi energia si eforturile spre un hobby sau spre discutii interesante cu prietenii. Evita extravagantele si lasa-i pe cei dragi sa-si vada, cum vor, de treburile lor. A interveni tu in viata altora, fara sa ti se ceara expres acest lucru, duce inevitabil la despartiri definitive. In plan profesional apar situatii deosebite, unele tensionate bine, in zilele de 2 si 3 ianuarie. Fii prudent, deoarece exista riscul sa declansezi conflicte pe termen lung in relatiile colegiale sau chiar sunt posibile avarii serioase in zonele de lucru. Sanatatea are de suferit in mod special pe segmentele capului si pe cele ale sistemului renal. Rezerva momente pentru odihna si evita, pe cat posibil analizele, consultatiile medicale si interventiile chirurgicale.

Sagetator

Saptamana evidentiaza relatii cu persoanele din anturajul apropiat. Fiind vacanta, perioada sarbatorilor, cheful de distractii si aventuri este accentuat. Se recomanda prudenta, deoarece exista riscul sa exagerezi in toate. Este nevoie sa te ocupi si de activitatile gospodaresti. Membrii familiei iti sunt alaturi, chiar daca tu crezi altceva. Aparentele sunt inselatoare, asa incat acorda celor dragi incredere. Unii membrii ai familiei pot avea nevoie de ajutorul tau in diverse probleme: de sanatate, materiale sau emotionale. Se pare ca banii, bunurile sunt motive principale in aceasta perioada pentru disputele familiale. Este posibil sa investesti in casa sau sa cheltuiesti sume importante pentru cineva din familie. Pe 2 si 3 ianuarie revin in atentia ta, sub o forma sau alta, iubirile trecute. Fii prudent si nu te lasa incantat de vorbele sau gesturile mieroase ale unora. Sunt momente bune pentru a te relaxa cu un hobby.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#horoscop saptamanal, #horoscop decembrie, #horoscop ianuarie, #horoscop 2019, #horoscop 2020 , #Horoscop 2019