Horoscop zilnic. Joi, 12 noiembrie

Joi, 12 Noiembrie 2020, ora 07:00
9936 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 12 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

In cursul acestei zile o sa ai parte de cateva senzatii tari, fara ca macar sa iti propui asta. Daca vei reusi cumva sa imortalizezi (in fotografii sau filmari) respectivele evenimente, sigur vei avea cu ce sa te lauzi in viitor!

TAUR

Relatia dintre tine si o anumita ruda s-a deteriorat considerabil, iar acum va este ambilor greu sa treceti peste orgoliu. Incearca sa faci tu primul pas si nu te mai gandi prea mult la ce vor gandi ceilalti despre tine!

GEMENI

Daca pana acum obisnuiai sa nu te gandesti deloc la bani, astazi o sa faci o cheltuiala majora care te va forta sa iti schimbi optica. E esential sa dai dovada de mai multa maturitate, mai ales daca esti responsabil/a si de altii!

RAC

Astazi nu o sa te simti deloc bine si nu e exclus chiar sa ajungi la medic. Incearca sa te invoiesti de la serviciu si sa reusesti macar cateva ore, sa te deconectezi de la problemele din jur!

LEU

De dimineata, te vei simti mai slabit/a decat de obicei si din aceasta cauza, vei evita vizitele si dialogurile lungi. Din fericire, dupa pranz o sa iti revii la forma ta obisnuita, ba chiar pe seara o sa fii extrem de vesel/a!

FECIOARA

Daca ai impresia ca anumiti colegi de-ai tai te vorbesc pe la spate, ai putea sa ii supui la un mic test pentru a le afla adevaratele intentii. Pe de alta parte, pe seara vei primi o veste buna din punct de vedere financiar, care te va anima.

BALANTA

Ai multe treburi de rezolvat azi si pentru a obtine rezultatul dorit, trebuie neaparat sa iti faci un plan pe care sa il respecti la sange! Iar daca vei intelege avantajele unui stil de viata organizat, nimic nu te impiedica sa il transformi intr-o obisnuinta!

SCORPION

Prima parte a zilei va fi foarte agitata pentru tine, mai ales daca la locul de munca se deruleaza o actiune de control sau un audit. Incearca sa dai dovada de seriozitate in aceste momente, si daca e cazul ramai peste program cateva ore!

SAGETATOR

Simti ca partenerul tau de viata este tot mai distant fata de tine? Trebuie sa iti schimbi si tu atitudinea, inainte de a-l asedia pe acesta cu noi pretentii! Ca sa existe o relatie fructuoasa, e necesar ca ambele persoane sa depuna eforturi consistente!

CAPRICORN

Ar trebui ca azi sa dai dovada de multa chibzuinta, mai ales din punct de vedere economic. Altfel spus, trebuie sa intelegi ca nu iti poti satisface toate dorintele ci din contra, sa inveti sa te multumesti cu putin!

VARSATOR

Ziua aceasta va fi destul de plictisitoare pentru tine, mai ales in prima parte a ei. Totusi, poti profita de linistea de care vei avea parte pentru a citi cateva capitole dintr-un roman, ori de ce nu, sa urmaresti serialul preferat. Relaxarea nu va intarzia sa apara.

PESTI

In aceasta zi o sa te certi destul de rau cu o persoana apropiata tie, dar care are idei tot mai ciudate. Nu urmari sa iti impui punctul de vedere, incearca doar sa castigi prin argumente!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020