Horoscop zilnic. Marti, 24 noiembrie

Marti, 24 Noiembrie 2020, ora 11:35
5059 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 24 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Nu te lasa purtat/a de fanteziile altora si fii cat se poate de realist/a astazi. Trebuie sa te concentrezi asupra problemelor importante si sa le ignori pe celelalte.

TAUR

Vei simti o apropiere mai mare fata de oamenii pe care ii iubesti. Pe tot parcursul zilei, relatiile cu cei din jurul tau vor fi bune, dar incearca sa nu idealizezi pe nimeni sau vei fi dezamagit/a mai tarziu.

GEMENI

Vei fi foarte implicat/a in sarcinile pe care le primesti astazi, iar intuitia ta va fi cheia pentru rezolvarea problemelor care apar pe parcurs. Ai grija ca nimeni sa nu profite de tine!

RAC

Nu fi atat de credul/a si asigura-te ca ceea ce ti se spune este adevarat. Sentimentele tale vor fi mai profunde si relatia fragila in care esti implicat/a ar putea sa renasca acum.

LEU

In ceea ce priveste banii, cineva ar putea profita de tine, asa ca fii atent/a. Este o zi buna pentru reamenajari in casa, fie aruncand ceea ce nu iti mai trebuie, fie facand unele reparatii.

FECIOARA

Astazi vei intalni oameni interesati sa profite de bunatatea ta. Instinctul te va ajuta sa iti dai seama cine vrea sa te insele si cine nu. Comunicarea sincera este cheia.

BALANTA

Astazi iti vei da seama ca ai mai multa putere decat credeai pentru a face fata problemelor. Totul depinde de tine si nu ar trebui sa te lasi influentat/a de alte persoane.

SCORPION

Daca faci mari sacrificii pentru o prietenie, intreaba-te daca merita. Este o zi buna pentru a te conecta cu tine in ideea de a-ti da seama ce iti doresti cu adevarat.

SAGETATOR

Nu trebuie sa iti irosesti energia pe lucruri neimportante. Cel mai bine ar fi sa te aduni si sa te ocupi de urgente. Vei reflecta si vei gasi cauza problemelor pentru a le rezolva.

CAPRICORN

Vei fi incantat/a de noile proiecte, dar trebuie sa vezi daca toate sunt posibil de realizat. Astazi vei primi dovezi clare cu privire la loialitatea unor prieteni buni.

VARSATOR

Te vei concentra pe munca si profesia ta si vei obtine o multime de beneficii datorita efortului depus. In plus, vei demonstra ca esti o persoana de incredere. In ceea ce priveste banii, evita investitiile!

PESTI

In ceea ce priveste relatiile tale, vei gasi de toate: oameni minunati si altii in care nu ar trebui sa ai incredere. Este o zi buna pentru studiu si pentru orice tine de strainatate.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #astre, #dragoste, #bani, #noroc, #noiembrie , #Horoscop 2020