Horoscop de dragoste: 5 - 11 noiembrie 2012

Duminica, 04 Noiembrie 2012, ora 09:03
4528 citiri
Horoscop de dragoste: 5 - 11 noiembrie 2012
Foto: Ziare.com

Scorpion

Stresul si-a pus amprenta asupra ta si nu mai ai rabdare pentru a asculta tot ceea ce spune partenerul de viata, mai ales cand stii ca de obicei discuta despre multe lucruri neinteresante. Totusi, el/ea iti acorda mereu atentie, asa ca fa un efort pentru a nu ajunge la un conflict destul de mare.

Sagetator

Esti extrem de apropiat de cel drag. Nici la munca nu iti vine sa pleci de dragul sau. Ai vrea sa stai doar acasa si sa petreci timpul cu el/ea. O sa fii foarte afectuos si chiar ii vei darui ceva ce stii ca este special pentru acesta/aceasta.

Capricorn

Si la tine va fi speciala aceasta saptamana din punct de vedere al dragostei. Vei fi in al noulea cer datorita a ceea ce se intampla in cadrul cuplului. Surpriza facuta de cel drag te face sa simti ca te topesti de emotii. Te gandesti serios sa ii intorci serviciul.

Varsator

Partea buna a saptamanii este ca discutiile in contradictoriu cu familia inceteaza. Ati ajuns la un numitor comun si nu mai aveti probleme. Acum te poti concentra pe ceva mai serios pentru ca certurile incepeau de la subiecte destul de banale.

Pesti

Esti putin obsedat de curatenie in aceste zile si din cauza asta ajungi sa te ciondanesti incontinuu cu rudele. Chiar daca fac ordine, nu iti convine cum arata. Sa nu te astepti la vorbe frumoase de la sot/sotie in conditiile in care tu tot timpul o/il certi.

Berbec

Nu te complici cu declaratii de dragoste, care din punctul tau de vedere sunt doar vorbe si atat, tu treci direct la fapte. Faci ceva ce o sa demonstreze tuturor ceea ce simti tu. Dai dovada de un romantism iesit din comun.

Taur

Nu accepti ideea ca cineva a trecut peste cuvantul tau si nu ti-a respectat "porunca". Te comporti ca un tiran, iar reactiile tale ii vor face pe cei dragi sa se indeparteze de tine. Daca nu vrei sa ramai singur tocmai in preajma weekendului, schimba-ti atitudinea.

Gemeni

O sa fie o saptamana speciala pentru tine si partenerul de viata. Este vorba despre o aniversare importanta pentru voi. Va simtiti foarte apropiati si o sa faceti ceva ce va tine in stransa legatura unul cu altul.

Rac

De cateva saptamani tot astepti momentul potivit pentru a-i comunica ceva celui drag. Acum a venit clipa. Poate fi ceva ce o sa va schimbe cu totul viata, posibil un copil. Fiecare zi va fi o sarbatoare pentru voi.

Leu

Ai insistat sa afli ceva si acum te depasesc informatiile. Ai impresia ca stii mai multe decat ar trebui si habar n-ai cum trebuie sa actionezi. Nu spune nimanui inainte de a te asigura ca secretele tale ajung la cine trebuie. La sfarsitul saptamanii este posibil sa faci o deplasare.

Fecioara

Jobul iti permite un moment de respiro si vrei sa stai mai mult cu familia. Fapt pentru care organizezi o iesire din oras, o plecare la munte sau la rude de la tara. Important este ca o sa te simti foarte bine si te vei intoarce cu bateriile incarcate.

Balanta

Esti raspunzator de bunastarea unor cunoscuti si faci tot ce poti ca sa le fii de ajutor. Ai grija ca sotul/sotia ar putea sa dea dovada de ceva mai multa gelozie si risti sa intri intr-un conflict cu el/ea. Masoara-ti cuvintele si gesturile.

Horoscop realizat de Zaza

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste noiembrie, #horoscop dragoste 2012, #horoscop dragoste zodii , #horoscop dragoste