Horoscopul saptamanii 20-26 iulie

Sambata, 18 Iulie 2020, ora 09:00
15751 citiri
Horoscopul saptamanii 20-26 iulie
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Saptamana aceasta nu va veni cu nimic memorabil pe plan social. Daca esti intr-o relatie acum, ai nevoie de o schimbare pozitiva, unele obiceiuri din cuplu trebuie modificate. Astrele iti permit sa experimentezi momente de exces pe care nu le vei regreta, deoarece acestea se reconecteaza cu nevoile tale.

In aceasta saptamana vei primi confirmarea ca unele obiective profesionale ale tale nu trebuie sa fie abandonate. Simti nevoia sa inaintezi mai repede, sa actionezi mai intens si sa iti expui ideile si gandurile. Aceasta saptamana este ideala pentru a stabili noi contacte, pentru a-ti dezvolta relatiile si pentru a descoperi noi orizonturi in ceea ce priveste cariera. Scopul tau nu sunt banii, ci doar implinirea profesionala.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Furtunile pasionale continua sa avanseze in aceasta saptamana. Te conduc la schimbari pe care nu le asteptai asa devreme. In ciuda abilitatilor tale de anticipare, vei intalni situatii noi. Mai exact, vei avea parte de mai multe intalniri romantice care pun uneori in discutie situatia ta emotionala actuala. Intrebarile sunt esentiale.

Saptamana aceasta te vei distanta de orice are legatura cu banii. Te vei lansa spontan in proiecte pe termen lung si vei face achizitii importante fara sa te gandesti la situatia ta financiara. Impulsivitatea te impinge sa actionezi exagerat si sa iti creezi obiceiuri noi.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Apar interese noi in viata ta amoroasa in aceasta saptamana. Indiferent de situatia in care te afli, vei simti o nevoie puternica de schimbare, reinnoire si aprofundare a afectivitatii. Multe ispite de tot felul vor veni spontan. Experientele fara precedent devin posibile, senzuale si emotionante.

Situatia ta materiala va beneficia de un flux de noroc in aceasta saptamana. Vei fi tentat/a sa faci unele achizitii in scopul imbunatatirii stilului de viata, cat si in amenajarea casei tale. Vei avea cresteri financiare mai mari decat saptamana trecuta, mai ales daca faci o schimbare profesionala sau o investitie majora in imobiliare.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Spontaneitatea ta revine in forta si te duce pe cararile placerii intense. Pofta de viata revine in viata ta amoroasa. Pentru multi/multe dintre voi, un nou inceput va fi posibil la mijlocul saptamanii. Indiferent de situatia ta actuala, vei experimenta o reinnoire profunda, sentimentele tale se intensifica, mai ales atunci cand vei primi gesturi de afectiune. Nu te implica in relatii noi inainte de a te gandi la toate!

Ambitiile tale pentru stabilitatea ta financiara isi vor pierde din avant in aceasta saptamana. Nu iti subestima asteptarile, determinarea este esentiala pentru a merge mai departe. Fii mai spontan/a si creativ/a in ceea ce priveste proiectele tale. Doar un factor imprevizibil te poate face sa iti pierzi sansele de succes, dar actiunea personala este esentiala pentru a avansa atat in ceea ce priveste cariera, cat si banii.

Leu (22 iulie - 22 august)

Impulsivitatea te expune la certuri si dorinte care schimba totul in calea lor, inclusiv ratiunea. Teama de respingere te poate face sa iti retii sentimentele, sa actionezi cu mai putina diplomatie sau atentie. Importanta iubirii devine inevitabila, astfel incat te vei mobiliza instinctiv pentru a imbunatati lucrurile.

Vei avea o perspectiva mai profunda asupra situatiei tale financiare, ceea ce te va determina sa reduci din cheltuieli. Astrele iti ofera mai multa intelepciune si motive pentru a nu ceda ispitelor. Investitiile sunt favorabile, in special in strainatate sau daca sunt legate de comertul extern.

Fecioara(23 august - 22 septembrie)

Situatia ta amoroasa din aceasta saptamana e influentata in mare parte de partenerul tau si de schimbarile de dispozitie ale acestuia. Vei avea un sentiment de mai putin control asupra vietii tale sentimentale. Aceasta perioada necesita o mai mare capacitate de acceptare a situatiei prezente, care poate parea uneori frustranta. Din fericire, acest sentiment este doar pe termen scurt.

Daca vei analiza prea mult situatia ta materiala, vei fi tentat/a sa reduci drastic din cheltuieli. Pe de alta parte, vei avea parte, prin discutii, de o trezire care te va face sa realizezi importanta echilibrului tau financiar fara sa te deprimi in mod nejustificat. Depinde doar de tine sa gasesti acest punct de echilibru.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop, #saptamanal, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020