Horoscop zilnic. Joi, 29 octombrie

Joi, 29 Octombrie 2020, ora 07:00
10018 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 29 octombrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi vei fi mai impulsiv/a decat de obicei. Evita sporturile extreme si discutiile aprinse. Avantul tau poate parea arogant. In ceea ce priveste dragostea, vei ajunge direct la subiect pur si simplu urmarindu-ti instinctele si asta va actiona in favoarea ta.

TAUR

Privitor la dragoste, nu are rost sa te invarti in jurul tufisului, astfel iti pierzi energia si timpul degeaba. Vei avea ocazia sa scapi de anumite sarcini la locul de munca si te vei simti usurat/a.

GEMENI

Astazi vei avea mai mult spatiu de exprimare si vei reusi sa elimini anumite restrictii pe care nu le suporti. Mintea ta este supraincarcata de munca si vei avea nevoie de odihna si putina liniste.

RAC

Grijile te impiedica sa te misti in directia corecta. Primirea unei informatii te va ajuta sa rezolvi o problema la locul de munca. Vei avea multe ocazii de a arata cine esti. In ceea ce priveste dragostea, lasa timiditatea deoparte si asculta-ti sentimentele.

LEU

Ai idei clare, mai ales pentru munca in echipa. Potentialul tau creativ va fi la maximum. Actioneaza conform ideilor care iti vin in minte, fara sa le intorci pe toate partile. Astazi ti se va confirma cat de departe ai ajuns, iar indoielile vor disparea.

FECIOARA

Iti vei exprima sentimentele cu o mai mare usurinta astazi, iar relatiile tale se imbunatatesc. Fii spontan/a, fara a privi mai departe. Prietenii iti dau sfaturi valoroase, asculta-i.

BALANTA

Limitele tale privitoare la moralitate iti vor fi puse la incercare astazi. Cu toate acestea, vei sti sa-ti dezarmezi adversarii fara sa iti incalci cuvantul si valorile. Vei reusi! Lipsa de concentrare cu care te confunti iti spune ca trebuie sa-ti indrepti atentia asupra ta. Incepi sa dai semne de epuizare nervoasa.

SCORPION

Vei fi mai receptiv/a la altii decat de obicei. Totusi, fii selectiv/a, astfel vei evita confruntarile. Atmosfera din viata sentimentala va fi linistita si senina. Daca esti singur/a, ar trebui sa faci primul pas.

SAGETATOR

Ideile tale prind contur, vei primi aprecieri pentru ele si stima de sine va creste. Vei avea o zi agitata care te va epuiza. Gandeste-te obiectiv la modul in care iti folosesti energia.

CAPRICORN

Esti hotarat/a sa profiti la maximum de viata si vei fi un exemplu pentru cei din jur. Nevoia ta de progres si ridicarea stachetei in ceea ce priveste dragostea vor fi obiectivul tau astazi. Poti cuceri pe oricine.

VARSATOR

Vei avea de parcurs un drum lung pentru a gasi un punct comun cu cei dragi cu privire la planurile tale. In ciudat tendintei tale de a supraanaliza lucrurile, iti vei mentine calmul. Tinzi sa fugi de responsabilitatile materiale si de constrangerile administrative. Concentreaza-te si infrunta-le!

PESTI

Vorbeste si exprima-ti sentimentele mai mult decat o faci de obicei, adica aproape deloc. Prietenia este importanta, asa ca incepe sa dezvolti astfel de relatii si te vei simti mult mai bine!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020