Horoscop zilnic. Sambata, 28 noiembrie

Sambata, 28 Noiembrie 2020, ora 07:00
6351 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 28 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Este o zi cu multe cheltuieli neasteptate. Dar, daca vei fi atent/a cu gestionarea banilor, nu vei avea probleme in a face fata imprevizibilului. In ceea ce priveste dragostea, lasa regretele si fa ceea ce tine de tine pentru a recastiga dragostea acelei persoane.

TAUR

Ai terminat tot ce ti-ai propus la serviciu, asadar astazi chiar te poti relaxa. In ceea ce priveste dragostea, fii atent/a la comportamentul tau si la ceea ce spui, altfel ai putea avea probleme cu cineva.

GEMENI

Suspiciunile tale cu privire la o persoana de la locul de munca se adeveresc. Astazi vei afla ca incearca sa iti puna piedici. Nu reactiona, dar actioneaza in tacere astfel incat sa nu reuseasca sa isi atinga scopurile.

RAC

Ziua de astazi va fi una excelenta. Cineva iti va face o propunere pe care nu o poti refuza. Scapa de gandurile care te leaga de amintirile din trecut, traieste prezentul si bucura-te de aceasta ocazie.

LEU

Schimbarile profesionale te ingrijoreaza si nu poti nici macar astazi sa te relaxezi si sa nu te mai gandesti acolo. Resentimentele nu te ajuta sa iei decizii bune, sa reflectezi si sa fii obiectiv/a.

FECIOARA

Vei fi destul de exigent/a astazi cu partenerul/a de viata. Evita deciziile impulsive care i-ar putea face rau. Cineva in care ai mare incredere va fi aproape de tine si iti va oferi sfaturi valoroase.

BALANTA

Stai departe de persoanele care fac comentarii nedrepte despre tine si evita pe cat posibil confruntarea cu acestea. Nu spune nimanui despre problemele tale intime, cineva ar putea profita de asta.

SCORPION

Neintelegerile dintre tine si persoana iubita sau copii vor fi inevitabile astazi. Evita pe cat posibil sa folosesti un ton ridicat, explicatiile clare si calme vor pune capat oricarei situatii enervante.

SAGETATOR

Desi este sambata, astazi ai ocazia sa finalizezi un proiect important pentru tine. Fii atent/a la fiecare pas pe care il faci, daca te grabesti poti pierde tot sprijinul oamenilor care au incredere in tine.

CAPRICORN

Astazi este o zi buna pentru socializare. Accepta invitatiile care ti se fac si vei avea succes in dragoste. Fii bucuros/oasa ca se incheie o etapa si incepe alta noua.

VARSATOR

O veche iubire revine in viata ta cu promisiuni pe care ai face bine sa nu le crezi. Daca nu ti-a oferit stabilitate atunci cand aveai nevoie de ea, acum nu mai are niciun rost!

PESTI

Te afli intr-o etapa buna a vietii tale, mai ales din punct de vedere financiar. Si pe plan amoros se vad imbunatatiri. Dialogul dintre tine si persoana iubita este restabilit si e rost de impacare.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #astre, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020