Horoscop de dragoste: 10-16 septembrie 2012

Duminica, 09 Septembrie 2012, ora 11:03
4141 citiri
Horoscop de dragoste: 10-16 septembrie 2012
Foto: Ziare.com

Fecioara

Planeta comunicarii te va ajuta in relatia cu partenerul de viata. Ati intampinat cateva probleme de ordin intim, iar acum a venit momentul sa lasati deoparte orgoliul si sa le lamuriti. Mai bine acum decat sa se adune prea multe frustrari.

Balanta

Nivelul de energie si cel al banilor vor fi la maxim, ceea ce o sa iti dea o stare de bine. Cam greu te nemultumeste ceva, insa cunoscutii nu trebuie sa forteze nota pentru ca in orice clipa te poti transforma in ceva neplacut.

Scorpion

Dupa mult timp, iti rezervi cateva zile doar pentru familie. Nu vrei sa auzi de munca sau de alte probleme. Esti alaturi de cei dragi si vrei sa le acorzi intreaga atentie. Cel mai fericit va fi partenerul de viata, care aproape ca cersea putina afectiune.

Sagetator

Pentru prea multe saptamani la rand simti ca ai lasat de la tine in viata de cuplu si nu prea mai esti dispus sa o faci. Pui piciorul prag. O sa fii surprins de cat de bine va primi cel drag aceasta schimbare. Daca stiai, o faceai de mai mult timp.

Capricorn

Venus o sa iasa din sectorul relatiilor personale si nu va mai intra pana in mai 2013, asa ca esti pe cont propriu. Planta aceasta nu te va mai ajuta deloc. Ai grija ce faci. Asta nu inseamna ca trebuie sa te astepti la ce e mai rau, ci ca trebui sa stii sa mentii ceea ce s-a intamplat pana acum.

Varsator

Succesul inregistrat in plan profesional te va ajuta sa ai parte de cateva momente extraordinare acasa. Sarbatoresti cu cei dragi ceea ce tocmai ai obtinut. Atmosfera va fi placuta toata saptamana.

Pesti

Ceea ce iti lipseste tie acum este rabdarea. Esti grabit si faci totul pe fuga. Calmeaza-te putin ca sa nu cumva sa ajungi la epuizare. Fiind tot timpul agitat organismul poate simti nevoia de o pauza mai mare si nu iti permiti, chiar daca este vorba despre ceva legat de locul de casa.

Berbec

Venus o sa te ajute mult in aceste zile. Esti mult mai calm si deschis propunerilor celui drag, care incearca de cateva luni sa te convinga sa il insotesti undeva. O sa fii uimit de cat de bine o sa te simti la destinatie.

Taur

Te preocupa ceva legat de partenerul de viata. Simti ca nu vrea sa iti spuna ceva ca sa nu te ingrijoreze, dar tu tot intentionezi sa afli. Iei legatura cu alte persoane apropiate si nu te lasi pana cand nu o sa ii demonstrezi ca tu esti cel ce trebuie sa ii fie alaturi in orice moment.

Gemeni

Relatia cu cel drag o sa fie supusa unei incercari. Nu te gandi imediat la ceva rau. Din contra, este ceva ce la inceput poate sa para destul de serios, dar care o sa va apropie mai mult decat orice alt gest frumos facut unul pentru celalalt.

Rac

Daca luni si marti nu prea o sa ai chef de nimic si te va enerva nivelul mare de energie al partenerului de viata, incepand de miercuri o sa fiti pe aceeasi lungime de unda. Veti petrece foarte mult timp impreuna.

Leu

Esti foarte obosit si din cauza aceasta nu ai chef de nimic decat sa dormi. Totusi, gandeste-te ca cel de langa tine vrea sa faceti si altceva in afara de a sta toata ziua in casa. Pregateste-i o surpriza.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop dragoste septembrie, #horoscop dragoste, #horoscop dragoste zodii , #horoscop dragoste