Horoscop zilnic. Marti, 29 septembrie

Marti, 29 Septembrie 2020, ora 07:00
7687 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 29 septembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

In ceea ce priveste dragostea, astazi vei avea parte de complicatii si dezacorduri. Astrele te sfatuiesc sa ai mai multa grija de persoana iubita. O intalnire intamplatoare va fi interesanta.

TAUR

Aceasta zi este favorabila pentru noi relatii sau impacari. Intimitatea si discretia ar trebui pastrate. Urcusuri si coborasuri in ceea ce priveste sanatatea. Spre seara, un apel telefonic te va umple de entuziasm.

GEMENI

Persoana iubita va fi mai afectuoasa cu tine astazi datorita faptului ca lasi in urma un obicei prost. In ceea ce priveste sanatatea, vei avea un oarecare disconfort gastric. Ceva ce face parte din rutina ta va avea un final frumos.

RAC

Tu si persoana iubita trebuie sa va protejati intimitatea astazi. Mediul familial te preseaza. O afacere sau tranzactie aparent inofensiva se dovedeste a fi periculoasa.

LEU

Armonia din cuplu creste si seductia reapare. Persoana iubita te ajuta sa iti vindeci ranile din trecut. In ceea ce priveste sanatatea, astrele te sfatuiesc sa incepi o dieta. Spre seara, ti se va face o invitatie pe care nu credeai ca o sa o mai primesti.

FECIOARA

Astazi vei fi critic/a la adresa unui prieten si il vei face sa sufere. Greseala trebuie reparata cu atentie. In ceea ce priveste sanatatea, esti destul de energic/a. Spre seara, un cadou anonim te va lasa fara cuvinte.

BALANTA

E posibil sa nu primesti ceea ce iti doresti pe plan sentimental. Respecta timpul si dorintele celuilalt. In ceea ce priveste sanatatea, astrele te sfatuiesc sa petreci mai mult timp in aer liber. Spre seara, o promisiune exagerata va fi indeplinita.

SCORPION

Relatia cu persoana iubita decurge mai bine decat te asteptai. Cu toate acestea, nervozitatea creste din cauza unor surse externe. Spre seara, o intalnire va fi emotionanta.

SAGETATOR

Cu bun simt si delicatete, vei rezolva conflictele dintre prieteni si persoana iubita. In ceea ce priveste sanatatea, ai grija de ficat. Spre seara vei primi un raspuns neasteptat.

CAPRICORN

Relatia in care esti implicat/a se bucura de armonie si dragoste. Cu toate acestea, persoana iubita e deranjata de faptul ca vorbesti prea mult. In ceea ce priveste sanatatea, astrele te sfatuiesc sa faci mai mult sport. Spre seara, un mister va fi dezvaluit.

VARSATOR

Magnetismul si puterea ta de seductie cresc si ii vei atrage cu usurinta pe cei din jurul tau. In ceea ce priveste sanatatea, ai tendinta de a manca excesiv. Spre seara, un strain iti va aduce informatii valoroase.

PESTI

Inclinatia spre fantezie a persoanei iubite va pune relatia dintre voi in dificultate. Aceasta criza poate fi depasita cu mai multe dovezi de iubire. In ceea ce priveste sanatatea, durerile de cap se risipesc. Spre seara, o calatorie scurta iti aduce o aventura neobisnuita.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020