Horoscop zilnic. Sambata, 19 septembrie

Sambata, 19 Septembrie 2020, ora 07:00
7814 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 19 septembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Meriti un moment de rasfat! Din fericire pentru tine, in aceasta zi a sfarsitului de saptamana o sa primesti o invitatie la o activitate foarte distractiva. Indiferent despre ce e vorba, nu uita sa iti iei anumite masuri de siguranta, pentru a preveni posibilele evenimente nedorite!

TAUR

Daca saptamana care tocmai a trecut te-a epuizat, vei avea in sfarsit ocazia de a te relaxa! Asadar, cauta compania unui prieten apropiat si veti gasi impreuna cele mai distractive modalitati de petrecere a timpului liber.

GEMENI

Evita sa iei decizii importante in cursul acestei zile, mai ales daca e vorba de bani! Avand in vedere ca nu esti deloc in apele tale, s-ar putea ca intentiile tale sa fie intelese exact pe dos! Cel mai bine e sa fii rezervat/a, cel putin pentru o perioada.

RAC

Astazi vei descoperi ca o ruda indepartata doreste sa castige de pe urma ta. Fa tot ce poti pentru a-ti apara propria persoana, si lasa deoparte rusinea! Daca e cazul, nu te sfii sa apelezi si la cuvinte mai dure!

LEU

In cursul acestei zile vei asista la o scena socanta care te va destabiliza. Daca e vorba de o nedreptate evidenta, trebuie sa iei atitudine si sa intervii in favoarea suferindului! Lasa deoparte orice alt proiect, si fa ceea ce simti!

FECIOARA

O intamplare comica petrecuta in prima parte a zilei, iti va umple weekend-ul de lumina. Din fericire, cineva drag va asista la respectiva scena pentru ca altfel, putini ar fi fost cei care te-ar fi crezut.

BALANTA

Protejeaza-ti organismul si nu ignora micile simptome! Daca o durere de cap aparent inofensiva va fi insotita de stari de greata si de vertij, sigur e o problema acolo! Nu ezita sa apelezi la medici!

SCORPION

Astazi, unul dintre parintii tai va face o afirmatie care te va enerva teribil. Daca nu iti exprimi supararea vis-a-vis de acest aspect, respectiva persoana va continua in aceeasi directie, iar intr-un final, bula va exploda. Incearca sa previi un astfel de deznodamant!

SAGETATOR

Din punct de vedere amoros si financiar, lucrurile stau foarte bine pentru tine. Totusi, asta nu inseamna ca trebuie sa te culci pe o ureche si sa lasi garda jos. Continua sa ai aceleasi pretentii de la partenerul tau de viata, respectiv de la angajatii tai!

CAPRICORN

Azi vei desfasura o activitate foarte relaxanta alaturi de familie. Chiar daca vremea nu va fi de partea voastra, tot veti reusi sa inventati/sa redescoperiti un joc foarte interesant.

VARSATOR

Renunta la asteptarile exagerate pe care le ai de la partenerul tau! Chiar crezi ca altcineva s-ar descurca mai bine in locul sau? Cel mai bine e sa judeci situatia detasat/a si cat mai obiectiv posibil!

PESTI

Astazi vei putea descoperi un obiectiv turistic mai putin cunoscut publicului larg. Din fericire, costurile nu vor fi deloc ridicate si iti vei permite sa incerci si anumite preparate culinare, rezervate de obicei vedetelor!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020