Horoscop zilnic. Sambata, 5 decembrie

Sambata, 05 Decembrie 2020, ora 07:00
6592 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 5 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Azi o sa interactionezi cu o persoana foarte importanta din punct de vedere financiar, pe care daca reusesti sa o atragi de partea ta, sigur vei avea de castigat. Daca e cazul, nu ezita sa iti folosesti sarmul!

TAUR

Trebuie sa abordezi aceasta zi de weekend cu mai mult calm pentru ca altfel, risti sa iti complici singur/a existenta. Incearca sa nu initiezi proiecte dificile ori sa incerci sa rezolvi astazi ce nu ai putut rezolva tot anul! Cel mai bine e sa ramai pasiv/a pentru o perioada si sa astepti trecerea timpului.

GEMENI

Starea ta de sanatate este destul de subreda si din aceasta cauza, nu reusesti sa te implici asa cum ti-ai dori, la locul de munca. Din fericire pentru tine, o sa ai parte de vizita unei rude sau a unui prieten apropiat iar respectiva persoana te va aduce la starea ta obisnuita.

RAC

Trebuie sa ai mai multa incredere in oamenii de langa tine si sa inveti sa ii asculti! Chiar daca ai fost obisnuit sa actionezi ca un lup singuratic, de acum trebuie sa inveti cat de importanti pot fi coechipierii si ca in echipa, rezultatele se obtin mai usor!

LEU

Daca te vei trezi balonat/a ori cu dureri mai serioase de stomac, trebuie sa faci o vizita la farmacie si sa urmezi macar pentru cateva zile, un tratament medicamentos. Nu te gandi la bani, e esential sa iti revii la forma ta obisnuita cat mai rapid!

FECIOARA

Desi este weekend, se pare ca unii dintre sefii tai isi doresc sa ii ajuti intr-o problema legata de job. Chiar daca asta inseamna sa rupi din timpul tau personal, e de preferat sa o faci. In fond, astfel de situatii se intampla doar exceptional!

BALANTA

Nativul din Balanta va actiona astazi intr-o maniera total diferita de cea cu care era obisnuit. Din fericire, rezultatul va fi unul pozitiv si la finalul zilei vei putea sa adormi linistit/a ca ai facut ceea ce trebuia.

SCORPION

Chiar daca nu o duci foarte bine din punct de vedere financiar, trebuie sa dai o mana de ajutor unei rude aflate la ananghie. Nu mai sta prea mult pe ganduri si actioneaza rapid, altfel vei arata ca de fapt nu vrei sa ajuti pe nimeni!

SAGETATOR

Esti pasional/a si azi vei avea parte de o senzatie foarte intensa, oferita de partenerul de viata. Daca esti singur/a, poate ca acum e momentul sa faci acel pas decisiv si sa spui ceea ce simti persoanei de care te simti atras/a.

CAPRICORN

Daca esti mai obosit/a decat de obicei, trebuie sa lasi deoparte orice plan si sa te odihnesti corespunzator! Invata sa pui pe primul plan nevoile tale si sa nu te mai gandesti la nimeni altcineva. Tu esti cel/cea care conteaza cel mai mult, si trebuie sa devii mai egoist/a!

VARSATOR

Astazi vei reusi sa te distrezi corespunzator si sa uiti putin de situatia mai dificila pe care o traversezi. Daca si partenerul tau are nevoie de o iesire din cotidian, ar trebui sa il implici mai mult in viata ta! Facand asta, o sa constati ca relatia voastra se imbunatateste

PESTI

Daca esti in asteptarea lui Mos Niculae, nu uita sa iti pregatesti corespunzator ghetutele! E cazul sa dai dovada de mai multa implicare si sa nu mai crezi ca absolut totul ti se cuvine, fara sa faci ceva in aceasta privinta. Fii mai responsabil/a!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Pe acasa va...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020