Horoscopul saptamanii 26 octombrie-1 noiembrie. Taurul ajunge la o rascruce de drumuri pe plan sentimental

Joi, 29 Octombrie 2020, ora 09:00
60026 citiri
Horoscopul saptamanii 26 octombrie-1 noiembrie. Taurul ajunge la o rascruce de drumuri pe plan sentimental
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Beneficiezi de ajutorul astrelor pentru a rezolva cateva dintre problemele cu care te confrunti pe plan sentimental. In aceasta saptamana ai ocazia sa porti un dialog deschis cu partenerul/a de viata si sa lamuriti chestiuni care va preocupa pe amandoi. Daca esti singur/a, in zilele de joi si vineri poti primi semnale de alarma false din partea unei persoane de sex opus cu care ai intrat destul de mult in contact in ultima perioada. Nu iti face sperante desarte!

O duci destul de bine cu banii, fapt pentru care in aceasta saptamana nu vei intampina probleme de acest gen. Chiar daca cheltuiesti uneori peste masura, bugetul tau nu va fi afectat prea mult. Primesti apreciere pentru ambitia si puterea ta de munca atat din partea celor dragi, cat si a colegilor si sefilor.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Apar schimbari mari in viata ta sentimentala. Ajungi la o rascruce de drumuri care ar trebui sa-ti permita o mai buna exprimare si afirmare a personalitatii tale. Iti pui la indoiala sentimentele pentru a le pastra doar pe cele care te ajuta sa infloresti. Esti in cautarea independentei, ai nevoie de mai mult spatiu.

Pentru a-ti stabiliza situatia financiara, va trebui sa actionezi cu viclenie. Daca simti ca te-ai blocat, trebuie sa stii ca este doar o chestiune de timp. Exista numeroase posibilitati de a scapa de aceste neplaceri financiare. Ai prea multe credite sau prea multe datorii si decizi sa reduci bugetul. Datorita unei persoane gasesti o solutie interesanta.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Astrele iti aduc fericire in cuplu si intalniri captivante in aceasta saptamana. Ai multa incredere in tine, iar acest lucru te ajuta sa atragi pe oricine iti doresti, cand doresti. Nimic nu ti se pare imposibil, indiferent de provocarile pe care ti le-a pregatit viata. E momentul sa pariezi pe un viitor destul de promitator.

Din punct de vedere financiar, totul este bine. Se poate spune ca esti norocos/oasa, tinand cont de ce se intampla in intreaga lume cu economia. Mai mult decat atat, apar oportunitati care nu trebuie ratate, asadar fii atent/a la tot ce se petrece in jurul tau!

Rac (22 iunie - 21 iulie)

In centrul discutiilor exista un subiect pe care nu-ti place sa-l abordezi, pe care il eviti, si anume iubirea. Faptul ca preferi independenta in loc sa iti imparti viata cu cineva depinde doar de tine. Cu toate acestea, in aceasta saptamana cineva ar putea sa te faca sa te razgandesti. Decizi sa fii mai deschis/a, cu toate ca relatiile in care te vei implica in aceste zile nu vor dura.

Inca din prima zi a saptamanii incepi sa te bucuri din nou de mai multi bani. Cu toate acestea, tot esti ingrijorat/a si ai indoieli cu privire la acest aspect. Daca esti implicat/a in proiecte serioase, nu te grabi u exista sa actionezi. Canalizeaza-ti energia pe obiectivele tale si, astfel, nu ai de ce sa fii nemultumit/a de eficacitatea ta pe termen lung.

Leu (22 iulie - 22 august)

Saptamana aceasta sunt favorizate intalnirile serioase, in urma carora probabil te vei intoarce aproape logodit/a. Profita de climatul astral pentru a obtine ceea ce iti doresti pe plan sentimental, pentru ca acum ai mai multa incredere in tine si esti mai ferm/a in ceea ce priveste alegerile tale.

Norocul tau pe plan financiar da frau liber tuturor nebuniilor si capriciilor tale. O duci extrem de bine cu banii, iar bucuria ta se vede de la distanta. Bucura-te de ceea ce traiesti fara nicio retinere, cauta compania celor care se bucura de succesul tau si sarbatoriti impreuna.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Traversezi o perioada agitata, dar plina de potential. Este un moment bun pentru a te lansa in noi provocari si de a descoperi orizonturi necunoscute. Esti plin/a de idei interesante, iar ingeniozitatea ta te va ajuta sa avansezi in viata sentimentala si relationala.

Evolutia situatiei tale financiare arata bine. Conturile tale aproape si-au revenit la normal. Cateva lucruri mici mai trebuie rezolvate, dar ai incredere ca se va ajunge si aici fara probleme. Pe de alta parte, fii flexibil/a cu anumite cheltuieli pe care le consideri inutile, deoarece contrar a ceea ce crezi, ti le poti permite.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop, #saptamanal, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020