Horoscopul saptamanii 21-27 septembrie

Miercuri, 23 Septembrie 2020, ora 09:00
35502 citiri
Horoscopul saptamanii 21-27 septembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Daca esti implicat/a intr-o relatie, influentele astrale iti vor aduce si momente tandre, dar si cateva mici tensiuni in aceasta saptamana. Unii nativi se vor indragosti in aceasta perioada de altcineva. Fii atent/a, riscul de despartire va fi semnificativ, ia in considerare acest lucru! Daca esti singur/a, casatoria nu te va mai speria, asadar esti pregatit/a sa te implici serios intr-o relatie.

Astrele iti promit succes financiar in aceasta saptamana. Pentru asta, trebuie sa eviti sa intorci lucrurile pe toate partile sau sa stai prea mult sa zabovesti. Nu risca inutil, mai ales in afaceri, pentru ca poti avea pierderi semnificative.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Urmeaza o perioada conjugala mult mai satisfacatoare decat pana acum. Vei simti ca renasti. Optimist/a, cald/a si sigur/a pe tine vei deveni din nou un partener placut si vei vedea imediat ca viata ta amoroasa va lua o intorsatura fericita. Daca esti singur/a, e posibil sa ai parte de niste aventuri destul de intense, care nu vor fi neaparat de lunga durata. Fereste-te sa te indragostesti, pentru ca vei fi dezamagit/a si vei suferi.

In principiu nu ar trebui sa intampini nicio dificultate vizibila pe plan financiar in aceasta saptamana. Astrele nu vor influenta zonele legate de bani, ceea ce te va feri de probleme, dar te va lipsi si de sprijinul norocului. Prin urmare, vei avea parte de rutina obisnuita. Daca faci unele eforturi, poate vei reusi sa economisesti niste bani.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Pe de o parte poti avea parte de dispute neprevazute, pe de alta relatia si iubirea din cuplu pare mai puternica decat oricand. Numai cuplurile a caror intelegere lasa de dorit pot intampina dificultati serioase. Pentru celelalte, aceasta perioada va fi marcata de o alternanta de momente bune si momente mai putin bune. Daca esti singur/a, poti da frau liber celor mai salbatice fantezii romantice. Daca esti in cautarea partenerului ideal, pregateste-te astrele iti vor oferi sanse incredibile de aceasta data si s-ar putea sa ai intalnirea vietii tale.

Jupiter, planeta norocului si a succesului ar trebui sa te protejeze financiar destul de bine. Acesta este momentul ideal pentru a cere o marire a salariului sau pentru a-ti incerca norocul in alt domeniu sau job. Daca ai in plan sa faci unele investitii, cel mai bine ar fi sa iti schimbi parerea.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Atmosfera din cuplu va fi calma si confortabila in aceste zile. Relatia ta conjugala va fi plasata sub semnul armoniei si al complicitatii. Daca vrei sa mentii acest climat privilegiat, va trebui sa faci compromisurile necesare. Daca esti singur/a, o calatorie iti poate scoate in cale dragostea. Si nu e vorba de dragoste trecatoare, ci de o iubire autentica ce va rezista testului timpului.

Astrele te vor ajuta sa iti reechilibrezi bugetul si chiar sa economisesti niste bani in aceasta saptamana. Vei fi tentat/a sa cheltuiesti excesiv, insa vei gasi determinarea si forta necesare pentru a evita sa iei decizii financiare riscante, cum ar fi o achizitie mare sau o investitie.

Leu (22 iulie - 22 august)

Viata ta amoroasa ar trebui sa fie in regula, in special daca esti casatorit/a, cu conditia sa te poti linisti. Ai un dinamism extraordinar care s-ar putea transforma uneori chiar in agresivitate. Incearca sa nu iti zoresti partenerul daca nu iti indeplineste asteptarile. Daca esti singur, succesul tau pe mai multe planuri te poate priva de dragoste. Iubirea nu e ceva ce iei in serios in acest moment!

Aceasta saptamana va fi pozitiva din punct de vedere financiar. Astrele te vor ajuta sa iti imbunatatesti veniturile si sa iti gestionezi eficient bugetul. Singurul mic risc este ca esti tentat/a sa cheltuiesti prea multi bani pentru aspectul tau fizic sau sa le faci pe plac excesiv celor pe care ii iubesti.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Aceasta saptamana este ideala pentru reflectie, a sosit momentul sa pui accent pe sentimentale tale. Destinul tau conjugal depinde de atitudinea ta fata de partener/a. Fie veti avea parte de un nou inceput in viata voastra impreuna, fie o veti lua pe cai separate. Daca esti singur/a, esti mai dornic/a ca niciodata sa ai o relatie amoroasa stabila si sigura. Aceasta atitudine ii va surprinde pe cei din jurul tau, obisnuiti sa te vada cum pui libertatea mai presus de orice. Aceasta perioada este favorabila pentru intalniri.

Situatia ta financiara va continua sa fie protejata. Vei avea in continuare posibilitatea de a beneficia de oportunitati interesante. Daca ai de luat o decizie financiara majora cu privire la o achizitie sau o investitie, acum este momentul sa o faci. Vei avea toate atuurile in mana pentru a face alegerea corecta.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop, #saptamanal, #septembrie, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020