Horoscopul saptamanii 30 noiembrie - 6 decembrie. Balanta are nevoie de libertate pentru a fi fericita

Vineri, 04 Decembrie 2020, ora 09:00
34456 citiri
Horoscopul saptamanii 30 noiembrie - 6 decembrie. Balanta are nevoie de libertate pentru a fi fericita
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Influenta lui Marte din aceasta saptamana ofera Berbecului o mare capaciate de regenerare si vindecare. Daca ai facut cumva terapie, vei cunoaste rezultatele. Va fi mai bine sa eviti resentimentele sau comportamentele autodistructive, sa incerci sa nu te inchizi in tine cu privire la ceea ce ti se intampla si sa vorbesti despre asta. Tot ceea ce tii in tine iti poate cauza neplaceri. Trebuie sa te simti cu adevarat motivat/a sa faci ceea ce ti-ai propus. Va trebui sa te concentrezi pe problemele familiale si sa obtii o atmosfera placuta si linistita in jurul tau. Vei avea sprijinul rudelor in ceea ce priveste eventualele probleme financiare.

Pregateste-te de o saptamana grozava. Intr-adevar, succesul este ca si garantat si vei obtine ceea ce iti doresti pe plan sentimental. Vei fi auzit/a si inteles/easa. Tu si persoana faceti pasi mari prin dialoguri revigorante. Cel/cea de langa tine vrea sa te urmeze pana la sfarsitul lumii.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ar trebui sa iti folosesti optimismul la maximum, mai ales atunci cand primesti sarcini plictisitoare sau care nu iti plac. Este o saptamana buna pentru a te ocupa de afaceri. Actele de bunatate vor fi mai importante decat cuvintele. Impartaseste orice cu cei dragi si bucurati-va impreuna. Norocul tau depinde de modul in care comunici si de forma de exprimare pe care o folosesti. In aceasta saptamana te vei simti confortabil in orice situatue. Ar trebui sa iti exprimi gandurile si sa iti faci cunoscute ideile, deoarece toata lumea te va asculta.

Emani sensibilitate, dorinta si bunavointa si castigi popularitate. Aceste zile vor fi pline de optimism, initiativa si prietenie. Esti dispus/a sa faci orice pentru a te apropia mai mult de persoana de langa tine. Asculti confidente si dezvalui ceea ce simti cu multa forta si convingere.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Saptamana aceasta vei reusi sa faci fata tuturor situatiilor cu care te confrunti. Daca iti planifici totul, iti va fi mai usor decat daca incepi de la zero. Trebuie sa ai grija de o problema economica relevanta pentru tine. Cu cat o rezolvi mai repede, cu atat mai bine. Tot ceea ce faci, fa intr-un mod calm si fara a te entuziasma prea tare, altfel risti sa faci greseli din cauza grabei.

Ai putea avea o saptamana romantica minunata. Instinctul te va ghida. Placerea si dorinta vor fi cele doua cuvinte de baza. Relatia ta de cuplu functioneaza din inertie, sunteti indragostiti cu adevarat. De asemenea, daca esti singur/a, vei comunica mai mult cu cei din jur si vei avea ocazia sa iti dai seama cine merita sau nu sa fie in viata ta.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Daca combini generozitatea si banii, poti obtine ceea ce iti doresti in aceasta saptamana. Singura conditie este sa faci totul cu calm. Ai asteptari mari si initiative minunate, iar stima de sine crescuta te ajuta in orice iti propui. Pentru ca lucruri sa mearga ca pe roate, trebuie sa mentii o atmosfera armonioasa cu cei din jurul tau. In ceea ce priveste familie, este bine sa arati afectiune pentru a obtine echilibru si consens in toate.

Va fi o saptamana destul de buna in ceea ce priveste viata ta amoroasa daca reusesti sa iti reduci asteptarile. Intr-adevar, partenerul/a de viata nu este dispus/a sa renunte la propriile reguli in ceea ce priveste relatia, asa ca ar fi inutil sa ceri altceva. Pe de alta parte, daca esti singur, nu arata tuturor ca esti disponibil/a. Acest lucru ar putea arata disperare si ar putea pune pe fuga sexul opus.

Leu (22 iulie - 22 august)

Saptamana aceasta vei fi recompensat/a pentru toata munca depusa anterior, deoarece norocul este de partea ta. Vei avea zile fantastice, nu iti va veni sa crezi ca ti se intampla tie asta. Ai incredere in abilitatile tale, iar ingeniozitatea te va ajuta. Vei avea intalniri profesionale si personale importante. Totul este favorabil pentru tine daca actionezi cu calm si iubire, deoarece trebuie sa ajungi la acorduri si intelegeri.

Probabil inca nu te-ai asezat la casa ta pentru ca nu ai gasit persoana potrivita, persoana care sa se ridice la nivelul asteptarilor tale. Lasa povestile care apartin trecutului sa ramana in spate, acum singurul tau obiectiv este noul tau viitor romantic.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Munca dusa la bun sfarsit iti va oferi liniste sufleteasca. Poti rezolva totul foarte simplu daca iti propui. Planifica bine tot ceea ce urmeaza sa faci, deoarece uneori raman lucruri mici nerezolvate si asta te enerveaza la culme. Poti termina totul cu calm si fara surprize daca urmezi acest sfat. De asemenea, va trebui sa te concentrezi putin pe economii, urmeaza Sarbatorile si vei avea nevoie de ceva rezerve.

In sfarsit, culegi recompensele eforturilor tale din trecut. Tot ceea ce ai plantat cu dragoste iti revine azi de o suta de ori. Zambetul tau spune multe despre bunastarea ta. Nu mai conteaza munca sau pasiunile, saptamana aceasta dragostea ta va avea locul pe care il merita.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop, #zodii, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020