Horoscop dragoste 12-18 noiembrie 2012

Duminica, 11 Noiembrie 2012, ora 19:12
4809 citiri
Horoscop dragoste 12-18 noiembrie 2012
Foto: Ziare.com

Scorpion

Nu te intereseaza ceea ce are de facut sotul/sotia. Tu vrei sa mergi undeva si punct. Aceasta atitudine va duce la mici discutii contradictorii ce nu va sunt de ajutor. Asa ca cel mai bine ar fi sa incerci sa nu il iei pe "Nu" in brate si sa asculti ce are si el/ea de spus. O sa vezi ca veti comunica mai bine.

Sagetator

Te intelegi excelent cu partenerul de viata. Va intelegeti din priviri si parca aceasta este cea mai buna perioada a relatiei voastre. Urmeaza sa sarbatoriti ceva notabil. Nu te grabi, stai usor si alege un local special.

Capricorn

De felul tau nu esti prea vorbaret, insa acum reusesti ceva ce te va face sa te comporti ca un copil care descopera o noua jucarie. Iti suni toti cunoscutii sa ii informezi despre ceea ce ti se intampla. Nu vei rata niciunul. Din punct de vedere sentimental se anunta ceva deosebit.

Varsator

In primele zile o sa ai cam mult de munca si nu iti sta gandul la iubire, dar cand se apropie weekendul lucrurile vor sta cu totul diferit. Te gandesti serios sa pleci undeva cu familia si alegi un loc drag pentru toti.

Pesti

Te legi de detalii pe care nimeni altcineva nu le-ar lua in seama in mod normal. Sa nu te mire ca te certi cu cel de langa tine din orice.

Berbec

Ai intalnit o persoana ce intr-un scurt timp a devenit foarte importanta pentru tine. Te temi sa nu faci ceva gresit si sa o indepartezi. Nu te mai gandi atat de mult pentru ca tocmai din cauza asta se poate intampla ceva fara voia ta. In plus, daca este o persoana ce merita cu adevarat va intelege chiar daca este vorba despre o situatie neplacuta.

Taur

Uneori ai impresia ca tu tragi mai mult decat partenerul de viata pentru ca familia voastra sa ramana pe un punct de plutire. Acum te-ai decis sa ii pasezi sarcina si sa vezi daca se descurca. La inceput va fi greu, insa apoi o sa fii surprins de ce se intampla.

Gemeni

Ai gasit modalitatea perfecta prin care sa ii arati celui drag cat de mult inseamna pentru tine. Nu te gandeai ca va fi asa. Te asteptai la ceva deosebit, insa nici macar tu nu banuiai ca va fi de o asemenea amploare.

Rac

Te asteptai la un anume eveniment, insa ceea ce se petrece in realitate depaseste cu mult gandurile tale. Aproape ca o sa ramai mut de uimire. Nu ti s-a mai intamplat asa ceva si nu stii cum sa reactionezi.

Leu

Latura romantica va pune stapanire pe viata ta. Vrei sa stai tot timpul cu cel drag si sa faceti lucruri care va apropie si mai mult. Atmosfera din familie va fi una foarte buna.

Fecioara

Desi esti foarte calm, acum te enervezi pentru ca ai aflat ceva ce te pune pe ganduri. Pusesei la punct o iesire in oras cu mai multi apropiati, insa dupa detaliile aparute in ultima vreme, parca nu mai ai acelasi chef. Faci tot posibilul sa lamuresti problema inainte de data stabilita.

Balanta

Nu esti in cea mai buna forma, insa nici nu te poti plange ca ai probleme in viata personala. Daca ti-ai da mai mult interesul, poate ai avea parte de satisfactii ceva mai mari. Nu numai partenerul tau trebuie sa faca ceva pentru ca relatia sa mearga.

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste 2012, #horoscop dragoste noiembrie , #horoscop dragoste