Horoscop zilnic. Duminica, 27 decembrie

Duminica, 27 Decembrie 2020, ora 07:00
9095 citiri
Horoscop zilnic. Duminica, 27 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

In aceasta dimineata o sa asisti la o cearta destul de serioasa intre doua persoane dragi tie. Chiar daca ti se va cere sa intervii si sa imparti dreptatea, cel mai bun lucru pe care il poti face e sa le ceri sa inceteze si sa se comporte rational. Nu e cazul sa decizi tu cine este vinovat!

TAUR

Situatia ta financiara nu este deloc roz, dar lucrul acesta este pe cale sa se schimbe daca esti dispus/a sa faci anumite compromisuri. Atat timp cat nu e vorba de nimic ilegal sau imoral, ar trebui sa raspunzi solicitarii si sa dai dovada de mai multa flexibilitate!

GEMENI

Relatia ta de iubire merge intr-o directie gresita si se pare ca partenerului tau ii pasa prea putin de tine. Daca simti ca nu exista o alta cale, fii demn/a si spune STOP! Cine stie, poate veti fi mai fericiti separat...

RAC

Daca esti o persoana cu inclinatii artistice, careia i-a venit inspiratia tocmai astazi, trebuie sa lasi totul deoparte si sa incerci sa-ti imortalizezi gandurile! Nu te gandi la ce vor crede ceilalti despre tine, in fond tu te cunosti cel mai bine!

LEU

Ziua aceasta va incepe destul de greu pentru tine si te vei da jos din pat mai tarziu decat de obicei. Din fericire, odata cu trecerea timpului o sa iti recapeti energia si vei ajunge chiar sa conduci o echipa de cateva persoane spre un tel cunoscut doar de tine. Daca aveai indoieli in legatura cu abilitatile tale de lider, de acum acestea vor disparea!

FECIOARA

E momentul sa te bucuri de mai multa liniste si de confortul casei tale. De exemplu, poti sa vizionezi un film de Craciun ori sa citesti o carte relaxanta. Alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine si nu le cauta neaparat pe acelea bine vandute.

BALANTA

Daca simti ca ai nevoie de o schimbare mai mare, poate ca e momentul sa te gandesti la un alt job. Sigur, sunt mici sanse sa iti gasesti ceva potrivit atat de repede, dar simplul fapt ca ai luat aceasta decizie poate insemna enorm pentru tine.

SCORPION

Nu incerca sa gasesti o explicatie pentru tot ce se petrece in viata ta! De cele mai multe ori, e mai bine sa iei totul ca atare si sa te bucuri de ceea ce primesti, chiar daca e vorba de anumite aspecte negative. Atunci cand vei simti nevoia, aminteste-ti ca poti cere sfaturi de la prieteni!

SAGETATOR

Pentru tine, aceasta zi va fi una a emotiilor si a pripei. Chiar daca obisnuiesti sa actionezi la rece, pe baza unui plan stabilit anterior, astazi nu vei mai avea acest privilegiu. Incearca sa te adaptezi!

CAPRICORN

Ai mare grija la alimentatie in aceasta zi, pentru ca in ultimul timp ai exagerat cu preparatele din carne! Daca nu ti se ofera o alternativa, prepara-ti singur/a o salata si hidrateaza-te corespunzator!

VARSATOR

In prima parte a zilei vei avea un conflict destul de aprig cu partenerul tau de viata, din cauza banilor. Din fericire, o sa primesti dupa pranz o recompensa financiara neasteptata, iar asta va va aduce din nou impreuna. Totusi, n-ar strica sa fiti mai chibzuiti!

PESTI

Nu te mai gandi atat de mult la ce va spune lumea despre tine! Trebuie sa dai dovada de o mai mare indiferenta si sa iti urmaresti interesul! Din fericire, seara te va gasi linistit/a si impacat/a cu propria persoana!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020