Horoscopul saptamanii 23-29 noiembrie. Capricornul nu trebuie sa creada tot ce i se zice

Vineri, 27 Noiembrie 2020, ora 09:00
32489 citiri
Horoscopul saptamanii 23-29 noiembrie. Capricornul nu trebuie sa creada tot ce i se zice
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Viata ta amoroasa este marcata de o nevoie tot mai mare de libertate. Relatia in care esti implicat/a ti se pare mai restrictiva si simti nevoia sa iti spui punctul de vedere. Cei din jurul tau vor fi surprinsi de cat de direct/a poti fi. Iti lipseste rabdarea pentru a-ti convinge partenerul/a. Tine cont de horoscopul saptamanii si ai grija sa nu respingi din start propunerile sale!

Refuzi sa iei in considerare semnele de avertizare importante, fapt pentru care portofelul tau se goleste pe zi ce trece. Muncesti din greu, dar comportamentul tau nu te ajuta sa iti echilibrezi bugetul. Reechilibreaza-l renuntand la cumparaturile inutile, altfel te asteapta probleme grave. In aceasta saptamana, stai departe de magazine cat mai mult posibil, traieste-ti viata fara cheltuieli, iar contul tau ar putea sa se imbunatateasca.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Intre tine si partenerul/a de viata se anunta o atmosefra placuta si incurajatoare in aceasta saptamana. Daca aveti unele probleme in cuplu, acestea se vor rezolva doar cu putin mai multa comunicare si afectiune. Cu cat sunteti mai capabili sa va vorbiti din suflet, cu atat lucrurile vor sta mai bine intre voi. Daca esti singur/a, astrele iti calauzesc pasii spre un loc in care se afla marea ta iubire.

Se poate spune ca situatia este sub control in ceea ce priveste banii. O suma frumusica pe care o vei primi intr-una din aceste zile iti va permite sa iti faci planuri pentru viitorul apropiat. O achizitie majora nu este exclusa, insa inainte de a actiona, cere sfatul unui specialist economic.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Viata ta amoroasa este in prim-plan in aceasta saptamana si, probabil, vei avea numai de castigat pentru ca o pui in fruntea preocuparilor tale. Esti mai puternic/a, direct/a si vorbaret/eata decat de obicei, si asta doar pentru ca ai multe de spus si multe mijloace de a te exprima clar. Vei obtine ceea ce iti doresti cu o astfel de atitudine!

Gestionarea atenta a activitatilor profesionale este o modalitate buna de a-ti stabiliza situatia financiara. Intre noi proiecte si motivatie, iti oferi sansa de a evolua. Nu trebuie sa fii suprins/a de investitiile necesare, sunt inevitabile. Continua-ti calatoria, tintind intotdeauna mai sus. Facand asta, bugetul tau ar trebui sa se imbunatateasca semnificativ.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Depaseste-ti limitele si tinteste spre tot ce e mai bun pentru tine! Astrele sunt generoase cu tine si iti sporesc sansele de succes. Nu esti singur/a la bord si partenerul/a de viata stie manevra pentru a ajunge in siguranta si a te transporta in paradis. Provoaca-te, fii indraznet/eata si, mai presus de toate, crede in tine!

Inca de la inceputul saptamanii vei avea parte de o situatie profitabila. Ai mirosit ocazia potrivita de a castiga bani? Daca ai in vedere unele proiecte, acum este momentul, bugetul tau iti permit sa-ti pui in aplicare toate ideile, chiar si pe cele mai indraznete. Profita de oportunitati, norocul este prezent si poti obtine profituri interesante. Este posibila si o colaborare excelenta.

Leu (22 iulie - 22 august)

Situatia actuala provoaca unele rasturnari la nivel emotional, esti sensibil/a la schimbari. Cu toate acestea, sansele de cucerire sunt destul de prezente. Nu astepta ca altii sa vina la tine, mergi tu in intampinarea lor. Inainte de a te entuziasma despre o persoana, analizeaza si apoi actioneaza!

Tot va trebui sa depui eforturi pentru a-ti imbunatati situatia financiara. Aceasta este inca instabila. Saptamana aceasta mizeaza doar pe cheltuielile strict necesare si elimina-le pe cele care iti satisfac mofturile. Puterea ta de cumparare va trebui sa se adapteze unei rigori neobisnuite, dar esentiala. Vor veni zile mai bune daca vei alege calea mai grea, dar mai sanatoasa. Mingea e la tine!

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Daca esti singur/a, aceasta este cea mai buna perioada a ta din an in ceea ce priveste cuceririle. Puterea ta de seductie se afla la cote maxime, asadar profita de sarmul tau pentru a flirta cu persoanele pe care le placi. Dupa o analiza atenta combinata cu multa joaca senzuala, vei reusi sa iei cea mai buna decizie pentru tine si fericirea ta.

Daca fericirea ta consta in a cheltui bani, saptamana aceasta este in regula. Nu ai un buget limitat, dimpotriva, ai mijloace substantiale, si decizi sa profiti de el. La sfarsitul saptamanii, vei primi un mic bonus financiar pentru munca si eforturile depuse la serviciu. Te vei obisnui cu acest nou confort foarte repede. Obiceiurile tale se schimba si iti place!

Citeste continuarea pe Eva.ro

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop saptamanal, #noiembrie, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020