Horoscop de dragoste 6 - 12 decembrie

Duminica, 05 Decembrie 2010, ora 08:42
2871 citiri
Horoscop de dragoste 6 - 12 decembrie
Foto: Ziare.com

Sagetator

In aceasta saptamana o sa ai parte de momente unice alaturi de partenerul de viata. O sa petreceti mult timp impreuna si poate o sa faceti o mica excapada in afara orasului.

Aceasta apropiere vine dupa o perioada cam tensionata si va face foarte mult bine relatiei voastre. Timp de cateva zile nu o sa iti mai faci griji de facturi, munca sau alte responsabilitati, ci o sa profiti la maximum de timpul petrecut alaturi de persoana iubita.

Schimbarea de atitudine va fi observata si de cei din jur si chiar te intreaba cum de s-a intamplat asta.

Capricorn

Relatia ta este aproape de perfectiune, insa parca nu ar strica ceva mai multa seriozitate si sa dai dovada de ceva mai multa maturitate. Simti din ce in ce mai mult ca nu prea ai ce sa schimbi in relatia ta si esti multumit de ceea ce ai. Cu toate astea, parca ai vrea sa ai mai mult timp liber pentru partenerul de viata, iar acesta la randul sau simte acelasi lucru.

Vestea buna este ca se apropie perioada sarbatorilor si o sa ai la dispozitie mai mult timp pentru a sta numai si numai cu persoana iubita.

La inceputul saptamanii o sa ai parte de o surpriza din partea sotului/sotiei/iubitei/iubitului si asta iti va demonstra ca si el/ea are aceleasi sentimente fata de tine cum le ai tu fata de ea/el.

Varsator

Ai cam facut ce ai vrut saptamana ce a trecut si acum trebuie sa dai socoteala partenerului de viata pentru acestea. Nu ai facut ceva rau, insa cum nu prea ati comunicat a venit vremea sa purtati o discutie serioasa. Ar fi indicat ca aceasta sa aiba loc lunea, pentru a termina cu tensiunea pe o simti.

Dupa ce ai pus la punct acest aspect, ar fi bine sa te gandesti cum ai putea sa iti surprinzi partenerul de viata pentru a nu lasa monotonia sa se instaleze in relatia ta.

Spre sfarsitul saptamanii vei fi la randul tau surprins de un anumit gest al partenerului de viata.

Pesti

Aminsteste-ti ca nu intodeauna lucrurile merg cum vrei tu si ar fi bine sa iei in seama ceea ce iti spun cei din jur. Ei bine, acum s-a ivit o astfel de ocazie si ar fi bine sa faci ceva in acest sens pentru a nu a avea probleme in relatia personala.

Dupa ce o sa realizezi ca cei din jur au dreptate, o sa iti schimbi atitudinea si o sa vezi ca lucrurile vor merge mult mai bine din punct de vedere personal.

Nu ar strica nici sa iei un mic cadou pentru a repara ceea ce ai stricat pana acum.

Berbec

Nu ai de ce sa te plangi, insa nici nu ai motive sa sari de bucurie si sa spui ca ai cea mai frumoasa relatie din lume. Asta nu inseamna ca nu este cazul sa incerci sa schimbi ceva pentru ca totul sa fie mai bine.

Daca tu nu o sa faci nimic ca sa schimbi ceea ce se intampla in prezent, nici partenerul de viata nu va face acest lucru si atunci o sa ajungeti intr-un punct mort.

Daca nu esti casatorit, exista sanse sa existe o cerere de casatorie sau sa ceri tu.

Taur

Datorita unor membri ai familiei sau unor prieteni relatia ta s-a imbunatatit si acum discuti mult mai mult cu partenerul de viata si te simti mult mai apropiat de el. Nu ar strica ca profitand de aceasta stare sa discuti lucruri importante pentru viitorul vostru.

De asemenea, tot in aceasta saptamana o sa primesti o vizita surpriza, iar asta este un alt motiv pentru te simti bine alaturi de partenerul de viata.

Gemeni

Ai primit o invitatie de a petrece cateva zile alaturi de partenerul de viata la o cunostinta, insa nu prea te incanta ideea de a sta atat de mult departe de casa, insa o mica vizita tot ai cam vrea sa faci.

La intoarcere o sa te simti mai apropiat de partenerul de viata si parca simti ca ai mai multe motive pentru a-i multumi ca este langa tine.

Spre sfarsitul saptamanii vei avea parte de o mica discutie, dar care va fi foarte buna pentru relatia ta.

Rac

Esti foarte ambitios si nu accepti ca cineva sa iti spuna pe un ton ridicat ce sa faci. Daca iti spune frumos ca exista si alta varianta de a rezolva ceva in afara de cea gasita de tine, accepti, insa daca nu foloseste un ton adecvat, nici macar nu vrei sa auzi. Cam asta se va intampla in aceasta saptamana cu partenerul de viata, care va incerca sa iti explice ceva, insa din cauza tonului nici macar nu vrei sa asculti pana la capat.

Dupa ce o sa rezolvati problema tonului si o sa afli varianta sa, vei fi incantat de solutia gasita de el si o sa o pui in aplicare.

Leu

O sa ai parte de o saptamana foarte buna din punct de vedere personal, daca ne referim la partenerul de viata. Pentru ca in general pe plan personal o sa ai cateva probleme cu o ruda.

Partenerul de viata va incerca sa te faca sa te simti cat mai bine si este posibil sa iti ia un cadou. De asemenea, si tu la randul tau vrei sa ii pregatesti ceva special si te bate gandul sa faci ceva foarte special si o sa apelezi la ajutorul catorva prieteni pentru a putea sa pui in practica planul.

Fecioara

In aceasta saptamana o sa ai parte de o surpriza luni si asta iti va influenta starea de spirit pe mai multe zile, facandu-te sa te simti mult mai apropiat de partenerul de viata si chiar vei fi dispus sa faci ceva ce acesta iti cere de multa vreme si nu ai avut chef pana acum sa il faci.

Spre sfarsitul saptamanii o sa termini un proiect foarte dificil de la locul de munca si asta iti va influenta si viata personala pentru ca stresul nu isi va mai spune cuvantul.

Balanta

Din cauza frigului nu mai poti pune in practica planurile facute alaturi de partenerul de viata si veti fi nevoiti sa schimbati programul. Cu toate acestea, o sa petreceti cateva zile facand ceva ce va va apropia mai mult si vei simti ca timpul nu a fost pierdut.

In cazul in care nu esti implicat intr-o relatie, dar ai primit o invitatie in oras, ar fi indicat sa nu ii dai curs, deoarece nu este o perioada buna pentru a o lua pe acest drum.

Scorpion

Ai trait multe la viata ta, insa simti ca abia acum ai inceput sa traiesti cu adevarat. Asta poate si pentru ca relatia este la inceput si mereu este asa.

In cazul in care esti implicat intr-o relatie de mai multi ani, ar fi bine sa incerci sa faci ceva cu partenerul de viata pentru ca amandoi ati fost mai preocupati de locul de munca decat de viata personala si riscati sa intrati intr-o perioada in care simtiti ca nu sunteti langa persoana potrivita.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a declarat marţi, 23 aprilie, că mazilirea doctorului Cârstoiu este blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor...
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste saptamanl, #horoscop dragoste 2010 , #horoscop dragoste