Horoscop zilnic. Miercuri, 9 septembrie

Miercuri, 09 Septembrie 2020, ora 07:00
8856 citiri
Horoscop zilnic. Miercuri, 9 septembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Cineva iti va oferi posibilitatea de a te inscrie la un atelier de dezvoltare personala sau de a participa la un curs care te poate ajuta sa iti imbunatatesti viata. Ca sa nu ratezi aceasta ocazie, va trebui sa depasesti anumite probleme interne.

TAUR

Astazi, inima ta va fi ghidul tau atunci cand alegi intre doua optiuni care sunt diferite una de cealalta. Concluzia la care o sa ajungi nu va fi usor de inteles la nivel rational, dar va fi cu siguranta cea corecta. Curajul este in tine, trebuie doar sa-l scoti la iveala!

GEMENI

Exista ceva care te apasa prea mult, dar de care nu poti scapa. Trebuie sa te indepartezi de sursa problemei si sa nu te mai invarti in jurul ei. Vorbeste cu oricine trebuie sa vorbesti si fii sincer/a!

RAC

Simti un anumit disconfort fizic care te face sa te simti destul de incomod. Dar, tu trebuie sa te ridici si sa nu continui cu anumite obiceiuri care iti fac foarte mult rau. Te poti bucura de multe alte activitati care sunt sanatoase si benefice pentru tine.

LEU

Te vei simti destul de nostalgic/a astazi. Cel mai probabil te vei intalni cu cineva care te va face sa retraiesti un anumit episod din viata ta care este inca oarecum amar pentru tine. Astrele te sfatuiesc sa ierti acele persoane care crezi ca te-au facut sa suferi. Intoarce pagina deodata!

FECIOARA

Ti-ai propus un obiectiv foarte ambitios, dar oricat de maret ar parea, il poti atinge. Ai nevoie de concentrare, pasiune, daruire si sa faci tot ceea ce este nevoie. Nu renunta! Desi exista copaci care te impiedica sa vezi padurea, meriti o sansa si o meriti acum!

BALANTA

Astazi vei avea parte de o companie nedorita, de care vrei sa scapi cat mai curand posibil. Nu intra in conflict cu acea persoana, ci antreneaza-ti minea pentru a gandi tot mai positiv.

SCORPION

Astazi simti incertidudine in legatura cu unele lucruri. De exemplu, un mesaj al carui continut nu va fi complet clar, deci cel mai bine este sa vorbesti deschis cu persoana care l-a trimis. Nu ramane cu indoiala sau confzia va creste si va deveni din ce in ce mai mare.

SAGETATOR

Vei primi o suma de bani neasteptata si pe care va trebui sa o investesti in ceva care te poate ajuta sa generezi mai multa abundenta si bani. Aceasta este sansa ta, dar daca risipesti ceea ce primesti sau pierzi, nu vei putea continua sa prosperi. Fii inteligent/a!

CAPRICORN

Daca ti se ofera posibilitatea de a participa la o conferinta care are legatura cu domeniul in care activezi, nu o rata! O anumita persoana te-ar putea invata lucruri pretioase. Beneficiile obtinute se vor vedea in timp.

VARSATOR

Va trebui sa fii foarte curajos/oasa si hotarat/a sa rezolvi o problema care, la inceput, va parea mult mai grava decat este. Ar fi bine sa ceri ajutorul unei persoane dragi despre care stii ca nu te va judeca si care iti va oferi sprijinul si dragostea neconditionata in orice moment.

PESTI

Astazi trebuie sa fii mai tolerant/a, mai permisiv/a si sa nu te lasi condus/a de latura ta impulsiva care iti creeaza doar probleme. Chiar daca o situatia iti va parea inadmisibila, incearca sa te calmezi si apoi sa iei atitudine. Vei vedea lucrurile cu alti ochi!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020