Horoscopul saptamanii 20-26 aprilie 2020

Luni, 20 Aprilie 2020, ora 07:05
24695 citiri
Horoscopul saptamanii 20-26 aprilie 2020

Berbec

Ai spor in toate in primele zile ale saptamanii, astfel ca poti rezolva treburi restante, atat in plan personal, cat si in plan profesional. Evita graba, hazardul si implicarea in treburile altora sau in cele prea solicitante! Organismul este vulnerabil, astfel ca energia vitala fluctueaza mult. Segmentul financiar aduce noutati, in sensul ca se vor deschide variante noi de castig din munca proprie. Tentatia cheltuielilor este mare si paguboasa. Rezuma-te la a consuma si cheltui strictul necesar. Finalul sapatmanii este potrivit dialogului cu prietenii, activitatilor de studiu, documentare sau pentru a pune ordine in documentele personale si profesionale.

Taur

Saptamana debuteaza cu stari de spirit fluctuante, astfel ca nimeni si nimic nu iti intra in voie. Controleaza-ti trairile si priveste partea plina a paharului vietii tale. Sunt momente bune pentru dialog interior si pentru a regandi trasee de viata, activitate. Ai sanse deosebite de a privi cu obiectivitate la situatia in care te afli si de a stabili repere noi. Farmecul si misterul care te inconjoara vor atrage multe priviri, admiratie, dar si critici ale unora care doresc sa afle mai multe despre tine si intentiile tale. Bine ar fi sa-ti vezi numai de treburile si interesele tale, fara a te lasa impresionat sau sedus de vorbele si gesturile celorlalti. Exista multi profitori in preajma ta, iar acum este vremea sa te te debarasezi de ei.

Gemeni

Este momentul sa pui ordine si disciplina in relatiile cu prietenii, deoarece chiar din primele zile ale saptamanii unii te vor necaji destul de mult. Poti descoperi intrigi tesute de multa vreme, dar care acum incep sa iasa la iveala in cele mai ciudate moduri. Prudenta, discernamant si ai rabdare pentru a afla despre ce este vorba! In structura fiintei tale se petrec schimbari profunde si definitive, astfel ca nu mai este timp si loc pentru compromisuri si hazard. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele gatului si pe segmentele sistemului uro-genital, deci ingrijeste-te pe indelete. Iti vei reveni in weekend, astfel ca vei putea sa te ocupi cu succes de treburile personale.

Rac

Saptamana debuteaza cu forfota in plan socio-profesional, astfel ca activitatea de baza va fi socializarea si reorganizarea activitatilor profesionale. O zi cu posibile neplaceri atat in relatia cu sefii si autoritatile, cat si cu membrii familiei este 21 aprilie. Fii prudent si evita escaladarea conflictelor! Imaginea ta in ochii celorlalti poate avea de suferit. Prietenia si tot ce implica ea va cunoaste modificari incepand din aceasta saptamana. Este un moment prielnic pentru a renunta la persoanele care ti-au creat neplaceri. Orienteaza-te spre altii, care corespund noului tau mod de gandire si actiune. La finalul perioadei analizate este bine sa te odihnesti si sa visezi cu ochii deschisi la un viitor luminos.

Leu

In ultimele zile ale saptamanii esti animat de idealuri nobile, realizand o legatura imaginara cu Ierarhiile divine. Revelatiile din acest zile iti pot aduce lamuriri asupra situatiilor si relatiilor in care esti implicat, plus idei bune de a progresa spiritual, dar si profesional. Noteaza totul intr-un jurnal personal si asuma-ti cele scrise. Vor veni momente in care sa se implineasca exact cele gandite si dorite acum. La locul de munca apar schimbari importante, unele radicale si total neasteptate. Prudenta, discernamant, rabdare si toleranta! Relatiile cu sefii si autoritatile sunt deosebite. Dialogurile cu prietenii de la farsitul saptamanii vor fi agreabile si iti vor oferi informatii utile pe termen lung.

Fecioara

Se intrezaresc cheltuieli pe facturi, aspecte legate de datorii de orice fel, insa si mostenirile si partajele pot avea nevoie de atentie, discutii si rezolvari ce nu mai suporta amanare. Ziua de 21 aprilie poate aduce pagube, disensiuni in acte si decizii, astfel ca ar fi bine sa eviti aceasta zi pentru semnarea documentelor importante, pentru cheltuieli sau pentru implicarea in actiuni de anvergura. Apar informatii deosebite privitoare la strainatate, fie ca este vorba despre o calatorie de agrement, de afaceri, fie pentru studii sau lucru pe termen lung undeva, departe de locurile natale. Sunt momente deosebite in care iti vei remodela filozofia de viata, orientandu-te spre un alt sistem de credinta. Dialoguri cu sefi si cu autoritati, plus responsabilitati profesionale noi.

Balanta

Schimbari in relatiile parteneriale! Datorita unor persoane iubite, sau copiilor, sau activitatilor tale de tip hobby, atat partenerul de viata, cat si colaboratorii iti pot face reprosuri serioase si adevarate. Fii prudent si analizeaza atent ceea ce se petrece in aceste relatii si opereaza schimbarile necesare pentru imbunatatirea lor. Filtreaza cu ajutorul sufletului tau ceea ce afli si decide apoi in consecinta. In plan financiar se intrezaresc modificari, astfel ca pot aparea variante noi de castig dintr-o colaborare, poti primi mosteniri sau se lamuresc lucrurile in acest sens.

Scorpion

Ai multe de rezolvat la locul de munca, dar si acasa te asteapta o serie de treburi domestice restante. Planifica totul atent si lasa loc si pentru situatii neprevazute. Sanatatea este vulnerabila, astfel ca in intervalul 20 - 23 aprilie te poti gandi la un plan de analize, consultatii medicale sau interventii chirurgicale. Relatiile parteneriale capata valente noi, astfel ca se pot ivi revizuiri in colaborari, propuneri noi de colaborare sau, in functie de logica lucrurilor poate intra in discutie si oficializarea unei relatii cu un partener de viata. Prudenta, rabdare, toleranta!

Sagetator

Accentul saptamanii revine segmentului amoros. Se contureaza schimbari in relatiile cu cei dragi, fie ca este vorba despre persoana iubita, fie ca este vorba despre copii. Deocamdata, totul este invaluit intr-o ceata greu de patruns si bine ar fi sa lasi lucrurile asa. Chiar daca iti doreai altceva de la cei dragi, ai incredere ca la momentul potrivit vei primi. Tu esti cel care ar fi bine sa-si reevlueze felul in care priveste iubirea si implicatiile ei. la serviciu se contureaza o etapa noua. Ceva se incheie, ceva incepe. Este rost de noutati inedite in tot ce tine de planul muncii. Si sanatatea are nevoie de ingrijiri suplimentare, de aceea fii prudent si ingrijeste-te corespunzator.

Capricorn

Saptamana debuteaza alaturi de membrii familiei si de neamuri, astfel ca ar fi bine sa-ti programezi atent treburile, lasand loc si factorului neprevazut. Pot interveni calatorii pe distante scurte pentru a rezolva chestiuni personale, pentru a ajuta pe cineva drag sau in interes de serviciu. Fii prudent in vorbe si fapte! In segmentul amoros se contureaza schimbari. Observa incotro bate vantul schimbarii si traseaza rapid planuri noi, fie de a revigora o relatie sentimentala existenta, fie a te implica intr-o alta. Copiii sunt un alt subiect principal al intervalului analizat. Treburi de rutina si evidentierea unor probleme de sanatate.

Varsator

Tema principala a saptamanii este reprezentata de relatiile cu membrii familiei, cu neamurile, casa si bunurile patrimoniale. Se contureaza schimbari de mare anvergura, astfel ca de unele persoane dragi si apropiate sunt sanse sa te desprinzi prin varii metode si din varii motive. Fii tolerant si accepta si alte puncte de vedere! Unii iti pot face tot soiul de reprosuri, insa asculta cu atentie si gandeste-te la spusele lor. Treci prin transformari interioare profunde si, uneori, iti poate fi dificil sa duci treburile la bun sfarsit. Sfaturile si ajutorul celor dragi iti sunt de un real folos pe termen lung. Persoana iubita sau copiii iti sunt alaturi si te atrag in activitati de tipul hobby.

Pesti

Apar cheltuieli, dar vin si banii necesari realizarii acestora in primele zile ale saptamanii. Insa, fii prudent cu orice investitie financiara deoarece sunt posibile erori de judecata. Pierderile si fraudele pot fi frecvente. Este posibil sa primesti bani, bunuri, cadouri sau favoruri dinspre segmentul profesional. Schimbari majore se intrezaresc in relatiile cu anturajul apropiat. Discutii, intalniri, schimb de informatii si documentare asupra unor subiecte de larg interes. Prudenta in toate! Membrii familiei si treburile gospodaresti te solicta din plin. Implica-te serios in tot ce tine de casa si familie.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#horoscop saptamanal, #Horoscop aprilie, #horoscop 2020 , #Horoscop 2020