Horoscop zilnic. Miercuri, 23 septembrie

Miercuri, 23 Septembrie 2020, ora 07:00
8190 citiri
Horoscop zilnic. Miercuri, 23 septembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Este o zi buna pentru a sta in preajma celor dragi, in special a familiei. O intalnire cu rudele sau cu prietenii e o ocazie buna de a vorbi despre ideile si proiectele tale de viitor. Acestia iti pot da sfaturi valoroase.

TAUR

Profita de aceasta zi pentru a reflecta, mai ales daca nu esti multumit/a de ceea ce ai facut in ultima vreme. Daca ai luat o decizie proasta care a avut consecinte negative, nu te lasa doborat/a. Nu poti da timpul inapoi, asa ca singurul lucru pe care poti sa-l faci este sa inveti din asta pentru a nu repeta situatia.

GEMENI

Fa o plimbare in natura inca de dimineata, in drum spre munca sau spre magazin. Imbratiseaza un copac si simte energia pamantului. Te va face sa te simti mult mai bine. Este o zi buna pentru a te intalni cu cei dragi, alaturi de care poti trai momente de neuitat.

RAC

Nu te demoraliza daca ceva nu functioneaza asa cum ti-ai planificat. Nu te gandi nicio clipa sa renunti sau sa o iei de la zero. Poti corecta greselile si poti imbunatati situatia daca privesti lucrurile cu optimism.

LEU

Daca esti agitat/a pentru ca stii ca maine va trebui sa te confrunti cu o provocare importanta la locul de munca, fa-ti timp pentru a recapitula informatiile pe care le ai cu privire la subiectul respectiv. Le stapanesti bine, dar pot exista schimbari, asa ca fii pregatit/a pentru orice!

FECIOARA

Petrece aceasta zi alaturi de prieteni, pentru ca munca te-a acaparat complet in ultima vreme si nu ai avut timp de ei. De asemenea, profita de orice ocazie pentru a te plimba, a face sport sau pentru a bea ceva in oras intr-un loc retras.

BALANTA

Este o zi excelenta pentru a regandi asteptarile tale de la viata, pentru a medita si reflecta asupra acelor aspecte care te deranjeaza. Gaseste un loc linistit si gandeste-te cu calm la obiectivele tale si la modul prin care le poti atinge.

SCORPION

Te poti bucura pe deplin de ziua de astazi fara sa iti faci griji cu privire la ceea ce te asteapta maine la serviciu. Va fi o zi normala in care vei gasi intelegere din partea colegilor daca ai nevoie. Te afli intr-o perioada buna in ceea ce priveste carirea, dar e posibil sa iti doresti o ocupatie mai creativa.

SAGETATOR

Uneori te pierzi in detalii si lasi lucrurile cu adevarat importante pentru mai tarziu. Trebuie sa iti stabilesti cu atentie prioritatile, pentru ca altfel te vei confrunta cu probleme serioase. Chiar daca iti place sa detii controlul, trebuie sa ai incredere si in alte persoane din jurul tau pentru a prelua uneori initiativa.

CAPRICORN

Este in regula sa iti faci griji cu privire la silueta si aspectul tau fizic, dar nu exagera. Dieta pe care un prieten ti-a recomandat-o s-ar putea sa nu fie potrivita pentru tine. Nu e vorba de a pierde multe kilograme intr-un timp scurt, ci de a ajunge la greutatea ideala putin cate putin. Daca o faci drastic, risti sa ai atat probleme de sanatate, cat si sa pui imediat la loc kilogramele pierdute.

VARSATOR

Ia lucrurile mai incet astazi. Esti atat de dornic/a sa iti atingi obiectivele incat nu urmezi planul pe care l-ai facut la inceput. Nu te grabi sau vei face o greseala. Si, nu te concentra doar pe cariera si bani, deoarece esenta fericirii nu consta doar in asta.

PESTI

Confunzi amabilitatea unui coleg cu un alt fel de interes fata de tine. Uneori esti prea fantezist/a si acum treci prin una dintre aceste faze. Daca te-ai indragostit, nu incerca sa iti gasesti scuze ireale!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Pe acasa va...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020