Horoscop zilnic. Marti, 22 septembrie

Marti, 22 Septembrie 2020, ora 07:00
7672 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 22 septembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Ziua de astazi va fi excelenta. Vei beneficia de cele mai bune aspecte pentru a-ti recastiga increderea in tine pierduta in ultimele zile. In ceea ce priveste dragostea, sansele ca relatia ta sa devina serioasa sunt din ce in ce mai mari.

TAUR

Astazi nu te va opri nimic sau sa iti stea in cale. Si, cu siguranta, vei avea parte de o zi care ar trebui sa te satisfaca. Cu toate acestea, ai grija daca ceva ti se pare suspect. Unele lucruri chiar pot fi prea bune pentru a fi reale! Gandeste-te intotdeauna inainte de a lua o decizie.

GEMENI

Astazi vei avea nevoie mai mult decat oricand de afectiunea sincera a celor dragi. Din fire, esti o persoana care ofera multe celor din jur si ii sprijina din toata inima. Dar, tu nu primesti intotdeauna ajutor atunci cand ai nevoie de el. In acest moment, ai nevoie de incurajari, sfaturi si felicitari. Nu trebuie sa iti fie teama sa cauti siguranta in persoana iubita si sa le spui celor dragi cum te simti.

RAC

Astazi esti intr-o forma de zile mari, atat fizic, cat si emotional. Dupa perioada proasta prin care ai trecut, acum este destul de ciudat sa fii fericit/a. Deciziile pe care le-ai luat par sa dea roade. Iti va fi mai usor decat de obicei sa comunici cu cei din jurul tau. Bucura-te de toate, meriti!

LEU

Astazi, cei din jurul tau tind sa nu fie de acord cu tine in multe privinte. Fara indoiala, acest lucru s-ar putea explica prin faptul ca ai devenit putin egoist/a, fiind interesat/a tot mai mult de propriile interese. Incearca sa fii mai intelegator/oare.

FECIOARA

Adevarul este ca ai avut zile mai bune ca asta. Zile in care oamenii pareau unici, mult mai dispusi sa faca bine, fara sa fie acaparati de egoism. Prin urmare, este foarte probabil ca astazi sa iti schimbi unele valori si principii. Incearca sa stai mai mult singur/a si sa te concentrezi asupra gandurilor tale.

BALANTA

Astazi vei simti o tensiune care nu stii foarte bine de unde vine. Trairile tale pot fi deosebit de puternice, pana la punctul in care agresivitatea ta ii va face pe oamenii din jurul tau sa tremure. Nu te mira daca anumite persoane te vor ocoli!

SCORPION

Daca ai inca unele resentimente si traume nerezolvate cu privire la o persoana draga, acest lucru ar putea iesi la iveala astazi. De asemenea, poti fi destul de irascibil/a, chiar razbunator/oare. Fa tot posibilul sa scapi de aceasta furie care are tendinta de a pune stapanire pe tine. Fii atent/a, ai putea regreta ce spui!

SAGETATOR

Daca exista o poveste de dragoste care a aparut recent in viata ta, ai grija sa nu te indragostesti atat de tare incat sa-ti pierzi capul. Vrei sa traiesti totul la maximum, insa ai putea sfarsi ranindu-te singur/a.

CAPRICORN

Astazi este necesar sa te odihnesti si sa meditezi, asadar da-ti timp pentru asta! Chiar daca esti o persoana foarte dedicata muncii tale, in acest moment trebuie sa faci un pas in spate. De asemenea, povesteste cuiva de incredere despre indoielile si incertitudinile care te macina.

VARSATOR

E posibil ca astazi sa simti nevoia de a face compromisuri. Acest lucru te poate afecta atat pe plan profesional, cat si in dragoste. Poate iei decizii sub impulsul momentul pe care le regreti ulterior, asadar reconsidera aceste angajamente inainte de a face mai mult rau decat bine.

PESTI

Astazi vei fi cumva prins/a la mijloc intre a te retrage in tine si sa meditezi in coltul tau si a impartasi cu un bun prieten nemultumirile pe care le simti in acest moment. Simte-te liber/a sa faci ceea ce crezi ca te ajuta. Pune-te pe primul loc macar acum!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Pe acasa va...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020