Horoscop zilnic. Duminica, 25 octombrie

Duminica, 25 Octombrie 2020, ora 07:00
9598 citiri
Horoscop zilnic. Duminica, 25 octombrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Daca trebuie sa discuti despre bani cu partenerul/a de viata, fii practic/a si nu lua decizii pripite. Impreuna puteti gasi o solutie pentru a o duce mai bine.

TAUR

Iti pasa cu adevarat de cei din jurul tau, insa anumite reactii ale tale ii va debusola. Retine acest lucru si incearca sa ai mai multa rabdare.

GEMENI

Astrele iti recomanda sa nu iti faci niciun plan pentru astazi. Orice ti-ai propune are sansa de a fi dat peste cap. Spre seara, da curs unei invitatii insistente.

RAC

Nu vei ezita sa iti exprimi parerile chiar cu riscul de a-ti face dusmani. Ai idei clare si stii ce decizii sa iei. In dragoste, alege dialogul in loc de razboi!

LEU

Iti vei directiona energia si inteligenta catre obiectivele realiste. Daca trebuie sa faci cumparaturi pentru casa, ar trebui sa le faci astazi. Cu familia incearca sa fii tolerant/a.

FECIOARA

Vei fi foarte direct/a astazi, uneori chiar dur/a. Sa stii sa alegi bine cuvintele e o abilitate care te va ajuta sa te intelegi cu ceilalti si sa obtii informatii utile.

BALANTA

Pe langa imaginatia ta, vei avea o mare capacitate de analiza care te va ajuta sa planifici actiuni viitoare. Fa-ti timp pentru a lua unele decizii privitoare la bani.

SCORPION

Oamenii te vor surprinde placut astazi. Este o zi buna pentru a aborda problemele din relatiile tale. Incearca sa te odihnesti mai devreme diseara!

SAGETATOR

Iti vei apara puternic interesele, dar iti vei controla agresivitatea. Stii ca, in caz contrar, ai provoca confruntari. Este o zi foarte productiva.

CAPRICORN

In dragoste ai nevoie de mai multa independenta. Comunica-i acest lucru partenerului/ei de viata inainte de a se obisnui asa. Astrele iti recomanda mai putina expunere in public.

VARSATOR

Atitudinea ta poate parea extrema in ochii celorlalti, dar stii ce vrei si vei merge dupa asta. In timp ce altii au indoieli, tu vei lua decizii bune.

PESTI

Este un moment bun pentru a ajunge la intelegeri si de a semna contracte. Vei fi sustinut/a in obiectivele tale de catre ceilalti, dar nu cere mai mult decat ceea ce vor sa iti ofere sau vei provoca efectul opus.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Pe acasa va...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020