Horoscopul saptamanii 14-20 decembrie. Taurul va avea ghinion in dragoste

Joi, 17 Decembrie 2020, ora 09:00
38945 citiri
Horoscopul saptamanii 14-20 decembrie. Taurul va avea ghinion in dragoste
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Te bucuri de o atmosfera frumoasa pe plan amoros. Cuplul din care faci parte atinge cel mai mare nivel de fericire de pana acum. Se poate ca ce necasatiriti sa ia mariajul in considerare in aceasta perioada. Daca esti singur/a, norocul este de partea ta si te indruma pe calea cea buna, astfel incat sa poti intalni o persoana deosebita.

Din punct de vedere financiar, totul este bine. Se poate spune ca esti chiar norocos/oasa. Mai concret, drumul tau intalneste perspective si oportunitati care nu trebuie ratate. Fii atent/a si relaxat/a in acelasi timp, miza este mare!

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Visezi la pasiune si la iubire intensa, dar aceste trairi nu sunt in program nici in aceasta saptamana, ci dimpotriva. Grimase, reprosuri, certuri zilnice, cam asta e ceea ce te asteapta. Cu toate acestea, ramai pozitiv/a si intoarce-ti atentia catre altceva decat viata ta amoroasa, cum ar fi sportul.

Pentru a evita problemele financiare, cauta solutii eficiente. Ai un singur obiectiv in minte: sa gasesti echilibrul. Spune stop cheltuielilor inutile si redu anumite costuri. Pe scurt, ia decizii radicale! Pentru a-ti redobandi stabilitatea si pentru a-ti creste sansele de a castiga mai multi bani, pariaza pe activitatea ta profesionala. Munca suplimentara nu te sperie!

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Fie ca esti implicat/a intr-o relatie, fie esti singur/a, sansele la fericire sunt extrem de mari. Ai darul de a comunica cu persoana iubita foarte calm si deschis, lucru care va apropie si mai tare. De asemenea, aceasta aptitudine a ta te poate ajuta sa seduci pe cine iti doresti. Toti cauta prezenta ta si se gandesc la tine.

Confortul tau financiar este asigurat si iti ofera linistea binemeritata in viata. La locul de munca predomina armonia si esti mai produsctiv/a decat altadata. Ai toate sansele sa impresionezi o persoana influenta care te poate ajuta sa avansezi in cariera in viitorul apropiat.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Niciun nor la orizont, te adaptezi unui climat oarecum instabil care te forteaza sa vezi lucrurile diferit. In aceste zile iti vei reduce asteptarile cu privire la persoana iubita, vei fi mai disponibil/a pentru aceasta si o vei asculta mai mult. Improvizezi si esti spontan/a, iar acest lucru te va ajuta in aceasta saptamana.

Pentru a atinge stabilitatea financiara pe care ti-o doresti, mai ai cateva eforturi de depus. Cu toate acestea, trebuie sa stii ca ai depasit perioada dificila si ca de acum lucrurile se imbunatatesc pe zi ce trece. Deja poti incepe sa-ti faci planuri de viitor.

Leu (22 iulie - 22 august)

Te bucuri de satisfactii, complimente si fantezie pe plan sentimental in aceasta saptamana. Nu exista nici cel mai mic risc ca cineva sau ceva sa intervina in cuplul tau si sa strice linistea. Nimic nu va modifica relatia dintre tine si persoana iubita, acum traiesti cea mai frumoasa perioada a ta!

Totul merge bine pentru tine in ceea ce priveste banii. Cumparaturile de orice fel nu ar trebui reprimate, pentru ca acum chiar iti poti permite. Incepe de acum sa cumperi cadouri pentru Craciun, astfel vei ramane cu energie si timp pentru perioada dinaintea Sarbatorilor.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Inventezi suspiciuni acolo unde ele nu ar trebui sa existe. Acest lucru nu e rodul instinctului tau, ci al temerilor tale. Trebuie sa le depasesti pentru a-ti atinge obiectivele in ceea ce priveste viata ta sentimentala, altfel vei avea numai de suferit. Spunand ceva fals pentru a afla adevarul, risti ca primesti reactii neobisnuite. Nu te mira, va trebui doar sa te invinovatesti.

Nu privi doar partea goala a paharului atunci cand vine vorba de afaceri si bani. Chiar daca esti pe rosu, tot ce trebuie sa faci este sa reduci cheltuielile si sa incerci sa eviti ca situatia sa se agraveze. De ce trebuie sa cheltuiesti atat pentru a te simti bine in viata? Gandeste la ce e cu adevarat important si vei inceta sa traiesti periculos!

Citeste continuarea pe Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#zodii, #dragoste, #bani, #noroc, #horoscop , #Horoscop 2020