Horoscop zilnic. Vineri, 3 iulie

Vineri, 03 Iulie 2020, ora 07:00
7249 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 3 iulie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi nu trebuie sa fii lenes/a. Incearca sa efectuezi fiecare dintre sarcinile planificate intr-un mod calitativ. Abia apoi te poti bucura de timpul tau liber practicand sporturi precum ciclismul sau drumetiile.

TAUR

In ceea ce priveste problemele personale, abordarea despotica nu va fi binevenita. Daca cineva din familie refuza sa iti sprijine ideile, nu insista. In plus, cheltuielile pe care esti tentat/a sa le faci iti pot goli buzunarele. Fii atent/a la ce cumperi azi!

GEMENI

Nu merita sa-ti pierzi ziua concentrandu-te pe treburile casnice. Nu uita ca ai tot weekendul la dispozitie pentru a te ocupa incet de toate. Cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci este o odihna lunga.

RAC

Ziua de astazi ar trebui sa se termine in afara casei. Viziteaza-ti familia, fa o plimbare in parc sau relaxeaza-te cu prietenii. Daca ai unele probleme de sanatate, evita sa stai mult in soare!

LEU

Energia negativa a cuiva apropiat poate fi singura problema pentru aceasta zi. Raspunsul la un atac este strict interzis. Gaseste mai bine solutii pentru a ajuta persoana respectiva sa-si recapete dispozitia.

FECIOARA

Ziua de astazi este numai buna pentru citit sau urmarit serialele preferate. Daca nu ai timp peste ziua, aloca-ti seara pentru astfel de activitati recreative. Orice situatie pozitiva si linistita este binevenita si te ajuta sa scapi de oboseala si stres.

BALANTA

Sa vrei sa scapi cat mai repede de aceasta zi este un raspuns la stres sau un mod de a te ascunde de agresivitatea lumii exterioare. Dupa ce petreci cateva ore in singuratate doar tu cu gandurile tale, te vei simti mult mai bine.

SCORPION

Unul dintre prietenii tai cei mai buni sau o ruda apropiata are nevoie de atentia ta astazi. In ceea ce priveste banii, nu ar strica sa eviti drumurile la magazinele mari, in caz contrar vei fi tentat/a sa cheltuiesti inutil.

SAGETATOR

Astazi te vei dedica problemelor personale. Daca nu esti multumit/a de relatia in care esti implicat/a, ar trebui sa incepi o conversatie pe subiectele care te macina. Seara ocupa-te de hobby-uri.

CAPRICORN

Daca esti in cautarea dragostei, aranjeaza-te si mergi in locuri in care ai sansa de a atrage privirile asupra ta. Poti face acest lucru chiar si in mediul profesional daca esti dispus/a sa te implici intr-o relatie cu un coleg/a.

VARSATOR

Nu trebuie sa te lasi pe mana destinului. Tot ceea ce doresti sa pui in aplicare trebuie realizat cu forta maxima, rabdare si rezistenta spartana. Nu va fi o zi usoara, insa va merita din plin.

PESTI

Aceasta zi este perfecta pentru intalniri romantice. De asemenea, nu este exclusa posibilitatea unei cresteri semnificative a venitului curent sau unei achizitii cu adevarat valoroase. Este recomandat sa iti petreci seara departe de agitatie.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop, #zilnic, #astre, #iubire, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020