Horoscop dragoste: 13-19 iunie 2011

Duminica, 12 Iunie 2011, ora 21:51
2025 citiri
Horoscop dragoste: 13-19 iunie 2011
Foto: Ziare.com

Gemeni

Daca iti vei asculta instinctele, in aceste zile ai mari sanse sa faci ceva important pentru viitorul tau si al partenerului de viata. Desi de obicei este bine sa te gandesti de zece ori inainte sa faci ceva, acum este cazul sa faci ceea ce iti vine in cap.

Rac

Dupa o perioada stresanta si obositoare, partenerul de viata iti face o propunere cel putin interesanta. Poate fi vorba despre o vacanta sau despre o iesire in aer liber. Iti va prinde foarte bine si o sa se observe o imbunatatire clara a comportamentului tau nu numai in viata de cuplu.

Leu

Astrele prevad o saptamana excelenta din punct de vedere personala. Zicala "gand la gand cu bucurie" se potriveste ca o manusa in relatie ta. Partenerul de viata pare ca iti citeste gandurile si stie dinainte ceea ce trebuie facut. Leii singuri ar trebui sa riste mai mult in perioada aceasta si sa se lase pe mana destinului.

Fecioara

Zilele negre din viata ta au trecut. Acum a iesit soarele si in sfarsit zambesti cum o faceai inainte. Ai trecut prin ceea ce se poate numi hopul anului, iar acum esti in siguranta si poti sa iti indrepti atentia catre urmatoarele obiective. Vei primi ajutorul celui drag in tot ceea ce faci.

Balanta

Tu si partenerul de viata aveti momente in care doriti sa fiti singuri, insa niciunul nu indrazneste sa ceara acest lucru. Ar fi cazul sa o faceti inainte de a ajunge intr-un punct critic al relatiei.

Scorpion

Fii mai atent la semnele pe care ti le ofera persoanele dragi. Este posibil sa aiba nevoie de ajutorul tau, insa nu poata sa ti-l ceara direct. In cazul in care ai copii, trebuie sa fii si mai atent. Partenerul de viata va fi singura persoana pe care te poti baza in aceasta saptamana. Evita sa ceri ajutor amicilor.

Sagetator

Daca vei tine cont de dorintele celui drag, o sa ai parte de o saptamana iesita din comun. Nu va fi greu sa o faci pentru ca aveti aceleasi interese si o cadeti de comun acord asupra a ceea ce sa faceti.

Capricorn

Zilele acestea o sa fii foarte activ din punct de vedere fizic si totul o sa aiba legatura cu o persoana draga din viata ta. Esti pus pe facut planuri importante pentru viitorul tau si al partenerului de viata, insa trebuie sa iei in calcul mai multe detalii.

Varsator

Mai multa atentie fata de gesturile facute in prezenta celui drag. Nervii si stresul te pot face sa spui ceva ce poate fi deranjant si poate duce la discutii contradictorii. Lucrurile acestea pot fi destul de nesigure pentru viitorul relatiei tale.

Pesti

O greseala facuta de iubita/iubitul/sotul/sotia te pune pe ganduri si esti tentat sa incepi sa reprosezi tot ceea ce te-a mai deranjat pana acum. Daca nu puneti punct cand trebuie acestor conflicte, veti ajunge intr-un punct in care se poate pune problema unei despartiri.

Berbec

Nu ai trecut printr-o perioada excelena si starea iti exte agravata de faptul ca exact persoana pe care te bazai cel mai mult te-a lasat sa te descurci singur. Acum trebuie sa infrunti singur toate problemele. Ajutorul il vei primi, insa mai greu.

Taur

Daca este saptamana in care ti-ai programat concediul, ai facut o alegere buna. Atat vremea, cat si comportamentul celui drag te vor face sa te simti extraordinar si sa ai parte de experiente de neuitat.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste iunie, #horoscop dragoste 2011 , #horoscop dragoste