Horoscop zilnic. Duminica, 4 octombrie

Duminica, 04 Octombrie 2020, ora 07:00
9871 citiri
Horoscop zilnic. Duminica, 4 octombrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi vei avea o intalnire fascinanta cu persoana iubita. Problemele financiare necesita o mai mare atentie. Colegii tai au o parere foarte buna despre tine. Ziua va fi dinamica.

TAUR

O persoana din mediul tau este foarte afectata de actiunile tale. Este un moment bun pentru a incepe un plan de economii. Poate aparea oportunitatea unei calatorii in interes de serviciu.

GEMENI

Daca esti singur/a, probabil iti vei gasi jumatatea astazi. Ai destui bani pentru a-ti permite o investitie. Profesional, vor exista discutii cu colegii care au alte pareri decat tine.

RAC

Priveste spre dragoste si uita de orice altceva. Este posibil sa primesti o mica recompensa financiara. Tenacitatea ta este cel mai bun aliat al tau pe orice plan al vietii tale.

LEU

Nu te gandi prea mult la problemele din trecut pe care le-ai avut cu partenerul tau. Relaxeaza-te si bucura-te de zi. Vei obtine beneficii mari cu semnarea unui document. Disputele pe teme profesionale te vor determina sa iei o decizie importanta.

FECIOARA

Ca sa o duci bine in dragoste, schimba persoana de langa tine. Incearca sa iti gestionezi mai bine banii si cheltuielile, altfel vei avea probleme. Spre seara, starea de spirit ti se va imbunatati.

BALANTA

Cu atatea intalniri, relatia in care esti implicat/a ar putea avea de suferit. Banii pe care ii ai trebuie pastrati pentru actiuni viitoare. Organismul tau sufera de oboseala si efort, ai grija de tine!

SCORPION

Un prieten iti va prezenta astazi o persoana potrivita pentru tine. Ajutorul unui expert iti va rezolva lacunele economice. Apoi, vei vedea foarte clar si corect lucrurile.

SAGETATOR

Este o zi buna pentru iubire. De asemenea, o zi mai buna pentru a cumpara si a vinde decat pentru a economisi. Proiectele tale profesionale ar putea incetini. Puterile tale fizice au atins limita.

CAPRICORN

Fiind un prieten si un partener bun face ca relatia in care esti implicat/a sa fie mai sudata. Este un moment bun pentru a te concentra pe economii. Nu mai poti continua in ritmul de pana acum!

VARSATOR

Situatia astrala de astazi este contradictorie, fii atent/a la o noua iubire. De asemenea, gestioneaza-ti bine banii. Sanatatea nu iti creeaza probleme, ba mai mult, unele probleme vor disparea.

PESTI

Astazi te vor supara anumite lucruri care s-au intamplat in trecut. Incearca sa nu cheltuiesti prea mult si sa nu te lasi tentat/a de altii sa o faci. Este o zi buna pentru a te gandi daca ar trebui sa nu sa iti schimbi locul de munca.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020