Horoscop zilnic. Duminica, 29 noiembrie

Duminica, 29 Noiembrie 2020, ora 07:00
7369 citiri
Horoscop zilnic. Duminica, 29 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Ai incercat mereu sa fii alaturi de acel prieten atunci cand a avut probleme, dar niciodata nu ti-a permis sa-l ajuti. Astazi se intampla acelasi lucru si nu stii ce sa faci. Poate ar trebui sa te retragi.

TAUR

Acorzi prea multa importanta lucrurilor care nu sunt atat de importante in realitate. Astazi a sosit timpul sa iti faci griji cu privire la ceea ce este bine pentru tine.

GEMENI

Nu vei fi deloc multumit de cum decurge ziua de astazi, nu stii sa te organizezi si se vede. Trebuie sa constientizezi ca exista timp pentru toate, insa trebuie sa le iei pe rand, nu sa le amesteci.

RAC

Astazi, un bun prieten de-al tau iti va arata ca va fi intotdeauna alaturi de tine atunci cand ai nevoie de el. Pentru tine, acest lucru este mai important decat orice altceva.

LEU

Acum iti dai seama ca toate acele probleme prin care a trebuit sa treci in viata ta te-au ajutat sa fii puternic/a si sa ajungi tot mai sus. Astazi vei avea o reusita de zile mari!

FECIOARA

Schimbarile vin in viata ta. Desi acest lucru te agita putin, astepti cu nerabdare sa se intample. Ai nevoie de asta mai mult decat ai fi crezut vreodata.

BALANTA

Astazi vei realiza ca poti avea incredere in acea persoana care ti-a facut o promisiune importanta. Se va tine de cuvant si te va castiga pentru totdeauna.

SCORPION

Poate ca lucrurile nu functioneaza prea bine pentru tine, dar asta nu inseamna ca vrei ca prietenii tai sa traiasca acelasi lucru. Astazi ii vei ajuta sa nu se intample asta!

SAGETATOR

Ai dreptul si ocazia sa petreci ceva timp cu prietenii tai. Lasa deoparte orice alta treaba in favoarea lor, nu trebuie sa traiesti intr-o rutina constanta!

CAPRICORN

Nu mai esti dispus/a sa faci compromisuri pentru nimeni, te-ai saturat sa faci totul asa cum vor altii. Gata cu eforturile de a incerca sa multumesti pe toata lumea! Astazi este despre tine.

VARSATOR

Astazi ignori sfaturile pe care ti le dau oamenii din jur, vrei sa mergi doar pe drumul tau si crezi ca nu ai nevoie de nimeni. Poate fi prea tarziu cand iti vei constientiza greseala.

PESTI

Nu mai poti continua in acest ritm. Stima de sine scazuta te impiedica sa iti atingi obiectivele pe care ti le-ai propus. Schimba-te cat mai repede posibil, ai o multime de motive pentru care sa fii mandru/a de tine!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020