Horoscop zilnic. Vineri, 18 septembrie

Vineri, 18 Septembrie 2020, ora 07:00
9068 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 18 septembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi vei petrece cateva ore intr-un peisaj de vis. Chiar daca nu esti mare amator/amatoare de fotografii, tot ar fi bine sa imortalizezi cumva aceste momente. Pe seara, un prieten apropiat iti va face o surpriza foarte draguta.

TAUR

E cazul sa acorzi mai multa atentie detaliilor. Desi ai impresia ca te descurci excelent la locul de munca, de fapt lucrurile nu stau chiar asa si vei afla asta pe propria piele. E necesar sa fii mult mai precaut/a!

GEMENI

Din punct de vedere emotional, lucrurile nu stau bine pentru tine. Daca partenerul tau de viata are porniri violente sau daca simti ca nu este capabil de o relatie serioasa, trebuie sa iei o decizie radicala! E cazul sa te gandesti si la propria persoana!

RAC

Starea ta de sanatate este destul de subreda, iar asta se reflecta in toate activitatile cotidiene. Decat sa dai un randament slab la locul de munca, mai bine iti iei concediu medical si folosesti timpul respectiv ca sa iti refaci echilibrul!

LEU

In prima parte a zilei vei fi pus/a in fata unei situatii dificile si va fi necesar sa dai dovada de prezenta de spirit. Din fericire, cineva drag va fi alaturi de tine ca sa iti ghidezi pasii. Asculta de sfatul acestei persoane!

FECIOARA

E cazul sa fii mai relaxat/a la locul de munca pentru ca altfel, o sa cedezi cat de curand. Atat timp cat colegii tai nu se streseaza, tu de ce ai face-o? Aminteste-ti ca intotdeauna cand ai exagerat intr-o privinta, nu ai ajuns la un rezultat pozitiv!

BALANTA

Astazi vei primi o veste excelenta care iti poate mari considerabil veniturile. Din fericire pentru tine, castigul va fi aproape garantat, daca vei urma instructiunile primite. Pe seara, poti sarbatori reusita alaturi de prieteni.

SCORPION

Daca ai de sustinut un examen in cursul acestei zile, nu trebuie sa te lasi coplesit/a de emotii! Indiferent de greutati, nu trebuie sa iti pierzi concentrarea! Din fericire, esti capabil/a de rezultate marete!

SAGETATOR

Azi vei face o boacana majora in locuinta. Poate fi vorba de spartul televizorului, sau de o inundatie in baie sau bucatarie...indiferent ce se va intampla, pastreaza-ti calmul dar in acelasi timp, incearca sa previi alte efecte mai grave!

CAPRICORN

Esti in asteptarea unui raspuns important si pana cand acesta nu va aparea, nu o sa mai initiezi niciun proiect. Daca jumatatea ta va insista sa iei anumite decizii, nu trebuie sa cedezi! Mai ales in aceasta zi, trebuie sa te lasi ghidat/a de ratiune!

VARSATOR

Astazi vei primi o informare oficiala de la o autoritate a statului. Daca e vorba de o somatie, trebuie sa gasesti o modalitate pentru a achita datoria! Altfel, sanctiunile nu vor intarzia sa apara.

PESTI

Avand in vedere ca derulezi un proiect de anvergura, partenerul tau de viata trebuie sa fie mai ingaduitor cu tine! Explica-i ca o sa mai intarzii acasa din cand in cand, si in acelasi timp, linisteste-l si asigura-l ca e vorba doar de munca!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020