Horoscop zilnic. Sambata, 12 iulie

Duminica, 12 Iulie 2020, ora 07:00
6270 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 12 iulie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi vei avea sansa sa descoperi ca daca esti calm/a in anumite situatii, faci o impresie foarte buna. Cei din jurul tau sunt convinsi ca aceasta atitudine arata ca esti capabil/a sa controlezi orice.

TAUR

Pe tot parcursul zilei va trebuie sa iti pastrezi calmul in fata unei persoane pe care nu o cunosti prea bine, dar care va face un comentariu negativ despre cineva foarte apropiat. Nu ii permite sa continue, insa nici fii aresiv/a!

GEMENI

Fii loial/a fata de cei dragi tie. Astazi s-ar putea sa ai unele indoieli cu privire la progresul relatiei tale amoroase. Nu lasa garda jos, insa nici nu da cu piciorul la tot ce ai construit pana acum!

RAC

Desi e weekend, astazi ai putea primi o oferta de munca neasteptata. S-ar putea sa nu stii cum sa o iei, deoarece te simti confortabil la locul de munca actual. Nu o respinge imediat, dar nici nu spune da din prima!

LEU

Ziua de astazi este despre asumarea risurilor. S-ar putea sa fii destul de agitat/a si e normal in situatii neprevazute. Dar, vei avea parte si de momente de mare bucurie si fericire. Unul dintre ele ar putea fi apelul cuiva important pentru tine pe care il asteptai de ceva vreme.

FECIOARA

Ziua de astazi este despre dragoste. Daca ti se face o invitatie, accept-o fara sa stai pe ganduri. Daca te contacteaza cineva la telefon, raspunde. Nu stii niciodata de unde sare iepurele!

BALANTA

Ziua de astazi ar putea fi plina de indoieli. Ar trebui sa iti amintesti ca atunci cand trebuie sa iei decizii importante, este intotdeauna bine sa asculti ce iti spune inima, mai ales daca aceste probleme au legatura cu sentimentele si emotiile.

SCORPION

Nu te lasa influentat/a de parerile celor din jurul tau astazi, care nici nu gandesc si nici nu se simt ca tine. Este te preferat sa te confrunti cu o decizie proprie pe care sa ti-o asumi in totalitate.

SAGETATOR

Astazi va trebui sa faci fata unei probleme cu vecinii, poate o decizie care trebuie luata in comun. Contradictiile sunt inutile, asa ca pastreaza-ti calmul si seninatatea!

CAPRICORN

Ti-ai recuperat in mare parte energia si nu mai vrei sa lenevesti toata ziua pe canapea. Continua sa iti mentii un stil de viata sanatos, consumand fructe, legume si fa mai multa miscare.

VARSATOR

In ceea ce priveste dragostea, esti liber si ai o capacitate imensa de a atrage oameni noi in viata ta. Ai de unde alege, dar trebuie sa fii foarte aten/a la persoanele carora le permiti sa intre in viata ta, mai ales daca vine vorba de un potential viitor partener.

PESTI

E posibil ca in trecut sa ii fi frant inima cuiva, deoarece ai descoperit lucruri care nu iti placeau si ai decis sa fugi. Daca te confrunti din nou cu o astfel de situatie, incearca intotdeauna sa dai explicatii si sa lamuresti lucrurile inainte de a spune stop. Nu face ceea ce tie nu ti-ar placea sa ti se faca!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #noroc , #Horoscop 2020