Horoscop zilnic. Marti, 29 decembrie

Marti, 29 Decembrie 2020, ora 07:00
7370 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 29 decembrie
FOTO Arhiva Ziare com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi o sa te simti mai usurat/a, pentru ca vei reusi sa scapi de o povara pe care o purtai in suflet de mult timp. Incearca sa nu mai ajungi in astfel de situatii pe viitor si sa fii mult mai direct/a!

TAUR

Din punct de vedere emotional, lucrurile merg destul de bine pentru tine. Cu toate acestea, daca exista o persoana pe care o eviti sau pe care o desconsideri, acum e momentul ideal ca sa va impacati. Fa tu primul pas!

GEMENI

Vei incepe ziua destul de bine si vei simti ca nu exista nicio provocare careia sa nu-i poti face fata. Cu toate acestea, nu trebuie sa te umfli prea mult in pene pentru ca altfel, risti sa devii victima propriului tau comportament!

RAC

N-ar strica sa ai mai multa grija de tine si de persoanele dragi tie, chiar daca asta iti va afecta bugetul! Pe seara, incearca sa te concentrezi doar pe aspectele esentiale si sa nu te implici in treburi care nu au legatura directa cu tine! Altfel, s-ar putea sa ai de suferit...

LEU

Daca nu te simti in cea mai buna forma a ta, trebuie sa mananci mai putin si sa faci mai multa miscare. Pentru ca esti extrem de pofticios/oasa, nu te-ai putut abtine in ultimele zile, dar a sosit momentul sa spui STOP! Gandeste-te serios sa iti faci un abonament la o sala de sport din cartier!

FECIOARA

Vei incepe ziua destul de prost, mai ales daca esti cu gandul doar la problemele tale personale. Incearca sa te concentrezi exclusiv la serviciu atunci cand esti in timpul programului si sa lasi deoparte orice element perturbator. Din fericire, seara se anunta a fi distractiva si vei reusi sa te relaxezi!

BALANTA

Daca azi vei avea mai multe ore libere, poate ca ar fi o idee buna sa iti faci o analiza (cat mai obiectiv posibila) a evolutiei tale in acest an! Incearca sa fii cat mai sincer/a posibil si sa iti promiti ca pe viitor nu o sa mai repeti aceleasi greseli!

SCORPION

Chiar daca erai obisnuit/a sa calculezi absolut orice, de acum nu mai e cazul sa te comporti asa! Datorita unei mariri de salariu primita recent, iti permiti in sfarsit sa iti satisfaci anumite dorinte la care alta data doar visai. Daca ai o familie mare, fii atent/a si la nevoile rudelor tale!

SAGETATOR

Te-ai saturat sa primesti sfaturi de la colegii de la locul de munca? Transmite-le acest lucru intr-o maniera cat mai delicata, iar daca acestia se fac ca nu inteleg, fii mai explicit/a! Nu trebuie sa porti aceasta nemultumire la infinit, e cazul sa inteleaga ca te-ai maturizat si ca raspunzi pentru faptele tale!

CAPRICORN

Astazi vei primi o veste mai putin fericita, referitoare la unul din prietenii tai din copilarie. Desi credeai ca nu te va afecta prea mult, in realitate va fi chiar pe dos, si de-abia daca vei dori sa mai socializezi cu cineva...Discuta cu partenerul tau de viata si o sa vezi ca dupa ce faci asta, te vei simti mult mai bine!

VARSATOR

Chiar daca nu ti-ai revenit inca la capacitate maxima, iti poti relua de-acum majoritatea activitatilor tale curente. Invata ceva din aceasta maladie si poarta-te mai responsabil! S-ar putea ca data viitoare sa ai parte de consecinte mult mai dureroase!

PESTI

Astazi te vei simti cu adevarat apreciat de catre oamenii de langa tine, iar asta te va impulsiona sa muncesti cu si mai multa sarguinta. Chiar daca anul se apropie de final, se pare ca tu nu tii cont de asta si esti cu motoarele turate la maximum. Tine-o tot asa!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020