Horoscopul lunii octombrie. Taurul are probleme in dragoste

Sambata, 03 Octombrie 2020, ora 10:00
26383 citiri
Horoscopul lunii octombrie. Taurul are probleme in dragoste
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Luna octombrie va fi fabuloasa pentru tine. Daca esti singur/a, vei cuceri tot ce e in jurul tau. Vei fi super atractiv/a si distractiv/a. Viata ta sociala bogata te va ajuta sa cunosti oameni noi mai usor. Te vei simti minunat. Daca esti implicat/a intr-o relatie, va fi o luna romantica si vei trai o multime de experiente interesante. Tu si persoana iubita va veti distra atat in grup alaturi de prieteni, cat si singuri intr-un cadru intim.

Va fi o luna foarte prospera pentru tine. Vei castiga bani din mai multe surse: salariu, investitii si jocuri de noroc. Vei fi norocos/oasa la bani si, indiferent de ceea ce faci, castigurile sunt garantate. Te bazezi pe intuitie si nu dai gres. Criza existenta nu te va afecta deloc!

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Luna aceasta se va instala o oarecare distanta intre tine si persoana iubita si nu te vei intelege prea bine cu aceasta. Este mai bine sa eviti confruntarile pentru ca vei pierde. Nu este un moment bun pentru a lua decizii sentimentale sau pentru a vorbi despre problemele importante, deoarece nu vei fi reusi sa folosesti cuvintele potrivite si vei fi interpretat/a gresit. Daca esti singur/a, vei ramane singur/a. Nu este o luna buna pentru cuceriri.

Te vei descurca de minune cu banii luna aceasta. Veniturile pot veni din mai multe surse, deoarece vei fi foarte activ/a la locul de munca obisnuit, cat si in alte afaceri sau proiecte. Gasesti intotdeauna o modalitate de a castiga mai mult sau de a pune bazele unei tranzactii sau afaceri profitabile. Farmecul personal te ajuta. Vei avea numeroase beneficii datorita relatiilor pe care le ai, deoarece iti vor deschide multe usi.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Iti va merge bine in dragoste luna aceasta. Exista intelegere intre tine si persoana iubita si veti fi mai uniti si mai romantici decat oricand. Daca esti singur/a, vei iesi mai mult si vei face abuz de puterea ta de seductie cu sexul opus. Vei sfarsi indragosit/a.

Din punct de vedere economic, luna octombrie va fi asemanatoare cu luna anterioara. Drept urmare, o duci bine. Vei castiga multi bani in continuare. Chiar daca munca ta se mai reduce, vei continua sa culegi roadele eforturilor tale recente. Inca mai ai multi bani de primit si nu ai de ce sa-ti faci griji din aceasta cauza.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Daca esti implicat/a intr-o relatie, situatia va fi asemanatoare cu cea de luna trecuta. Fara schimbari, deci nimic remarcabil. Daca esti singur/a, luna aceasta nu va fi cea mai buna pentru a intalni pe cineva. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca vei iesi foarte putin si pentru ca prioritatea ta va fi sanatatea si odihna.

Din punct de vedere financiar, luna octombrie va fi una buna pentru tine. Venitul tau este regulat, deci stabil. De asemenea, vei avea ocazia sa faci afaceri profitabile prin intermediul copiilor sau sotiei/sotului tau. Luna aceasta ai putea avea probleme sau certuri cu familia din cauza banilor. Inarmeaza-te cu rabdare, deoarece pentru moment nu vei rezolva problema.

Leu (22 iulie - 22 august)

In dragoste, vei continua in acelasi ritm ca luna trecuta. Diferenta este ca ai putea avea argumente mai puternice asupra banilor. Nu vei fi de acord cu privire la modul de cheltuire. Daca esti singur/a, va fi o luna buna pentru a cunoaste pe cineva special si de a te indragosti. Esti atragator/oara si seducator/oare, asadar ai toate sansele sa cuceresti pe cine ti-ai propus. Ba chiar vei atrage mai mult de o persoana!

Vei avea foarte mult noroc la bani. In prima saptamana din octombrie vei castiga mai mult decat sperai si din surse neasteptate. Vei simti ca prosperi si ca esti in siguranta. Vestile bune le vei impartasi cu familia. De asemenea, firea ta ambitioasa te determina sa te implici in numeroase studii, cursuri si seminarii pentru a te imbunatati constant.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Daca esti implicat/a intr-o relatie, armonia si romatismul nu vor lipsi luna aceasta. Cu toate acestea, un pic mai multa distractie nu ar strica. Daca esti singur/a, vei atrage sexul opus cu felul in care arati. Esti foarte atragator/oare fizic, dar si special/a ca personalitate. Ai putea intalni pe cineva interesant, dar incearca sa alegi pe cineva cu aceleasi interese ca si tine.

Cu banii stai excelent luna aceasta. Venitul tau e stabil si multumitor. Deci, poti trai linistit/a si sa fii increzator/oare in viitor. In ultima saptamana din octombrie incepe cea mai buna perioada din punct de vedere economic din acest an. Vei castiga bani extrem de usor.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Pe acasa va...
#horoscop, #lunar, #octombrie, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020