Horoscopul saptamanii 7-13 septembrie

Vineri, 11 Septembrie 2020, ora 08:15
30724 citiri
Horoscopul saptamanii 7-13 septembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Niciun nor la orizont in aceasta saptamana. Te adaptezi unui climat oarecum instabil care te obliga sa vezi lucrurile diferit, sa fii mai disponibil/a, sa asculti mai mult. Cu alte cuvinte, sa nu tradezi asteptarile celui de langa tine. Din fericire, nu iti va fi greu pentru ca talentul tau pentru improvizatie devine un factor norocos in viata ta romantica.

A sosit momentul sa inveti sa manevrezi banii, sa fii mai chibzuit/a si mai putin generos/oasa. In caz contrar, nu vei putea sa economisesti nimic. Daca ti se datoreaza bani, indrazneste sa mergi sa ii ceri, nu ezita sa o faci! O mare sansa iti va permite sa ii recuperezi.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nimic nu te satisface in aceasta saptamana, chiar daca persoana iubita face tot ce poate pentru a te multumi si pentru a te simti iubit/a. Astrele incurajeaza comunicarea si exista multe motive pentru care ar trebui sa vorbesti mai deschis cu cel/cea de langa tine. Daca esti singur/a, nu te opune tentatiei de a iubi si de a te arunca in aventuri nebunesti. Juramintele mari si promisiunile frumoase sunt in centrul atentiei.

Astrele se concentreaza pe portofelul tau in aceasta saptamana. In cele din urma, se va umple pana la refuz. Avand in vedere vestile bune care sunt anuntate, s-ar putea sa incepi sa iti faci deja planuri marete. Inainte de a te gandi la investitii, datorii de returnat sau diverse cheltuieli, savureaza aceasta perioada de implinire, care este destul de rara in zilele noastre.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Saptamana aceasta nu este una dintre cele mai linistite pe plan sentimental. Ai parte de suparari, dezamagiri mai mult sau mai putin dureroase, iar inima ta este zdrobita. Incearca sa te detasezi de aceasta situatie dificila cat de mult poti, concentrandu-te pe ceea ce iti merge bine in viata, in cariera, in familie sau prieteni. Uita de dragoste in aceste zile!

Datorita muncii tale, a ajutorului primit sau a unei investitii care da roade, ai mijloacele necesare pentru a castiga mai multi bani. Mica problema este ca esti tentat/a sa cheltuiesti banii inainte ca acestia sa aiba timp sa faca pui. Brusc, contul tau poate fi gol. Preventia este cea mai buna solutie, asa ca profita de ocazie pentru a-ti pastra o rezerva!

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Profita de conjunctura astrala din aceasta saptamana, pentru ca aceasta promoveaza relatiile, oferind generozitate, complicitate si afectiune in viata de cuplu. Cu siguranta vei profita de ocazie pentru a face rezolutii comune bune si de a privi spre viitor cu mari sperante. De asemenea, comunicarea in doi este mai usoara, dialogurile fiind productive.

Afacerile sau contractele din ultimele luni incep sa genereze venituri interesante. Dorintele tale sunt indeplinite. Veniturile sunt in crestere, si atat tu, cat si familia ta va bucurati de asta. Contextul este favorabil, incetul cu incetul stresul din ultima perioada dispare si poti respira in sfarsit usurat/a. Continua tot asa!

Leu (22 iulie - 22 august)

Saptamana aceasta vei avea curajul de a te deplasa in directia dorita in ceea ce priveste viata ta sentimentala. Treci peste obstacole care te-au intimidat anterior si circumstantele te incurajeaza sa le depasesti, chiar daca asta inseamna sa iti asumi riscuri. Pentru a-ti atinge idealurile, aceasta indrazneala este necesara.

Vezi viata in roz. Aceasta mentalitate te impiedica sa acorzi atentie cheltuielilor. Deodata, cheltuiesti fara sa numeri. In aceasta saptamana, e intelept sa iti gestionezi banii si sa iti stabilesti un buget de la care sa nu te abati. Daca iei masuri la timp, vei evita sa ai probleme in viitor.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Esti irezistibil/a si profiti la maximum de puterea ta de seductie. Daca esti singur/a, nu trebuie sa fii rigid/a cu privire la propunerile care ti se fac. Daca esti implicat intr-o relatie serioasa, pasiunea revine in cuplul tau, iar noptile vor fi mai fierbinti. Nu rata aceste mari oportunitati, bucura-te de placerile simple ale vietii!

Situatia ta financiara este intr-o continua crestere. E clar ca acum iti poti permite toate acele mici nebunii la care doar visai. Nu iti refuza nimic si lasa-te purtat/a de val, pentru ca acum este perioada ta cea mai buna din an. Daca nu faci acum ce iti place, probabil nu vei face niciodata!

Citeste continuarea pe Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020