Horoscopul saptamanii 5-11 august 2019

Luni, 05 August 2019, ora 10:24
11881 citiri
Horoscopul saptamanii 5-11 august 2019

Leu

Discutii si intalniri cu persoanele din anturajul apropiat, calatorii pe distante scurte, dar si posibilitatea de a te instrui prin lecturarea unor carti bune sau prin participarea la cursuri scurte.

Selecteaza-ti anturajul si informatiile carora le dai crezare. Nu tot ce este in preajma ta iti este si util.

Treburi gospodaresti si discutii aprinse cu membrii familiei pe teme parteneriale si profesionale. Asculta sfaturile celorlalti, pentru ca sunt obiective si dezinteresate.

A doua parte a saptamanii evidentiaza relatiile sentimentale si hobby-urile. Recreeaza-te alaturi de cei dragi prin activitati amuzante. Esti apreciat si iubit de ceilalti si de aici apare o serie de situatii benefice.

Fecioara

O perioada in care relatiile cu cei apropiati iti dau mult de furca. Este vorba despre reluarea unor discutii si actiuni privitoare la chestiuni profesionale. Vei constata ca intentiile tale sunt foarte diferite de ale celorlalti, aspect care duce fie la indepartarea de unii, fie la renuntarea unor colaborari sau proiecte comune.

Cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian, pentru casa, dar si pentru cineva drag aflat la nevoie. Sunt zile bune pentru infrumusetarea spatiului de locuit, pentru intalniri si discutii agreabile cu membrii familiei si cu neamurile.

Se contureaza schimbari importante in plan amoros si in relatia cu copiii. Prudenta, rabdare, discernamant!

Balanta

Esti plin energie inca de la inceputul saptamanii, aspect care te ajuta sa trasezi planuri de viitor. Dar, pe de alta parte, ai sanse bune de a finaliza treburi personale restante. Sprijin important primesti de la persoanele din anturajul apropiat, numai daca le permiti acest lucru.

Se intrezaresc cheltuieli cotidiene, informatii noi privitoare la salarizarea de la locul de munca, dar exista si posibilitatea sa primesti bani, cadouri sau favoruri.

Prudenta la capitolul financiar, intrucat sunt posibile erori si cheltuieli nefondate. Discutii si intalniri agreabile cu persoanele din anturajul apropiat, calatorii placute pe distante scurte, informatii deosebite.

Scorpion

Sunt zile favorabile pentru a te gandi pe indelete la planurile tale de viitor si la ce iti doresti cu adevarat. Interiorizarea, dialogul cu propria-ti fiinta, accesul la informatii deosebite, revelatoare te ajuta acum sa intelegi mai bine situatiile in care esti implicat.

Sanatatea este vulnerabila, bine fiind sa-ti dozezi eforturile, sa eviti spatiile aglomerate si oamenii care te solicita prea mult. Iti vei reveni foarte bine si repede din starile nelinistitoare, orientandu-ti atentia si eforturile spre actiuni personale constructive si spre oameni progresisti.

Cheltuieli pentru cele necesare traiului cotidian, dar si pentru casa, pentru membrii familiei sau pentru rude.

Sagetator

Debutul saptamanii iti aduce in preajma prietenii si persoanele importante din mediul profesional. Discutii foarte interesante, informatii utile pentru dezvoltarea ta personala, dar si pentru sanatate.

Totusi, ar fi bine sa eviti a povesti prea multe si prea marunte despre tine si despre planurile tale de viitor.

Sunt zile bune pentru a te gandi pe indelete la oamenii din preajma ta si la situatiile in care esti implicat. Este vremea potrivita pentru a renunta la tot ce te nemultumeste si mai ales la persoanele care s-au dovedit neserioase.

In a doua parte a perioadei analizate te vei simti mult mai bine. Se contureaza noutati financiare de mare anvergura.

Capricorn

O perioada interesanta pentru segmentul socio-profesional! Intalniri si discutii cu oameni importanti, cu sefi, cu figuri autoritare din diverse zone ale vietii cotidiene, invitatii la evenimente sociale, cu multa si diversa lume.

Caruselul de situatii in care, vrei, nu vrei, esti antrenat te poate obosi la un moment dat, de aceea, fii prudent si implica-te cu masura. Numai tu poti gestiona corect si util tot ce traiesti. A te lasa dus de val nu se recomanda acum.

Discutii cu prietenii pe teme financiare, fiind posibila demararea unor colaborari fructuoase pe termen lung. Rabdare, toleranta si dozarea eforturilor!

Varsator

Sunt zile favorabile activitatilor culturale, rafinarii mentalului si sufletului, dar mai ales pentru a dialoga cu oameni eruditi si scoliti in ale vietii. Invata, informeaza-te, schimba idei cu cei dragi si traseaza-ti un plan de imbogatire a bagajului educational.

Poti fi ajutat in acest sens de catre prietenii care au calatorit in afara granitelor tarii sau de altii care lucreaza deja in alte tari si iti pot oferi amanunte deosebite despre filozofia si cultura altor popoare.

Intalniri si dialoguri cu multa lume, cu sefi, autoritati, dar si cu persoanele importante din mediul familial. Foarte bine ar fi daca ai rezerva momente regulate pentru meditatii interioare si plimbari in aer liber.

Pesti

Cheltuieli profesionale si discutii importante referitoare la plati comune cu altii, dar si legate de veniturile obtinute din colaborari. Este posibil ca, datorita relationarii favorabile cu sefii de la locul de munca, acestia sa-ti rasplateasca eforturile fie prin bani, fie prin bunuri sau favoruri.

Sunt sustinute calatoriile pe distante lungi, dialogurile cu persoanele straine sau implicarea in studii si cursuri pe termen lung. De mare folos ti-ar fi planificarea unor secvente de invatare care sa te ajute in ascensiunea socio-profesionala.

Sfaturile unei persoane erudite din anturajul apropiat, urmeaza-le cu incredere. Dispute profesionale si controverse in relatiile cu prietenii.

Berbec

Este nevoie sa te ocupi de partenerul de viata, dar si de colaborarile socio-profesionale. Sunt posibile discutii aprinse de la faptul ca sistemul tau de valori morale si spirituale difera mult fata de al celorlalti.

De asemenea, pot aparea situatii parteneriale legate de o calatorie indepartata, in strainatate sau privitor la relationarea cu unii prieteni. Prudenta si rabdare! Asculta si ceea ce au de zis ceilalti.

Cheltuieli pe facturi, plata unor servicii de care te folosesti impreuna cu altii, dar si sporirea veniturilor colaterale locului de munca. Sunt sanse sa calatoresti, sa iei legatura cu persoanele dragi aflate in strainatate sau sa te implici in studii si cercetari diverse.

Taur

Activitati de rutina, forfota la serviciu, dar si accentuarea unor afectiuni vechi cumulate cu oboseala. Planifica inca de la inceputul saptamanii ceea ce ai de facut in perioada actuala si urmeaza atent fiecare pas.

Pe de alta parte, odihneste-te constient si roaga-i pe cei dragi sa te ajute atat cat pot sau cat este nevoie. Discutii parteneriale, mai ales cu partenerii din segmentul profesional. Aparent sunt banalitati, dar fii prudent si priveste dincolo de amabilitatile si mastile afisate.

Vor reveni in prim-plan actiuni comune cu aceste persoane si discutii desfasurate undeva, candva, fiind nevoie de imbunatairi. Cheltuieli comune cu altii, facturi, datorii si investitii.

Gemeni

Segmentul amoros iti atrage atentia fie prin cheful de aventuri si frivolitati, fie prin discutiile si actiunile cu cei dragi. Persoana iubita te provoaca la a stabili o relatie profunda, cu efecte pe termen lung sau la a rediscuta posibilitatea unui act matrimonial sau a unui copil. Gandeste-te bine ce alegi, dar totusi nu intarzia prea mult cu raspunsul!

La serviciu este forfota, relatii colegiale anoste, insa cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu bine. Intra in discutie si colaborarile din sfera socio-profesionala, dar se contureaza aspecte benefice. Cheltuieli majore cu altii sau datorita altora.

Rac

Casa si familia reprezinta subiectele principale de la inceputul perioadei analizate. Discutii aprinse fie pe teme profesionale, fie legate de sanatatea ta sau a unei rude. Fii prudent, intrucat diferentele de opinii spuse in graba, pe negandite, pot declansa neplaceri gratuite, pe termen lung.

Ocupa-te si de gospodarie! Relatiile sentimentale iti dau de furca, atat copiii, cat si persoana iubita. Ies la iveala animozitati vechi, ce acum trebuie discutate si lamurite.

Banii si bunurile sunt marul discordiei in plan amoros. Pune limite clare intre sentimente, respect si nevoile altora care vor, de fapt si de drept, sa profite de pe urma ta. Forfota profesionala.

Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
#horoscop saptamanal, #Horoscop august, #horoscop 2019 , #Horoscop 2019