Horoscop zilnic. Marti, 11 august

Marti, 11 August 2020, ora 07:00
8996 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 11 august
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi vei descoperi ca cei pe care ii considerai prietenii tai nu au fost complet sinceri cu tine. Drept urmare, nu e exclus ca in cursul acestei zile sa ai parte de reprosuri din partea parintilor, ori mai grav, sa te trezesti ca toate economiile tale s-au dus pe apa sambetei. Incearca sa iti pastrezi calmul!

TAUR

De dimineata vei primi o veste foarte buna care te va motiva sa te apuci de un proiect mai dificil. In plus, o ruda apropiata nu va mai conteni cu laudele la adresa ta si chiar daca la inceput vei fi jenata de situatie, o sa te obisnuiesti rapid. Profita la maximum de aceasta zi!

GEMENI

Din punct de vedere emotional, lucrurile nu sunt tocmai roz pentru tine. Totusi, nu e cazul sa te ingrijorezi peste masura deoarece partenerul tau de viata va trece rapid peste momentul dificil pe care il traverseaza. Esential e sa nu iti pierzi rabdarea sau sa va certati din nimicuri!

RAC

Daca esti parinte, ziua aceasta va fi dedicata copiilor. Incearca sa le faci acestora toate poftele si sa le oferi ocazia de a se bucura cu adevarat de copilarie! E clar ca asta e cea mai frumoasa perioada a vietii lor si nu se va mai intoarce niciodata!

LEU

Stai foarte bine din punct de vedere financiar dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci risipa de bani! Incearca sa dai dovada de mai multa chibzuinta si de ce nu, sa reduci din cheltuielile inutile.

FECIOARA

Astazi nu vei fi deloc in apele tale iar asta e posibil sa iti afecteze chiar starea de sanatate. Nu trebuie sa te ingrijorezi peste masura dar nici sa neglijezi simptomele! Cel mai bine e sa explici ceea ce simti medicului de familie sau unui alt specialist in care ai incredere. Apoi, trebuie doar sa le urmezi sfaturile si sigur te vei simti mai bine!

BALANTA

Astazi vei face multe deplasari in oras pentru a mai rezolva cateva din treburile importante. Chiar daca e extrem de cald in aceasta perioada a anului, asta nu e o scuza pentru a te ascunde in spatele biroului! Fa ceea ce ai de facut fara prea multe comentarii, si sefii te vor aprecia!

SCORPION

Ziua aceasta va incepe excelent pentru tine, mai ales din punct de vedere sentimental. Totusi, nu e cazul sa iti pierzi concentrarea la locul de munca pentru ca astazi, ai de trecut un test dificil. Incearca sa dai dovada de seriozitate si responsabilitate!

SAGETATOR

Pentru tine, aceasta zi va fi una ca oricare alta iar lucrul acesta te va enerva teribil. Daca ai nevoie de putina adrenalina, ar trebui sa iei o pauza din ceea ce faci si sa cauti o provocare inedita! Incearca de exemplu sa pornesti intr-o drumetie montana sau de ce nu, sa vizitezi un oras medieval!

CAPRICORN

Ar trebui sa dai dovada de mai mult spirit de echipa la locul de munca si uneori, sa stai la povesti cu colegii tai. Desi te diferentiezi de majoritatea colegilor tai, nu trebuie sa faci din asta o evidenta ci dimpotriva, ar trebui sa te concentrezi pe lucrurile pe care le aveti in comun!

VARSATOR

In prima parte a zilei vei fi destul de abatut/a dar din fericire, un telefon neasteptat te va repune pe drumul cel bun. Continua sa te axezi doar pe lucrurile frumoase ale vietii si sa ignori restul! Doar asa vei reusi sa duci un trai lipsit de griji si de stres!

PESTI

Daca partenerul tau de viata este suparat pe tine, ar trebui sa faci tu primul pas spre impacare! Nu deveni la fel de orgolios/orgolioasa ca acesta pentru ca facand asta, relatia voastra se va sfarsi. Nu e nicio rusine sa fii tu cel/cea care face compromisul pentru binele amandurora!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani , #Horoscop 2020