Horoscop de dragoste: 15-21 octombrie 2012

Duminica, 14 Octombrie 2012, ora 14:50
4564 citiri
Horoscop de dragoste: 15-21 octombrie 2012
Foto: Ziare.com

Balanta

Viata sentimentala nu va suferi modificari majore, insa prietenii vor avea ceva de comentat si ajungeti la discutii tensionate. Pregateste o scuza buna pentru faptul ca i-ai abandonat cand aveau nevoie. Altfel, este posibil sa nu ii mai ai pe langa tine pe viitor.

Scorpion

Mergi intr-un loc cu partenerul de viata si acolo o sa cunoasteti pe cineva care o sa devina foarte apropiat de voi in urmatoarele saptamani. Daca nu sunteti casatoriti, este posibil sa fie nas la cununia religioasa. Te simti foarte bine in compania respectiva.

Sagetator

Nu te obosi sa te faci inteles. Este o perioada in care zodia ta intra in conflict cu cea a partenerului de viata si parca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. Nu gasi in asta un motiv de cearta pentru ca nu este atat de important. Rezista cateva zile sau macar ore.

Capricorn

Zilele trec mult prea repede si parca nu ai timp sa faci cu partenerul de viata tot ceea ce iti doresti. Te gandesti serios sa va luati cateva zile libere pentru a pleca din oras. Destinatia preferata este locul in care reusesti sa te relaxezi mereu.

Varsator

Nu vrei sa lasi impresia ca esti vulnerabil si iti aduni toate fortele pentru a trece cu brio de primele zile in care intampini o problema. O sa vezi ca cel mai probabil joi se vor rezolva toate. In plus, datorita comportamentului din primele zile, o sa ai parte de o surpriza.

Pesti

Ai interpretat gresit mesajul cuiva si pornind de aici ai ajuns sa te comporti ingrozitor cu persoana iubita. Ai ranit-o. Acum ar trebui sa gasesti o solutie buna pentru a-i cere scuze. Nu uita de putin romantism. Sigur o sa il/o dai gata.

Berbec

Luni si marti vei fi ocupat cu locul de munca, insa apoi te vei concentra strict pe relatia cu partenerul de viata. Ai incercat sa il/o uimesti cu ceva in ultima vreme si nu ai reusit, dar acum ai gasit metoda perfecta pentru a ajunge sa devii zeu in ochii sai.

Taur

Desi ar trebui sa ai mai multa rabdare cu cel drag, te grabesti si il/o fortezi sa faca ceva pentru care nu este pregatit/a. O sa ai probleme daca intinzi coarda. Vei ajunge in aceeasi situatie si nu o sa iti placa sa patesti la fel. Asa ca priveste lucrurile ceva mai obiectiv.

Gemeni

Intri intr-o perioada in care planeta iubirii isi exercita intreaga forta asupra ta. Latura romantica iese la suprafata si o sa faci ceva foarte deosebit pentru partenerul tau. Daca esti barbat, in mod sigur persoana speciala din viata ta o sa fie invidiata pentru ceea ce i se va intampla.

Rac

Ar fi bine sa lasi putin deoparte slujba si sa fii mai atent la familie. Plecarile din ultima vreme si sedintele prelungite te-au obosit si nu ai fost atent la ceea ce se petrecea acasa. Ai ratat ceva important pentru cei dragi, iar acum esti suparat. Totul s-a intamplat din cauza ta, nu cauta vinovati in alta parte.

Leu

Sotul/sotia asteapta un semn din partea ta pentru a face ceva ce are de multa vreme in minte. Nu este sigur daca acum este momentul. O sa faci ceva si isi va da seama ca este cazul sa inceapa ceea ce are de gand.

Fecioara

Incapatanarea de care dai dovada o sa te coste. Te enervezi, desi nu este cazul sa faci asa ceva. Incearca sa fii mai calculat atunci cand cineva nu este multumit de ceea ce faci, altfel risti ca asta sa iti afecteze relatia personala.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste octombrie, #horoscop dragoste 2012, #horoscop dragoste zodii , #horoscop dragoste