Horoscop zilnic. Duminica, 28 iunie

Duminica, 28 Iunie 2020, ora 07:00
9070 citiri
Horoscop zilnic. Duminica, 28 iunie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi poti fi lenes/a fara remuscari. Permite-ti sa dormi cat vrei, sa vorbesti cu cine vrei, cand vrei, sa mergi la cumparaturi sau sa te ocupi de hobby-urile tale. Cu toate acestea, nu fi nepoliticos/oasa cu cei care iti propus alte lucruri decat cele pe care le ai in cap.

TAUR

Noaptea e un sfesnic bun, asadar te vei trezi cu dorinta de a schimba putin cursul vietii tale. Vorbim aici despre reforme medii precum schimbari stilistice.

GEMENI

Ziua de astazi va fi una pozitiva pentru tine. Daca obisnuiesti sa iti petreci weekendul facand teme sau punand la punct unele sarcini de la serviciu, a sosit momentul sa le lasi deoparte pentru moment. Acestea pot astepta, prietenii si familia nu!

RAC

Daca esti singur/a, poti avea noroc in intalnirile online. Iar daca esti implicat/a intr-o relatie serioasa, fa un plan pentru o calatorie romantica. Cuplul din care faci parte are nevoie de mai multa intimitate.

LEU

Astazi iti vor veni o multime de idei noi. Acestea pot avea legatura cu o expeditie sau o aventura romantica. Cu toate acestea, nu uita complet de treburile gospodaresti!

FECIOARA

Exista posibilitatea ca astazi sa obtii sprijin financiar din partea unei rude mai in varsta. In ceea ce priveste dragostea, astrele iti recomanda sa eviti implicarea in orice relatie spontana.

BALANTA

Te astepti ca problemele amoroase sa dispara, insa lucrurile nu se intampla asa cum ai vrea. Dragostea nu tine cont de varsta, asa ca ignora comentariile rautacioase ale celor care sunt invidiosi pe cuplul tau.

SCORPION

Este o zi potrivita pentru mici schimbari in casa ta. Poti arunca fara mila obiectele stricate, iar pe cele care nu iti mai sunt de folos le poti dona. La sfarsitul zilei te vei simti mult mai bine!

SAGETATOR

Astazi vei avea sansa de a-ti pune planurile in aplicare. Cu toate acestea, incearca sa nu ignori complet sfaturile familiei. E posibil sa apara unele dezacorduri serioase intre voi.

CAPRICORN

Daca esti in cautarea iubirii, este contraindicat sa ai incredere in cei pe care abia i-ai cunoscut. Nu te grabi sa crezi in complimentele siropoase care ti se fac, poate fi doar o tehnica de manipulare!

VARSATOR

Nu exista interdictii sau recomandari stricte pentru tine astazi. Te vei simti confortabil in special pe plan amoros. Daca ai energia necesara, poti face putina ordine in spatiul personal.

PESTI

Astazi vei intampina o mica problema de ordin financiar. Cu toate acestea, vei fi salvat/a de o ruda, un prieten sau de un vecin mai in varsta. Fii recunoscator/oare!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop, #zilnic, #astre, #noroc, #dragoste, #bani , #Horoscop 2020