Horoscop zilnic. Miercuri, 24 iunie

Miercuri, 24 Iunie 2020, ora 07:00
8768 citiri
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 iunie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Daca te simti coplesit/a pentru ca nu stii exact in ce directie sa o iei, profita de ziua de astazi si iesi in oras. Gaseste un loc linistit, inconjurat de natura, unde sa te poti gandi fara sa fii intrerupt/a. Lasa-ti mintea sa rataceasca si vei primi un raspuns clar la toate ingrijorarile tale.

TAUR

Incearca sa scapi astazi de orice senzatie de melancolie. De asemenea, fii mai deschis/a spre interactiunile cu persoane noi, pentru ca ele te vor ajuta sa iti schimbi starea de spirit. S-ar putea sa fii uimit/a de cat de pozitiv poti privi viata.

GEMENI

Indrazneste sa experimentezi lucruri noi astazi. In ultimul timp, esti mult prea strict/a si nu te abati de la ceea ce este deja stabilit. Ocazional este bine sa incalci regulile. Gasesti implinire in relatiile personale.

RAC

Astazi este o zi buna pentru a incepe sa-ti planifici vacanta. Si nu oriunde, ci acolo unde ai visat dintotdeauna. Sunt multe de pus la punct, asa ca poti face echipa buna cu cei la care te-ai gandit sa te insoteasca.

LEU

Stii ce este bine pentru tine. Actioneaza astazi conform cu ideile tale si nu permite nimanui sa iti spuna ce sa faci. Nu ai nevoie de nimeni care sa te protejeze. De asemenea, spre seara, concentreaza-te pe o problema pe care ai pus-o in asteptare pentru a te dedica altor sarcini.

FECIOARA

Astazi va aparea in peisaj un proiect care te intereseaza foarte mult si care te poate ajuta sa avansezi in cariera. Pregateste totul pentru a putea incepe sa actionezi de maine. Spre seara, e posibil ca partenerul sa faca un comentariu pe care il iei mult prea personal. Nu va certati din nimicuri!

BALANTA

Te gandesti tot timpul la ce se va intampla in viitor. Aceasta atitudine nu te ajuta deloc, ba chiar te impiedica si te determina sa ratezi momente unice pe care le traiesti in prezent. Aceste ganduri te tulbura si te fac sa crezi ca traversezi o criza. Nu e deloc asa!

SCORPION

Lucrurile functioneaza destul de bine pentru tine si este sufiecient sa te gandesti la ceea ce ai facut si la rezultatele bune pe care le-ai obtinut pentru a-ti da seama de asta. Tot ce se intampla te incurajeaza sa continui pe aceeasi linie. Este un moment bun pentru renovarea casei sau pentru redecorarea ei.

SAGETATOR

Profita de ziua de astazi pentru a face lucrurile diferit fata de cum le faci mereu. Este fantastic sa iesi din rutina, sa iti schimbi obiceiurile si locurile in care mergi de obicei. Dedica-ti timpul pentru a descoperi lucruri si activitati noi.

CAPRICORN

De astazi incepe o perioada mult mai buna pentru tine. Daca te implici intr-o noua relatie, incearca sa scapi de obiceiurile dobandite cu fostul partener si sa iti schimbi modul de gandire si de actiune. Ai multe de oferit, doar ca inca nu stii cum sa o faci.

VARSATOR

In ultima vreme ai acordat prea multa atentie anumitor persoane din jurul tau care nu merita sa faca parte din viata ta. E posibil sa fi pierdut oportunitati grozave din cauza asta, dar inca nu e timpul pierdut pentru a o lua de la capat.

PESTI

O persoana in care aveai mare incredere te va dezamagi astazi. Chiar daca pare o tragedie, pe viitor iti vei da seama ca s-a intamplat exact ceea ce trebuia sa se intample. Vei invata sa nu mai fii naiv/a si sa iei decizii mai bune in viata

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #noroc, #bani , #Horoscop 2020