Horoscopul saptamanii 10-16 august

Luni, 10 August 2020, ora 10:57
10112 citiri
Horoscopul saptamanii 10-16 august
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec

A sosit momentul sa faci acele schimbari odata pentru totdeauna. Viata ta are nevoie de un aer proaspat cat mai repede posibil. Pentru a putea sa o iei de la zero, trebuie sa te vindeci de ranile din trecut, in special pe plan amoros. Primul pas este sa scapi de frustrari si sa iti temperezi impulsivitatea, pentru ca doar asa vei obtine ceea ce iti doresti si vei putea sa fii cu adevarat fericit/a.

Taur

Astrele te indeamna sa te eliberezi de orice lucru sau persoana care nu iti aduce nimic bun in viata. Te simti mai obosit/a decat de obicei, atat fizic, cat si psihic.

Cu toate acestea, trebuie sa iti gasesti resursele necesare pentru face ceea ce trebuie facut. Vei avea parte de o saptamana armonioasa dacaa nu iti iei mai multe angajamente decat poti duce. La usa ta bat schimbarile si, chiar daca simti o oarecare teama, trebuie sa mergi inainte!

Gemeni

Incepi saptamana in forta si decizi sa parasesti unele locuri sau sa pui capat unor relatii in care nu te mai regasesti. Ai un psihic tare, ceea ce te va ajuta sa treci mai usor peste schimbarile drastice care se vor produce si sa te adaptezi rapid unui nou stil de viata.

Tot ce se intampla acum se datoreaza faptului ca ai nevoie de mai multa libertate personala si de spatiu intim.

Rac

Saptamana incepe cu energie, multe schimbari si, mai ales, multa munca. Joi si vineri sunt zile in care poti inregistra progrese uimitoare pe plan profesional si financiar. In ceea ce priveste dragostea, fidelitatea iti va fi pusa la indoiala. Desi nu exista motive intemeiate pentru a fi acuzat/a de asa ceva, lipsa de comunicare dintre tine si partener/a isi spune cuvantul.

Leu

Este o saptamana buna pentru a-ti seta noi obiective si pentru a-ti face planul pentru realizarea lor. Important este sa iti setezi teluri pe termen scurt, pentru ca din aproape in aproape vei reusi sa ajungi unde iti doresti. Ideile tale sunt grozave, insa vei intampina unele dificultati in a le pune in practica. De asemenea, astrele te sfatuiesc sa iti faci mai mult timp pentru tine si corpul tau, sa iti reinventezi look-ul sau sa te rasfeti cu o activitate care iti place.

Fecioara

Este o saptamana buna sa iti indrepti atentia catre sinele tau interior. Viata sociala nu ar trebui sa fie un punct de interes pentru tine, este mai sanatos sa fii tu cu tine insuti, sa reflectezi asupra dorintelor si sentimentelor tale cele mai profunde. Astfel, vei gasi multe dintre raspunsurile de care ai nevoie. Acorda atentie mesajelor, viselor, senzatiilor, pentru ca acestea iti pot transmite informatii valoroase.

Citeste continuarea pe Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop, #saptamanal, #astre, #dragoste, #iubire, #bani , #Horoscop 2020