Horoscopul saptamanii 21-27 decembrie. Exista multa actiune, calatorii profitabile si relatii interesante

Marti, 22 Decembrie 2020, ora 09:00
33316 citiri
Horoscopul saptamanii 21-27 decembrie. Exista multa actiune, calatorii profitabile si relatii interesante
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Saptamana aceasta e necesar sa faci unele alegeri. Indiferent de statutul tau, astrele iti vor aduce situatii trase la indigo, flirturi si momente intense de seductie. Nu te mira sa descoperi noi dorinte, sa simti si mai mult nevoia de evadare, mult mai intens decat in ultimele luni. Vei fi mai dornic/a sa te bucuri de dragoste.

Vei avea o perspectiva mai clara asupra situatiei tale financiare, ceea ce te va determina sa tai din cheltuieli. Nevoia ta de a vedea cum iti cresc economiile iti ofera mai multa intelepciune si ratiune in fata ispitelor. Investitiile sunt favorabile, in special in strainatate sau daca sunt legate de comertul exterior.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Situatia ta amoroasa se va imbunatati usor. De la neglijenta partenerului/ei de viata se trece la o oarecare sensibilitate din partea lui/ei. Influentele astrale vor provoca situatii care vor fi foarte utile pentru a crea un climat de tandrete. Daca esti singur/a, nu esti imun/a la o dragoste la prima vedere care are toate sansele sa dureze.

Situatia ta financiara se afla in prim plan in aceasta saptamana. Vei fi deosebit de eficient/a in reorganizarea aspectelor materiale, revizuirea proiectelor si luarea in considerare a schimbarilor necesare. Investitiile pot fi o idee buna de a obtine o mai mare stabilitate. Exista multa actiune, calatorii profitabile si relatii interesante.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nu ezita sa te implici in discutii profunde in aceste zile. Daca ai o relatie acum, aceasta saptamana este perfecta pentru a evidentia proiectele comune si pentru a le implementa. Construirea cuibului iti va aduce satisfactii intense. Daca esti singur, esti incurajat/a sa provoci mai multe intalniri noi.

Vei avea elanul si sansa de a gasi sprijin pentru proiectele tale de viitor care implica bani. Acest lucru te va scapa de sentimentele de instabilitate pe care le urasti atat de mult. Va fi totusi necesar sa eviti orice confuzie in ceea ce priveste gestionarea bugetului.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Nevoia ta de seductie va fi mai mare in aceasta saptamana. Cauti apreciere si esti dornic/a sa-i faci pe ceilalti sa vina la tine. Acest lucru va avea ca rezultat mai multa spontaneitate, naturalete si tandrete. Treci peste obstacole care te-au intimidat pan acum. Actiunea va fi simplificata datorita spiritului tau indraznet.

Nevoile tale de evadare sunt atat de intense incat este posibil sa provoci unele probleme juridice, administrative sau financiare. Poti evita acest lucru concentrandu-te pe atingerea telurilor si pe materializarea proiectelor tale profesionale.

Leu (22 iulie - 22 august)

Evita cu orice pret sa stai cu mainile-n san in aceasta saptamana. Ti se va deschide o cale de ascensiune in domeniul sentimental. Intr-adevar, incepi un nou ciclu, care iti va permite sa iti reinnoiesti relatia. Vei avea multe oportunitati de schimbare, iar acestea vor fi sinonime cu un nou inceput pentru un drum lung plin de iubire.

Poti conta pe creativitatea ta pentru a-ti creste fluxul de bani. Ideile tale pot duce la oportunitati bune. Curajul in contextul actiunilor tale te sprijina material, pe termen lung si iti permite sa scapi de situatiile suparatoare. Schimbarea modului de viata devine mult mai posibila.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Saptamana aceasta ai mari sanse de a-ti seduce partenerul. Reusesti sa inlaturi greutatea vinovatiei greselilor comise in trecut si sa te concentrezi pe prezent. Tine ferm carma iubirii, depinde doar de tine cum evolueaza aceasta.

Privitor la situatia ta financiara, lucrurile merg bine pentru tine in aceasta saptamana. Vei primi vesti bune, mai ales daca astepti bani de la stat. Aceasta este perioada ideala pentru tot ceea ce priveste pasii oficiali, in conformitate cu legile stabilite.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020