Horoscopul saptamanii 3-9 februarie 2020

Luni, 03 Februarie 2020, ora 09:53
20008 citiri
Horoscopul saptamanii 3-9 februarie 2020

Varsator

Relatiile sentimentale si cele cu copiii te solicita mult in aceste zile, fapt pentru care ar fi bine sa fii prudent si circumspect pe alocuri. Se contureaza modificari majore si chiar finaluri in plan amoros. Misterul, farmecul, dar si iluziile stapanesc acest segment de viata, astfel ca putin probabil sa-ti dai seama de adevaratul sens al situatiilor care se ivesc. Evita sa ai asteptari fata de cei dragi! Tu esti cel care are nevoie sa-si remodeleze conceptiile vizavi de iubire si implicatiile ei. Insa esti foarte creativ si inspirat, asa incat relaxeaza-te cu un hobby. La serviciu se contureaza activitate intensa, sarcini de lucru noi si putin sau deloc ajutor dinspre colegi.

Pesti

In casa si familie se preconizeaza schimbari interesante, dar inconjurate de mister. Atentia si eforturile iti vor fi atrase de treburile gospodaresti restante si de conversatiile cu membrii familiei. Fii prudent si rabdator, pentru ca este dificil de ajuns la un consens, chiar daca toata lumea doreste acelasi lucru. Vei fi nevoit sa te imparti intre indatoririle profesionale si cele casnice. Insa, accentul saptamanii revine mai mult laturii personale si relationarii cu cei dragi. Organizeaza-ti timpul si resursele, astfel incat sa rezolvi tot ce iti propui. Se intrezaresc discutii si actiuni importante alaturi de persoana iubita si de copii.

Berbec

Evenimentele principale ale saptamanii se concentreaza pe segmentul relatiilor cu anturajul apropiat, de aceea ar fi bine sa acorzi atentia necesara tuturor discutiilor si intalnirilor cu aceste persoane. Se vor crea contexte favorabile pentru a te desprinde din situatiile si relatiile toxice. Unii se vor tine scai de tine, din varii motive personale. Evita sa vorbesti despre tine si intentiile tale sau despre subiecte pe care le cunosti putin sau deloc. Acasa, in familie ai multe de facut, insa beneficiezi si de sprijinul membrilor familiei, si de elanul tau sufletesc. Cheltuieli majore. Prudenta, rabdare si acceptarea ideilor si nevoilor altora!

Taur

Situatii controversate in plan financiar! Este vorba despre modificari salariale sau ale conditiilor de munca. Fie primesti o suma de bani restanta pentru eforturile depuse in campul muncii, fie afli informatii deosebite privitoare la felul in care se vor desfasura activitatile profesionale de acum incolo. In culisele evenimentelor exista detalii pe care nu le poti depista sau intelege acum. Totusi, fii prudent, circumspect si nu lua de bun chiar tot ce auzi. O conversatie tainuita cu cineva din anturajul apropiat te va lamuri si linisti. Calatoriile pe distante scurte pot fi frecvente, mai ales acelea care au drept motiv vizitarea unui prieten.

Gemeni

Saptamana importanta, pentru ca transformarile interioare la care esti predispus sunt de bun augur. Insa nu vei intelege mare lucru acum, dar senzatia ca totul se desfasoara in favoarea ta va fi accentuata si aducatoare de liniste si confort sufletesc. Ceva se termina, ceva sta sa inceapa. Detaseaza de toate, lasa-te purtat de evenimente, dar in acelasi timp fii deschis la nou si progres. Sanatatea este vulnerabila, astfel ca si starile tale de spirit sunt oscilante si dificil de suportat sau inteles de catre ceilalti. Controleaza-ti reactiile! Se ivesc cheltuieli neasteptate, insa primesti si venituri suficiente pentru tot ce ai nevoie in perioada actuala.

Rac

Energia astrala a saptamanii te predispune la transformari interioare profunde si la rascoliri sufletesti greu de explicat in cuvinte. Ai nevoie de odihna, detasare de cotidian si revizuirea tuturor situatiilor si relatiilor in care esti implicat. Posibile neplaceri legate de sanatatea sistemului respirator si a segmentelor sistemului digestiv. Evita, in limita posibilului, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Dezvolta gandirea pozitiva! Sunt zile favorabile regandirii planurilor personale si profesionale.

Leu

Aspectele socio-profesionale reprezinta subiectele principale ale acestei saptamani. Se contureaza schimbari majore, atat in relatiile personale cu prietenii, cat si in relatiile de sustinere profesionala reciproca de la locul de munca. Se recomanda prudenta, discretie si rabdare! Incet, dar sigur, pierzi unii prieteni, facandu-se loc pentru altii. Deocamdata priveste atent la situatiile in care esti implicat alaturi de aceste persoane si nu te lasa impresionat de vorbele sau gesturile, aparent, sincere. Organizeaza-ti programul cotidian, astfel incat sa te odihnesti regulat. Sunt momente favorabile detasarii de cotidian si discutiilor tainuite cu cineva drag.

Fecioara

Schimbari importante in plan profesional! Poate fi vorba despre finalizarea unor proiecte, a unor etape de lucru sau se preconizeaza schimbari in grupul de lucru din care faci parte la locul de munca. Totul se poate petrece rapid, fara prea mult zgomot sau fara explicatii pertinente. Fii prudent si evita discutiile contradictorii sau luarea deciziilor radicale! Deocamdata ia aminte la discutii si evenimente. Se finalizeaza o etapa profesionala, simtind o reala usurare sufleteasca, dar si fizica. La finalul saptamanii sunt momente favorabile pentru reorganizarea planurilor personale si profesionale, observatie si dialog interior. Bazeaza-te numai pe fortele tale!

Balanta

Vei fi animat de ganduri marete pe tot parcursul saptamanii, ca si cum iti propui sa schimbi totul in jurul tau. Energia astrala din aceste zile iti accentueaza simturile fine, paranormale si de aici vei reusi sa faci conexiuni mentale nebanuite vizavi de relatiile si situatiile in care esti implicat. Se pot accentua visele si viziunile premonitorii. Mentalul este agitat, asa incat este bine sa nu fortezi nota si chiar sa te detasezi. Demersuri legate de calatorii si studii pe termen lung sau in strainatate. In plan profesional este animatie joi si vineri, evidentiindu-se mai ales, relatiile cu sefii. Prietenii iti sunt alaturi, insa unele relatii se vor reconfigura.

Scorpion

Segmentul financiar are o importanta deosebita in aceasta sapatmana. Sunt sanse sa pui la punct colaborari, chestiuni patrimoniale impreuna cu partenerul de viata, cu neamurile, dar si cu persoanele dragi, aspecte care au in comun bani, cheltuieli, servicii, bunuri folosite si de tine, si de aceste persoane. Cumva se incheie o etapa, dar poate fi vorba despre lamuriri sau rezolvari asteptate demult. Totusi, fii prudent si verifica atent fiecare document, fiecare cheltuiala si evita investitiile de orice fel. Cineva din anturajul apropiat te poate ajuta cu sfaturi si idei deosebite. Se contureaza la orizont calatorii indepartate sau studii pe termen lung.

Sagetator

Saptamana importanta in plan partenerial! Se vor reconfigura colaborari, o relatie matrimoniala sau se finalizeaza etape de viata si activitate comune cu altii. Este bine sa fii obiectiv, sa-ti urmaresti scopurile personale si sa inchei acele relatii si situatii care te tin in loc sau care deja iti dauneaza in vreun fel. Exista detalii si interese ascunse, atat in orice tip de colaborare socio-profesionala, cat si in relatia de cuplu. Dezamagirile pot fi de proportii. Pentru a-ti imbunatati planurile de viitor este nevoie sa renunti rapid la tot ce este perimat. Ceva sau cineva din mediul familial iti rascoleste relatiile parteneriale, dar si cheltuielile.

Capricorn

Sanatatea si activitatea desfasurata in cadrul unui loc de munca reprezinta aspectele care se vor modifica mult incepand cu aceasta saptamana. Este bine sa-ti supraveghezi semnalele organsimului si sa apelezi la ajutor de specialitate. Transformarile personale care se intrezaresc intampina-le cu mintea si sufletul deschise. Continua-ti programul de viata cu pasi marunti, fara a forta nota in vreun fel. Orice graba, orice decizie luata acum, orice implicare in ceva nou ar trebui evitate, pentru ca nu au sanse sa se materializeze corect in viitor. Selecteaza-ti prioritatile si dozeaza-ti efoturile! Relatiile parteneriale sunt interesante, dar pline de surprize.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#horoscop saptamanal, #horoscop februarie, #horoscop 2020 , #Horoscop 2020