Horoscopul saptamanii 12-18 octombrie. Gemenii trec prin schimbari

Sambata, 10 Octombrie 2020, ora 09:00
28413 citiri
Horoscopul saptamanii 12-18 octombrie. Gemenii trec prin schimbari
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu va fi loc de plictiseala in aceasta saptamana, incepe petrecerea! Intalnirile romantice sunt favorizate si, cel mai probabil, nu vei incheia saptamana singur/a, ci mai degraba intr-o companie buna si interesanta. Daca esti implicat/a deja intr-o relatie, profita de acest climat astral pentru a uita de grijile familiale si pentru a te bucura mai mult de relatiile cu cei dragi. Redescopera-ti persoana iubita!

Este greu sa-ti poti imagina o situatie mai buna decat cea in care te afli tu acum. In cele din urma, portofelul tau devine neincapator. Avand in vedere vestile bune care se anunta, poti lua in considerare anumite investitii pe termen lung. De asemenea, savureaza din plin aceasta perioada de implinire profesionala si financiara, deoarece este destul de rara in zilele noastre.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Astrele te inzestreaza cu un farmec uimitor in aceasta saptamana, lucru care te va ajuta sa continui cuceririle pe care le-ai facut recent. Plin/a de viata si sociabil/a, ii seduci pe cei din jur, iar potentialii tai admiratori sunt efectiv fascinati de tine. Prin urmare, traversezi o perioada plina de oportunitati romantice excelente.

Timpul trece si nu obtii banii pe care ti i-ai propus. Ai rabdare, este doar o chestiune de timp! Uite-te in jur pentru a-i vedea pe cei care te ajuta mai degraba decat pe cei care te deranjeaza si iti pun piedici. Te confrunti cu unele obstacole din cauza unor probleme vechi de familie.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Viata ta sentimentala este plina de noi semne de intrebare. Este posibil sa capeti un sentiment de siguranta pe masura ce te indrepti spre noi dorinte si noi conceptii despre dragoste. Esti pe punctul de a-ti schimba modul de gandire in ceea ce priveste acest aspect al vietii tale. Daca esti implicat/a intr-o relatie si aceasta nu mai functioneaza, renunta la ea si cauta noi legaturi constructive.

Saptamana aceasta vei incepe sa culegi roadele muncii tale. Conturile tale se vor rotunji. Poti fi mandru/a de rezultat, chiar daca te gandesti cu teama ca totul ar putea fi doar un vis frumos. Este momentul ideal pentru a face achizitii mai mari decat de obicei sau pentru a face planuri pe termen mai lung. Nu iti schimba obiceiurile si ramai pragmatic/a, pentru ca aceasta atitudine te-a adus aici!

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Nu stai prea bine la capitolul iubire in aceasta saptamana, deoarece comunicarea cu persoana iubita lasa de dorit. Certurile si tonul ridicat predomina in aceste zile, iar sentimentele si gesturile frumoase par sa fi ramas undeva blocate. Relaxeaza-te si nu lua lucrurile prea in serios, altfel vei suferi mult si, in cele din urma, pentru nimic!

In timpul acestei saptamani sunt posibile mici restrictii. Din cauza neglijentei, ai cheltuit prea mult in ultima perioada, iar acum te confrunti cu dificultati previzibile. Pe langa facturi si costuri neprevazute se adauga si cheltuielile tale impulsive, ceea ce te-ar putea costa scump. Pentru a-ti reveni, gestioneaza-ti atent banii ramasi si fii mai responsabil/a. Nu astepta pana cand e prea tarziu!

Leu (22 iulie - 22 august)

Este o saptamana grozava pentru tine in ceea ce priveste dragostea. Astrele favorizeaza toate iubirile si relatiile tale romantice. Totul pare sa mearga in directia corecta. Te gandesti la viitor si pe termen lung, iar pasiunea din cuplu se reaprinde. Fii mai indraznet/eata daca iti doresti ceva din tot sufletul.

Vigilenta este cuvantul cheie al acestei saptamani. Daca nu te lasi prins/a in cursa pregatita de cineva in care ai incredere, atunci totul va fi bine in ceea ce priveste banii. Cheltuieste moderat, acest lucru te va impiedica sa ai probleme mai tarziu. Concentreza-te pe esential, nu te lasa condus/a de impulsivitate.

Fecioara(23 august - 22 septembrie)

Vei avea parte de un inceput de saptamana cu de toate. Apoi, zi dupa zi, astrele par sa iti lumineze tot mai mult viata sentimentala. Daca pasiunea din cuplu a cam disparut, este pentru ca incetul cu incetul s-a transformat intr-o relatie senina, fara ca sentimentele sa fie afectate. Daca nu ti-ai intalnit inca sufletul pereche, in curand te vei indragosti de cineva.

Indrazneala se plateste! Este absurd sa spui ca ai facut alegeri intelepte, asa ca asuma-ti schimbarile care se produc acum in stilul tau de viata. Nu vei avea parte de liniste din cauza lipsei banilor, insa esti optimis/a si faci tot ce poti pentru a-ti reveni financiar cat mai repede posibil.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop, #saptamanal, #octombrie, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020