Horoscop de dragoste: 22-28 octombrie 2012

Duminica, 21 Octombrie 2012, ora 09:03
4019 citiri
Horoscop de dragoste: 22-28 octombrie 2012
Foto: Ziare.com

Scorpion

Viata personala este cam haotica. Nu intelegi ce se intampla si nici nu reusesti sa pastrezi ritmul cu evenimentele care au loc. Ai impresia ca apropiatii tai au intrat in priza, iar tu chiar simti nevoia de ceva mai multa liniste. Ai grija cum le spui ca vrei o pauza pentru ca este posibil sa le ranesti sentimentele.

Sagetator

Esti foarte atent si grijuliu cu partenerul de viata. Ai gresit fata de el/ea, insa nu s-a aflat. Totusi, te simti vinovat si vrei sa faci ceva pentru acesta/aceasta. O cina romantica sau un cadou ar fi cel mai la indemana. Daca vrei ceva iesit din comun, pune la cale o petrecere surpriza sau, si mai mult, o croaziera.

Capricorn

Urmeaza cateva zile ceva mai usoare la job, asa ca te poti gandi serios sa te concencentrezi asupra familiei. Ar fi o idee buna sa mergi in vizita la rude pe care nu le-ai vazut de ceva timp, mai ales daca este vorba despre parinti. Si sotul/sotia ar merita ceva special.

Varsator

Ai chef de mai multa actiune in cadrul cuplului. Ti se pare ca s-a instalat monotonia si ca nu mai faceti nimic care sa iti starneasca interesul. Dupa cateva zile de analizat, o sa descoperi solutia salvatoare si o sa vezi imediat diferentele.

Pesti

Ai facut un tel personal din a-l face pe partenerul de viata sa se simta cel mai rasfatat si iubit. In aceste conditii, surprizele se tin lant. Chiar si tu esti impresionat de cat de romantic esti uneori. Inspre sfarsitul saptamanii te poti astepta si tu la ceva special.

Berbec

Te simti conectat cu partenerul de viata si dupa mult timp sunteti pe aceeasi lungime de unda. Planuiti o mica escapada, menita sa va apropie si mai mult. Ar fi o idee buna sa mergeti doar voi in aceasta mica vacanta.

Taur

Se intampla ceva cu tine, iar cel care va resimti aceasta modifiare o sa fie partenerul de viata. Devii mult mai sensibil si atent la ceea ce se intampla in jurul tau. Ii uimesti pe apropiati cu aceasta atitudine, mai ales pentru ca de obicei nu te comporti asa.

Gemeni

Te oferi voluntar sa ajuti pe cineva drag. Esti constient ca o sa fie mult de munca si ca iti vei sacrifica timpul liber, insa pentru tine familia este cea mai importanta si esti dispus sa depui un efort suplimentar.

Rac

Soarele va avea o mare influenta asupra vietii sentimentale in urmatoarele zile. Totul va merge ca pe roate, dar o sa fii si putin surprins de ceva. Poti spune clar ca viata bate filmul. Va fi ceva demn de povestit nepotilor peste multi ani.

Leu

Primele doua zile vor fi cam obositoare pentru ca ai de alergat, insa incepand de miercuri toata atentia va fi pe cel drag deoarece are nevoie de sprijinul tau. De fapt, este vorba despre ceva ce va priveste pe amandoi si de care depinde viitorul vostru.

Fecioara

Ai aflat ceva, dar daca vrei sa nu intri intr-o incurcatura, uita tot si fa cu totul altceva. Altfel, o sa fii prins la mijloc intr-un conflict izbucnit intre doi amici. Nu ai nevoie de complicatii acum, asa ca stai deoparte.

Balanta

Un membru tanar al familiei iti solicita ajutorul si ar fi indicat sa ii acorzi sprijinul de care are nevoie. Nu te gandi la ceva foarte complicat pentru ca nu este cazul, dar gestul frumos facut acum ti se va intoarce in curand.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste octombrie, #horoscop dragoste 2012, #horoscop dragoste zodii , #horoscop dragoste