Horoscop zilnic. Miercuri, 21 octombrie

Miercuri, 21 Octombrie 2020, ora 07:00
8796 citiri
Horoscop zilnic. Miercuri, 21 octombrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Este o zi excelenta pentru tine daca ai o afacere pe mana sau daca detii un magazin. Partea economica va functiona foarte bine, dar ai grija sa nu cheltuiesti chiar tot ce castigi. De economiile pe care le faci acum ai putea avea nevoie in zilele urmatoare.

TAUR

Daca nu ti-ai mai vazut de mult rudele apropiate, nu lasa sa treaca ziua fara sa iei legatura cu ele. Un apel sau un mesaj dragut le va face foarte fericite. In ceea ce priveste dragostea, e posibil ca astazi sa intalnesti o persoana care ar putea deveni parte din viata ta. Nimic nu este intamplator!

GEMENI

Ai permis problemelor sa te copleseasca, iar acest lucru iti influenteaza caracterul si reactiile. Totul se intoarce impotriva ta pentru ca esti destul de irascibil/a cu cei din jur. La locul de munca, pastrezi resentimente inutile, mai ales daca ai o pozitie de putere.

RAC

Intr-un timp foarte scurt poate aparea ocazia de a obtine un nou loc de munca si trebuie sa fii in forma maxima atunci cand se intampla acest lucru. Pe plan sentimental, rabdarea este tot ce ai acum nevoie. Nu renunta la ceea ce ai doar pentru ca ai o dispozitie proasta.

LEU

Te afli intr-un moment bun in multe aspecte ale vietii tale, dar te lasi afectat/a de unele temeri care iti complica existenta. Aceasta nervozitate si anxietate, chiar si un anumit disconfort fizic caruia nu ii gasesti explicatie isi au originea in acea teama nefondata ca lucrurile nu vor iesi bine. Aminteste-ti ca gandirea influenteaza rezultatele.

FECIOARA

Ocupa-ti mintea cu alte lucruri decat problemele tale profesionale. Ar fi bine sa iti distragi atentia cu ajutorul oamenilor dragi sau al persoanei iubite. Mai mult, partenerul/a are nevoie ca tu sa ii acorzi mai mult timp. Se plange si o face pe buna dreptate!

BALANTA

Pana acum ar fi trebuit sa inveti anumite lucruri din greselile din trecut, dar nu pare sa fie asa. Astazi risti sa te impiedici din nou de o piatra care ti-a cauzat o multime de probleme candva. Opreste-te si analizeaza situatia in care te afli. Iti vei da seama si vei putea rezolva.

SCORPION

O persoana influenta ti-ar putea propune sa faci parte din echipa sau afacerea lui. Gandeste-te la asta, chiar daca nu accepti, te va ajuta sa capeti mai multa incredere in tine. In ceea ce priveste dragostea, daca esti singur/a in acest moment, trebuie sa renunti la zidurile din jurul tau si sa lasi iubirea sa vina la tine.

SAGETATOR

Te bucuri de lucrurile marunte si de simplitate, iar asta arata ca esti pe drumul cel bun. Dar, s-ar putea sa dai peste oameni care nu inteleg ca acestea sunt lucrurile cu adevarat importante in viata. Nu incerca sa-i convingi, dar nici nu le permite sa te influenteze cu opiniile lor.

CAPRICORN

Urmeaza calea pe care ai ales-o, deoarece este cea care te va face sa te simti bine cu tine insuti. Acest lucru te va ajuta sa evoluezi indiferent unde vei ajunge. Daca ai alaturi o persoana cu care iti imparti viata, realizeaza cat de importanta este pentru tine si arata-i acest lucru.

VARSATOR

Daca simti ca te-ai comportat nedrept fata de cineva sau ca i-ai provocat vreun rau, nu ramane cu acest sentiment de vinovatie. Cel mai bine este sa actionezi imediat si sa iti ceri scuze pentru ceea ce nu ai facut bine. Daca crezi ca i-ai gresit, recunoaste-i imediat.

PESTI

Exista cineva in mediul tau care nu pare sa te aprecieze la adevarata ta valoare si, uneori, iti spune lucruri care nu iti plac. Este invidie pura si, bineinteles, stie cat de valoros/oasa esti si asta il doare cel mai mult. Nu lasa cuvintele lui sa iti influenteze starea de spirit si, daca e posibil, stai departe de acea persoana cat poti.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020