Horoscop zilnic. Marti, 28 iulie

Marti, 28 Iulie 2020, ora 07:00
7563 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 28 iulie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi va fi dificil sa tolerezi lipsa de sensibilitate a anumitor persoane. Astrele te vor ajuta sa iti mentii calmul si sa gasesti un echilibru interior. Fii intelegator/oare, nu toata lumea poate intelege totul!

TAUR

Astazi esti mai dispus/a sa te gandesti la partea practica a relatiei sau a vietii tale amoroase. Acum e momentul sa ai mai multa grija de cuibusorul tau de nebunii, schimband decorul, facand unele imbunatatiri si transformari in casa.

GEMENI

Astazi deviza ta va fi munca si iar munca. Cu toate acestea, va trebui sa te si odihnesti pentru a-ti recupera bateriile. Lasa-te ghidat/a la locul de munca de conversatiile care au loc in jurul tau. Noile contacte iti pot deschide cai benefice pentru viitor.

RAC

Astazi vei avea ocazia sa afli informatii utile. Pe baza acestora si cu putin efort din partea ta, vei reusi sa alegi calea cea buna in ceea ce priveste cariera.

LEU

Aceasta este o zi buna pentru a intelege problemele celor din jur. Incearca sa nu fii prea dur in ceea ce priveste sfaturile pe care le oferi. Daca iti poti controla sensibilitatea, vei reusi sa iti mentii nivelul de energie.

FECIOARA

Surprizele in ceea ce priveste dragostea sunt chiar la colt. Evita sa iei decizii radicale. Abilitatile tale de organizare te vor ajuta sa stabilizezi schimbarile care se vor produce pe plan financiar.

BALANTA

Astazi te vei concentra pe tot ceea ce iti aduce stabilitate si iti ofera un plus de incredere. Incearca sa lamuresti lucrurile cu cei din jurul tau si pune cartile pe masa! Nu fugi de intrebarile apropiatilor, nu vei face decat sa inrautatesti situatia!

SCORPION

Fii sincer/a cu tine si cu ceilalti astazi. In ceea ce priveste banii, ai parte de o atmosfera agitata. Trebuie doar sa ramai concentrat/a pe obiectivele tale si totul va fi bine.

SAGETATOR

Astazi vei fi optimist/a si fericit/a. Dragostea arzatoare care iti umple sufletul iti va imbunatati relatia. Acum este momentul perfect pentru a merge mai departe cu dorintele tale. Puterea de seductie creste.

CAPRICORN

Gandurile tale vor fi directionate automat catre cele mai grave si urate aspecte ale vietii. Ia o pauza! Obstacolele nu sunt atat de groaznice pe care par. Nu te descuraja si scapa de indoielile personale indiferent de planul vietii tale!

VARSATOR

Ar fi bine ca astazi sa iti rezolvi mare parte din sarcini, deoarece vei primi altele in curand. Acumularea lor nu iti va aduce nimic altceva decat stres. Ai tendinta de a-ti face prea mari sperante in ceea ce priveste dragostea, iar realitatea este cu totul alta.

PESTI

Ai grija astazi de cei care sunt mai sensibili si primesc critici sau sunt respinsi. Acestia risca sa devina deprimati, iar tu chiar ii poti ajuta. O vorba buna poate face minuni!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani , #Horoscop 2020