Horoscop dragoste: 12-18 septembrie 2011

Duminica, 11 Septembrie 2011, ora 10:13
2788 citiri
Horoscop dragoste: 12-18 septembrie 2011
Foto: Arhiva

Fecioara

Inceptul de saptamana va fi iesit din comun in ceea ce priveste viata sentimenala. O disputa mai veche dintre tine si partenerul de viata isi gaseste rezolvarea. De acum inainte va puteti gandi la lucruri mult mai serioase, lasand in urma detaliile nesemnificative.

Balanta

Soarele iti influenteaza caminul si asta inseamna ca zilele acestea vor fi pline de succes. Surprizele se tin lant si atitudinea celui drag te uimeste. Nu te asptai la asemenea gesturi.

Scorpion

Dupa o perioada plina de tensiuni, acum a venit vremea sa te linistesti. Esti mult mai calm si reusesti sa discuti cu usurinta subiecte delicate cu cei din jur. Masoara-ti cuvintele pentru ca este posibil sa atingi un punct sensibil in aceste discutii.

Sagetator

Ceva ce ai inceput in weekend se apropie de sfarsit si rasufli usurat. Te temeai ca efortul nu va fi apreciat de familie, insa te-ai inselat si ai parte de laude si aprecieri pe masura.

Capricorn

Se apropie ziua in care ai planificat sa se intample un eveniment la care vor participa multi cunoscuti. In prima parte a saptamanii, te vei ocupa de acest aspect si ar fi cazul sa te calmezi pentru ca astrele arata ca totul va iesi bine.

Varsator

Varsatorii casatoriti vor fi nevoiti sa treaca peste cateva hopuri in urmatoarea perioada. Pe de alta parte, cei singuri sunt supusi unor provocari, ce pot fi interpretate drept teste puse la cale de persoane care isi doresc o relatie cu ei.

Pesti

Casa dragostei va fi in centrul atentiei in aceste zile. Asta inseamna ca vestile asteptate nu intarzie sa apara si sunt chiar pe masura. Dupa cateva zile de griji si neliniste, iti va reveni zambetul.

Berbec

La inceputul saptamanii afli ceva ce te deranjeaza si nu vrei mai taci. Pentru ca nu mai vrei sa suferi si sa lasi vinovatii sa creada ca au scapat, te decizi sa spui tot ceea ce nu iti convine. Ai grija in cine arunci cu noroi, ca sa nu existe victime colaterale.

Taur

Nu doresti sa creezi un precedent si nu ierti pe cineva care ti-a gresit. Te doare acest lucru, insa nu vrei sa cedezi pentru a nu lasa loc de interpretari. Spre sfarsitul saptamanii, totul incepe sa se rezolve.

Gemeni

Ai aflat ceva ce nu ai fi vrut sa stii si acum habar n-ai ce trebuie sa faci cu aceasta informatie. Daca vrei sa nu intri intr-o incurcatura, incearca sa uiti tot ceea ce ti s-a spus si concentreaza-te asupra lucrurilor cu adevarat importante.

Rac

Ai mult de munca pentru ca planurile tale sa fie duse cu bine la sfarsit. In plus, ti-ar fi utila o mana de ajutor. Partea buna este ca cei dragi realizeaza asta si se ofera sa duceti totul la capat cu bine.

Leu

Esti multumit de felul in care evolueaza viata ta si nu prea ai multe de comentat. Daca ai sta sa te gandesti, poate ai gasi ceva, insa ai invatat sa nu ceri mai mult decat poti duce.

Horoscop realizat de Zaza

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#horoscopul dragostei, #horoscopul dragostei septembrie , #horoscop dragoste