Horoscop zilnic. Joi, 1 octombrie

Joi, 01 Octombrie 2020, ora 07:00
8338 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 1 octombrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Trebuie sa te odihnesti si sa iti recapeti forta pentru a redeveni persoana care ai fost candva. Ritmul tau este mult prea alert, nu poti continua asa. Asculta-ti corpul si ofera-i ceea ce are nevoie.

TAUR

Te vei simti linistit/a si foarte calm/a dupa ce tu si un prieten veti discuta despre ceva important pentru tine. Acum trebuie sa actionezi in consecinta si sa nu mai eviti anumite situatii incomode. In cele din urma, te vei simti liber/a si fericit/a.

GEMENI

Ideea de a avea un copil te incanta din ce in ce mai mult. Pe de o parte te sperie, dar pe de alta poti recunoaste ca ai dorinta asta de ceva timp. Ceea ce iti doresti se va implini la momentul potrivit!

RAC

S-ar putea sa apara o situatie nedorita care sa te faca sa te simti nesigur/a fata de persoana iubita. Dar, ar trebui sa poti sa iti controlezi gelozia. Nu te teme de nimic pentru ca nu se va intampla nimic, cel/cea de langa tine te iubeste si asa va continua sa fie.

LEU

Este o zi in care sa te bucuri si sa uiti de toate obligatiile pe care le ai. Fa orice te va ajuta sa atingi nivelul de relaxare pe care corpul tau il cere.

FECIOARA

Astazi trebuie sa iti clarifici sentimentele pe care le ai fata de o persoana apropiata. Nu poti continua sa lasi impresia ca esti pe aceeasi lungime de unda cu ea. Fii sincer/a cu ceea ce simti si nu te ascunde dupa tufis, primul/a care va ajunge sa sufere esti tu.

BALANTA

Problemele sentimentale prin care treci nu au o rezolvare usoara, dar relatia s-ar putea imbunatati putin daca depui mai mult efort. Daca iubesti persoana care este acum langa tine, trebuie sa-i arati acest lucru!

SCORPION

Astazi vei fi deranjat/a de ideea de a avea o posibila vizita pe care, in adancul sufletului tau, nu vrei sa o primesti. Indrazneste sa spui nu. De multe ori, frica de judecata altora te face sa nu fii tu insuti.

SAGETATOR

Fii atent/a cu anumite activitati sportive de pe urma carora te-ai putea rani. Daca practici un sport sau faci exercitii fizice astazi, ar trebui sa eviti miscarile bruste. Daca nu esti suficient de atent/a, ai putea avea o neplacere inutila si enervanta.

CAPRICORN

Astazi vei trai momente de implinire si bucurie impreuna cu familia. Dar, poate la pranz, atmosfera se strica din cauza unei discutii despre o problema din trecut legata de bani care a ramas nerezolvata. Fii flexibil/a si actioneaza inteligent.

VARSATOR

Un anumit disconfort fizic pe care il vei simti in unele parti ale corpului te va deranja si iti va strica putin ziua. Cu toate acestea, vei continua sa te bucuri de toate lucrurile bune pe care le ai si care te vor face sa te simti mai bine. Maine vei fi ca nou/a.

PESTI

Nu trebuie sa participi la un eveniment social la care nu vrei sa participi. Scapa de aceasta mentalitate! Este mai bine sa fii consecvent cu tine insuti si sa iei decizii din inima decat sa incerci sa le faci pe plac celorlalti inutil. Nu datorezi nimanui nimic!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020