Horoscop zilnic. Vineri, 4 decembrie

Vineri, 04 Decembrie 2020, ora 07:00
5625 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 4 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Ziua va incepe destul de greoi pentru tine si pana in jurul pranzului, nu vei fi in stare sa faci mare lucru. Din fericire, situatia isi va reveni rapid. Profita de a doua parte a zilei pentru a rezolva problemele cu adevarat importante!

TAUR

Dedica mai mult timp pasiunilor tale si incearca sa iti urmezi visurile! Din punct de vedere profesional, se poate spune ca te apropii de apogeul carierei asa ca cel mai bine ar fi sa iti concentrezi energia pentru imbunatatirea vietii personale!

GEMENI

S-ar putea sa descoperi in cursul acestei zile ca anumite rude sau cativa prieteni, vor sa profite de tine! Da-le o lectie pe care sa o tina minte, chiar daca asta inseamna o rupere definitiva a relatiei voastre! In fond, ei sunt cei care si-au dorit asta...

RAC

De dimineata vei porni in cautarea cadoului perfect pentru jumatatea ta sau pentru un prieten apropiat. Nu te gandi la bani! Important e sa gasesti acel lucru de care are cu adevarat nevoie si despre care a tot vorbit in ultimul timp!

LEU

Azi esti pus/a pe sotii si reusesti sa iti binedispui colegii sau sefii. Faptul ca in sfarsit iti arati si aceasta latura a personalitatii tale, demonstreaza ca te simti bine in colectivul de la locul de munca, iar asta e un lucru foarte important. Tine-o tot asa!

FECIOARA

Trateaza-ti partenerul cu respect si arata-i ca este in continuare, cea mai importanta persoana din viata ta. E cazul sa o lasi mai usor cu vorbele frumoase si sa treci la fapte pentru ca acesta e dornic sa primeasca dovezi!

BALANTA

Ai impresia ca ti se cuvine totul? Atunci trebuie sa fii pregatit/a sa primesti o lectie dura care sa te puna cu picioarele pe pamant. Pastreaza-ti cumpatul in situatiile dificile si renunta la anumite pretentii! Cand vei redeveni o persoana modesta, oamenii o sa doreasca sa stea din nou in preajma ta!

SCORPION

Azi vei asista la o nedreptate evidenta care se va petrece la locul de munca. Pentru ca intotdeauna ai fost o persoana corecta, vei fi singurul/singura care va lua atitudine, si o vei face intr-un mod foarte evident. Daca vei reusi sa iti mobilizezi colegii, veti avea mai multe sanse de succes!

SAGETATOR

Simti ca partenerul tau de viata este tot mai distant? Discuta cu acesta si afla care sunt problemele care il macina! Daca vei astepta ca timpul sa rezolve totul, s-ar putea sa ai parte de o dezamagire!

CAPRICORN

E cazul sa te ocupi mai mult de familie si sa lasi deoparte (macar pentru o perioada) problemele de la job. Daca ai copii, acorda-le atentia cuvenita si incearca sa faci parte cu adevarat din lumea lor!

VARSATOR

Starea ta de sanatate nu este deloc roz si din aceasta cauza, tinzi sa te inchizi in tine. Incearca sa discuti macar cu o persoana in care ai incredere si sa iti exprimi emotiile, trairile! O sa constati ca facand acest lucru, o sa te simti usurat/a din punct de vedere mental...

PESTI

Ai un prieten bun cu care nu ai mai vorbit de ceva timp? Pune mana pe telefon si suna-l! Chiar daca nu va mai puteti intalni asa cum obisnuiati, simplul fapt ca petreceti cateva minute vorbind unul cu altul, va insemna destul de mult pentru recladirea relatiei voastre.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc, #zodii , #Horoscop 2020