Horoscop de dragoste: 1-7 octombrie 2012

Duminica, 30 Septembrie 2012, ora 20:18
3514 citiri
Horoscop de dragoste: 1-7 octombrie 2012
Foto: Ziare.com

Balanta

Incepi saptamana cu o veste buna venita de la partenerul de viata si ai impresia ca nimic nu te poate face sa te simti trist. Acest lucru este adevarat. O sa ai parte de cateva zile minunate, multe declaratii si intalniri deosebite.

Scorpion

Nu intra in legatura cu oameni ce par neseriosi inca de la prima vedere. Mai bine asteapta sa ii cunosti mai bine, inainte de a risca sa ii recomanzi cuiva si apoi sa fii dezamagit. Ar fi vremea sa stai mai mult timp cu cel drag.

Sagetator

Te asteapta o surpriza acasa in aceasta saptamana. O informatie importanta venita de la o institutie a statului te face sa prinzi mai multa incredere in demersul inceput in urma cu ceva timp.

Capricorn

Incearca sa fii mai sigur pe tine si sa nu te mai comporti ca un om care are nevoie de ajutor. Dand dovada de tarie de caracter, o sa ai foarte multe de castigat. O sa obcervi imediat schimbarea. Ultima parte a saptamanii se anunta excelenta.

Varsator

Ai trecut de pragul maximim acceptat in ceea ce priveste o problema cu o persoana draga, cel mai probabil sotul/sotia. Izbucnesti si ii spui tot ceea ce te deranjeaza. Incearca ca pe viitor sa zici la timp totul ca sa nu se repete acest episod.

Pesti

Esti foarte stresat si asta se vede in tot ceea ce faci. Fa tot ce poti pentru a-ti impune sa te calmezi pentru ca o sa ajungi intr-un punct mort si o sa clachezi. Problema este ca din cauza ta sufera si partenerul de viata si nu merita un astfel de tratament. Spre sfarsitul saptamanii o sa te calmezi si atmosfera de acasa va fi cu totul alta.

Berbec

Este liniste si pace in viata ta. Adevarul este ca de mult timp nu ai avut parte de o astfel de perioada calma. Era timpul sa se intample asa ceva. Profita de asta si fa doar ceea ce iti place. Ar fi o idee sa evadezi cateva zile din oras.

Taur

Luni si marti o sa fii mai mult pe drumuri si nu ii vei da atentie cuiva din familie care incearca sa iti transmita ceva. Se va plictisi sa incerce sa dea de tine si de aceea o sa fii lasat pe dinafara la un eveniment destul de mare si important pentru cei dragi.

Gemeni

Iti faci prea multe probleme pentru ceva ce este lipsit de important. Asa ti se intampla mereu si niciodata nu te inveti minte sa nu repeti greseala. Trebuie sa gandesti putin obiectiv pentru a te asigura ca o sa reusesti.

Rac

O surpriza pusa la cale de o persoana draga te va face foarte fericit. Aproape ca iti vine sa plangi de emotii, insa nu vrei sa o faci in fata tuturor cunoscutilor. Ideea este ca acest gest o sa te faca sa vezi cu alti ochi relatia in care esti implicat.

Leu

Ai avut de facut ceva si te temeai ca nu va fi gata la timp. Te-ai ambitionat si ai facut totul inainte de termenul limita. Acum, iti permiti sa stai mai mult cu familia, gest apreciat de cei dragi.

Fecioara

Daca tocmai ai iesit dintr-o relatie serioasa, nu te grabi sa incepi alta. Stai un timp sa vezi ce se intampla. Pe de alta parte, cei aflati intr-o casatorie de mai mult ani, se pot astepta la surprize din partea sotului/sotiei.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste octombrie, #horoscop dragoste zodii, #horoscop dragoste 2012 , #horoscop dragoste