Horoscop zilnic. Joi, 9 iulie

Joi, 09 Iulie 2020, ora 07:00
8503 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 9 iulie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi, anumite probleme te pot face sa te simti incomod si te determina sa reactionezi impulsiv. Exista un ton agresiv si combativ fata de unii oamenii. Ai grija!

TAUR

Daca ai o intalnire, fie de munca sau romantica, persoana respectiva va fi impresionata de atentia pe care o acorzi hainelor si aspectului general. Faptul ca ai grija de imaginea ta constituie un plus in cele mai multe cazuri, inclusiv astazi.

GEMENI

De fiecare data cand ai de-a face cu un subiect mai sensibil, ai tendinta de a sapa mult prea adanc in probleme. Daca altii prefera sa fie mai superficiali, nu e cazul sa judeci sau sa reactionezi agresiv!

RAC

La locul de munca vei avea parte de succes astazi. In sfarsit reusesti sa pui toate piesele de puzzle la locul lor si, astfel, sa obtii ceea ce ti-ai propus inca de ceva vreme. E rost de bani!

LEU

Ziua de astazi va fi minunata. Te simti puternic/a emotional si ai multa energie. Nu ramane in casa nefacand nimic, poti crea o multime de lucruri utile.

FECIOARA

In loc sa analizezi totul si sa critici viata celorlalti, uita-te la a ta si gaseste metode de a o imbunatati. In dragoste, s-ar putea sa nu te simti prea norocos/oasa, dar asta nu inseamna ca nu merita sa incerci.

BALANTA

Daca pare ca nu se intampla nimic din ceea ce iti doresti, poate e din cauza faptul ca gresesti ceva. Mintea ta iti spune ca lucrurile stau bine, insa o voce interioara iti sugereaza cu totul altceva. Incearca sa iti dai seama care este realitatea!

SCORPION

Poate ca ignori o problema sentimentala, pastrand-o ascunsa in inima ta. Tot ce trebuie sa faci este sa te relaxezi suficient incat sa vobesti cu sufletul, fara sa iti pese de modul in care vor fi percepute cuvintele tale.

SAGETATOR

Sentimentele tale incep sa devina mai importante astazi. Permite-le sa iasa la suprafata si spune-i partenerului tot ce ai pe suflet. Daca te ajuta, creeaza o atmosfera care sa te ajute sa te exprimi cu o mai mare usurinta.

CAPRICORN

Cineva iti va prezenta astazi un plan de rezerva in ceea ce priveste locul de munca. Desi pare o veste buna, aceasta te va dezechilibra si te va indeparta de obiectivele tale. Acumuleaza informatii, fa-ti relatii, insa nu lua nicio decizie inca.

VARSATOR

Chiar daca astazi nu iti doresti nimic altceva decat sa te relaxezi, exista riscul sa nu fie posibil. O voce interioara iti spune sa faci ceva. S-ar putea sa fii tentat/a sa faci curatenie in dulapuri, sa muti mobila sau sa speli geamurile. Uita de asta, munca fizica nu e ce iti trebuie!

PESTI

Daca pui prea multa energie in ceva, risti sa nu mai ai forta pentru restul lucrurilor. Astrele iti recomanda sa iti faci timp si pentru distractie, nu doar pentru munca. O intalnire spre seara va fi extrem de interesanta. E rost de iubire!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020